Ucapkan Selamat Tinggal Pada Jerawat dengan Set Kecantikan Shaklee

Alhamdulillah dan syukur kehadrat ilahi kerana masih diberikan kekuatan dan semangat untuk memberikan perkongsian dalam kebaikan kesihatan demi manfaat yang terbaik untuk semua likers dan juga followers
Disini saya ingin berkongsi tentang testimonial set kecantikan kulit yang telah diamalkan dengan konsisten dan teratur telah memberikan kesan yang terbaik sepanjang mengamalkan SET KECANTIKAN SHAKLEE yang terdiri daripada Vitamin E, C dan B Complex
Masalah kulit yang berjerawat serta jeragat dan wajah yang kusam sebelum ini, telah menunjukkan kesan yang terbaik malah menunjukkan kulit di seluruh bahagian muka semakin memutih serta menjadi licin. Testimoni ini sememangnya ingin dikongsikan kepada mereka yang masih tercari-cari apakah produk yang terbaik dan juga sesuai. 
Anda tidak perlu risau kerana Shaklee benar-benar 100% selamat kerana ianya semulajadi dan bebas daripada bahan pengawet dan bebas dari bahan terlarang.

# Testimoni 1

# Testimoni 2

Peranan Set Kecantikan Shaklee 

Selain daripada protein, kulit memerlukan Vitamin C untuk membentuk kolagen. Kolagen ibarat simen yang mengikat batu-bata (protein), supaya kulit sentiasa kenyal. Kekurangan kolagen membuatkan tubuh anda mudah lebam dan calar, kering dan bersisik. Kolagen yang cukup daripada Vitamin C yang baik membuatkan kulit anda kelihatan bersinar dan gebu.
READ :  Atasi Masalah Senggugut atau PMS dengan Berkesan

Vitamin B-Complex ( B for Beauty) menjaga kesihatan kulit daripada dalam. Ia membantu mengurangkan garis-garis halus di kulit. Vitamin B-Complex juga penting untuk melanin yang memberi warna pada kulit. Lebih kerap anda berada di bawah matahari, lebih banyak B-Complex diperlukan.
READ :  Kurus dan Buang Lemak dengan Shape Up Shakle

Akhir sekali, Vitamin E yang memang diketahui umum adalah vitamin untuk kecantikan kulit, melawan penuaan. (kedut of course!). Vitamin E bersifat anti-oksidan dalam bentuk fat-soluble (manakala Vitamin C tadi dalam bentuk water-soluble).
Semoga dengan perkongsian ini akan memberikan sinar harapan serta keyakinan diatas keberkesanan produk yang kukuh lagi tulen setelah genap 26 tahun bertapak di Malaysia.
————————————
Saya Nornadia Mansor , ID Shaklee : 866457 
adalah pengedar sah Shaklee anda
Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan, 
sila hubungi :

✆ SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
✉ Email : nornadiamansor@yahoo.com

Setiap pembelian di laman ini, anda layak menerima :
☑ jadual pengambilan vitamin
☑ tips ekslusif
☑ konsultasi percuma berterusan 
☑ layak dijemput ke ekslusif group di FB.

——————————

Ucapkan Selamat Tinggal Pada Jerawat dengan Set Kecantikan Shaklee was last modified: by
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

You may also like

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.