Tiada lagi derita tiroid tanpa pembedahan ,ketulan pada leher mengecut

vivix dan tiroid,shaklee untuk tiroid,tiroid tanpa pembedahan,rawatan tiroid tanpa pembedahan,penyakit tiroid dan cara penyembuhannya

Thyroidectomy is the only option yg aku ada. pembedahan buang semua tiroid.  APA AKAN JADI KAT AKU LEPASTU ?!

Tapi kini , tiada lagi derita tiroid tanpa pembedahan ,ketulan pada leher mengecut. Ikthiar selagi boleh. Pantang mengalah.

Satu kisah yang memberi sinar harapan pada pesakit masalah thyroid.  Setiap masalah pasti ada penyelesaian. Setiap penyakit ada penawarnya.

Saya kongsikan pengalaman sahabat baik saya sendiri, Puan Hasniza yang hampir putus harapan bila disahkah ada ketulan nodul di tyroid beliau.

.

vivix dan tiroid,shaklee untuk tiroid,tiroid tanpa pembedahan,rawatan tiroid tanpa pembedahan,penyakit tiroid dan cara penyembuhannya

Moga kisah ini dapat membawa sinar kepada anda yang memerlukan.

Disahkan Ketulan Nodul Di Tiroid

vivix dan tiroid,shaklee untuk tiroid,tiroid tanpa pembedahan,rawatan tiroid tanpa pembedahan,penyakit tiroid dan cara penyembuhannya

Terasa kehidupan ni mcm direntap2 lepas doktor sahkan ada ketulan nodul di tiroid aku..sangat aktif membesar dgn cepat..

 

vivix dan tiroid,shaklee untuk tiroid,tiroid tanpa pembedahan,rawatan tiroid tanpa pembedahan,penyakit tiroid dan cara penyembuhannya

Doktor sarankan buat pembedahan tiroid (Thyroidectomy) & terpaksa bergantung dengan ubat hormon

Thyroidectomy is the only option yg aku ada. pembedahan buang semua tiroid. Apa jadi kt aku lepas tu?

Kena makan pill hormon seumur hidup. Aku tak boleh mengandung lagi sebab high risk.

Kalau  tak makan ubat pula lagi terukkk kesannya

✔Mata akan terbuntang

✔Badan akan gemok mendadak/kurus mendadak

✔Jantung berdegup laju

✔Tangan menggeletar

✔Cepat marah

✔Badan panas

✔Haid tak teratur

Banyak lagi kesannya.

.

Syukur ,dipertemukan dengan Vitamin Untuk Tiroid Shaklee, tiroid tanpa pembedahan

Alhmdulillah syukur Allah bukak hati aku untuk cuba ikhtiar dgn supplemen VIVIX.  Selama hidup ni tak pernah aku ambil supplemen. Tuggu sakit makan ubat saja.

3 bulan yg penuh dengan kisah sedih buat aku dan suami dah berlalu…Alhmdulillah moga nikmat kesihatan yg Allah bagi semula ni akan berpanjangan…

VIVIX ni supplemen paling exclusive dalam range product Shaklee. Terkenal dengan jolokan tonik ajaib sebab terlalu banyak manfaat dalam setiap sudu.  Dan terlalu ramai penghidap penyakit kronik yang semakin bertambah baik tahap kesihatan mereka.

Alhmdulillah aku juga tak terkecuali. Ketulan tiroid dah kecut dan dah tak active lg.  Simptom penyakit tiroid semua hilang. Badan pun rasa sihat sangat emosi bagus ja.

Thank you Allah.. Moga aku diberi kekuatan untuk terus kongsikn manfaat VIVIX ni pada yang memerlukan

Alhamdulillah. Has pun masih dalam pantang baru bersalin anak kedua beliau. Tahniah has.
Moga kisah ni dapat bantu anda yang senasib dengan has. InshaAllah.

Bagaimana Vivix Shaklee Membantu Mengatasi Masalah Tiroid Tanpa Pembedahan

vivix dan tiroid,shaklee untuk tiroid,tiroid tanpa pembedahan,rawatan tiroid tanpa pembedahan,penyakit tiroid dan cara penyembuhannya

Vivix Mengandungi Resveratrol

Vivix adalah suplemen terbaik untuk pesakit tiroid kerana mempunyai 10x ganda resveratrol. Malahan vivix juga merupakan suplemen anti-oksida dan anti-penuaan no.1 di dunia. Kandungan resveratrol yang tinggi di dalam vivix ini boleh membantu pesakit tiroid

READ :  TESTIMONI VIVIX

.

Kandungan Vivix Shaklee

Vivix merupakan bahan yang kaya dengan resveratrol dan polifenol yang mempunyai ciri-ciri antioksidan, anti radang dan apoptopic yang mana memberikan sumbangan besar kepada pencegahan penyakit kardio dan kanser serta banyak lagi penyakit kronik.

READ :  Antara Jamu dan Set Berpantang Shaklee? Yang Manakah Pilihan Hati

Vivix juga adalah vitamin semulajadi yang terdiri daripada buah-buahan liar yang sukar untuk didapati dan mempunyai khasiat yang sangat tinggi. Antaranya ialah anggur muscadine. Ini menjadikan vivix sebagai satu supplemen yang selamat untuk diambil. Vivix juga dapat memberikan tenaga kepada pengamalnya.

.

Bagi tiroid, Vivix membantu dari segi:

 🔹 Resveratrol membantu mengawal metabolisme, penuaan dengan memperbaiki enzim SIRT1

🔹 Berkeupayaan mengaktifkan mitogen yang mengaktifkan protein kinase (MAPK), enzim P53 serta penfosforilan, seterusnya membantu mencegah pertumbuhan sel dalam papilari dan folikel kanser tiroid.

🔹 Membantu meningkatkan fungsi tiroid dengan meningkatkan rembesan TSH melalui pengaktifan enzim sirtuin (SIRT1), phosphatidylinositol, fosfat dan kinase yang akhirnya memberikan kesan baik ke atas metabolisme.

🔹 Membantu menormalkan sistem imun (tiroid berkait rapat dengan penyakit autoimun – SLE)

READ :  Kekurangan Pelincir Pada Sendi Punca Sakit Lutut

🔹 Membantu memperbaiki tenaga pada peringkat sel (mitokondria)

🔹Membantu mengurangkan keradangan dan mencegah keradangan

Tak salah mencuba kan, dan sebenarnya darpada terus bergantung kepada ubat dan pembedahan, penggunaan suplemen juga merupakan alternatif terbaik untuk mendapatkan kesihatan lebih baik.

Sekurang-kurangnya suplemen seperti Shaklee merupakan suplemen natural dan selamat, bukan sintetik dan mengandungi bahan beracun sepertimna produk kesihatan lain.

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

 
————————————
Saya Nornadia Mansor , ID Shaklee : 866457 
adalah pengedar sah Shaklee anda
 .
Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan,
sila hubungi :
 .
📞SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
.
📱 Link Terus untuk Whatsapp :
http://www.wasap.my/60134211610
http://www.wasap.my/60134211610
.
📩 Email : nornadiamansor@yahoo.com
.
ATAUPUN
.
♥ Walk in ke mana cawangan Shaklee seluruh Malaysia yang
berdekatan dengan anda, Sila gunakan ID 866457 
untuk dapatkan supplement anda dgn Harga Sungguh Menjimatkan
Tiada lagi derita tiroid tanpa pembedahan ,ketulan pada leher mengecut was last modified: by
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

You may also like

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.