Tingkatkan Keintiman Di Kamar dengan ”Vitamin Asmara”

Bagi wanita dah dah berkahwin lama dan dah ada anak pastinya “performance” kita tak seperti malam pertama kan.hehhe.. sape dah kawen tu paham sendiri la. Pastinya kita mencari sesuatu yang boleh menghangatkan lagi hubungan intim suami isteri. Yelakan, nak suami “semakin hari semakin sayang” .
.
Hubungan seksual memainkan peranan penting dalam hubungan rumahtangga. Jangan pandang enteng perkara ini. baik sang suami atau si isteri.. Jangan sampai prestasi suami isteri hambarrrrr.
.
Ada juga pasangan mengalami kedinginan sekali sekala. Mungkin kepenatan melayan rutin harian di pejabat, stress dengan tugasan yang diberi, balik rumah anak pula meragam dan sebagainya. Ini semua menyebabkan kita kadang kala keletihan lahiriah dan batiniah. Detik kesuraman alam rumah tangga ini jangan dibiarkan ia tidak bernoktah. Lakukan sesuatu!!!!
 .
Disini , saya menyarankan salah satu antara vitamin yang popular yang sangat membantu meningkatkan keintiman suami isteri iaitu Vitamin E atau dikenali sebagai VITAMIN MALAM JUMAAT.
 .
Jom saya ceritakan bagaimana Vitamin E membantu meningkatkan keintiman di kamar.

Tingkatkan Keintiman Di Kamar  dengan Vitamin E Shaklee

sexual desire, naikkan syahwat di kamal, pil viagra vitamin e, tingkatkan keintiman dengan vitamin e shaklee, atasi ejakulasi pramatang,suamiku cepat pancut,

Vitamin E Shaklee adalah vitamin yang paling lengkap di pasaran .Mengandungi 10mg selenium semulajadi yang membantu tubuh kita menyerap vitamin E, memelihara membrane sel-sel, sel darah merah dan tisu-tisu otot.

Diberi nama jolokan sebagai “vitamin seks”, Vitamin E memainkan peranan yang penting untuk kesihatan seksual di mana ia membantu menghasilkan hormon seks serta merangsang libido. Ada juga sesetengah wanita yang menjadikan Vitamin E sebagai ‘pelincir’ ketika melakukan hubungan seksual
.
Tak rugi mendapatkan Vitamin E Shaklee kerana :

  • 1 botol tahan sehingga 4 bulan penggunaan
  • Boleh diamalkan suami dan isteri untuk meningkatkan keintiman dan kesuburan
READ :  Testimoni ~ Apa Kata Pengguna Set Tripple M?

.

 .

Peranan Vita-E Untuk kesihatan seksual lelaki :

sexual desire, naikkan syahwat di kamal, pil viagra vitamin e, tingkatkan keintiman dengan vitamin e shaklee, atasi ejakulasi pramatang,suamiku cepat pancut,
.
Vitamin E berfungsi untuk meningkatkan kualiti sperma menjadi lebih sihat, kerana dapat melindungi membran sel pada sperma dari kerosakan dan terhindar dari masalah ketidaksuburan.
  • Lebih tenaga
  • Ereksi yang lebih lama
  • Lebih cepat terangsang
  • Orgasma yang lebih kerap dan bersemangat
  • Menghasilkan sperma yang berkualiti
  • Mobiliti sperma lebih cepat

.

Peranan Vita-E Untuk kesihatan seksual wanita :

Vitamin E dapat menghasilkan hormon endoktrin menjadi lebih baik. Hormon ini berkaitan langsung dengan masalah kesuburan. Jika hormon tersebut dapat bekerja dengan baik, maka risiko keguguran pun dapat dihindari.
.
Kerana seperti kita tahu bahwa anti oksidan dalam vitamin E dapat menjaga sel telur dari berbagai macam kerosakan akibat oksidasi.
.
Untuk mendapatkan manfaat vitamin E ini juga sangat mudah. Ini sangat
baik sekali bagi tubuh untuk menjaga sistem reproduksi.
  • Lebih tenaga
  • Ereksi yang lebih lama
  • Lebih cepat terangsang
  • Untuk menstabilkan hubungan seks/kewanitaan terutama bagi ibu menyusu
  • yang mempunyai kandungan prolaktin (hormon menyusu) yang tinggi
  • Mengelakkan risiko keguguran
READ :  TESTIMONI VIVIX: SAKIT AYAH DAH KURANG, UBAN KEMBALI HITAM :)

Dos Pengambilan Vitamin E Yang Disarankan

Untuk dos saranan vitamin E harian, sebaiknya sebanyak 400 IU. Kelebihan vitamin E pada tubuh dapat menimbulkan tubuh terserang toksin.

Tahukah Anda?Terdapat beberapa jenis vitamin E, iaitu alpha, beta, gamma dan d-alpha tocopherol. Gamma adalah jenis vitamin E yang paling kurang aktif. Manakala d-alpha tocopherol adalah jenis vitamin E yang paling aktif dan paling power. Dan yang paling best adalah, vitamin E Shaklee adalah dari jenis ini !

.

 .
Ketahuilah Vitamin E Shaklee meningkatkan keintiman suami isteri, ia juga digelar sebagai ‘PIL VIAGRA’ yang terhebat ! Dan sangat bagus jika suami yang mempunyai masalah ejakulasi pramatang @ PE 🙂
 .
Yang masih menantikan cahaya mata, Vitamin E Shaklee amat disyorkan untuk anda kerana ia meningkatkan kesuburan suami isteri disamping memanaskan hubungan anda !
JANGAN TERKEJUT DENGAN HASILNYA !
 

Testimoni Vitamin Asmara untuk Hubungan Intim

 
Di kalangan pengamal vitamin E Shaklee, kami menggelarkannya”Vitamin Asmara”, ataupun, “Vitamin Malam Jumaat

# Testimoni 1

Hangatkan Intimasi dan Tingkatkan Kesuburan dengan Vitamin Asmara , vitamin e shaklee, vitamin asmara, vitamin seks, cepat ghairah, vitamin keintiman,

READ :  Tips Semulajadi Membetulkan Kedudukan Songsang Bayi Dalam Kandungan

# Testimoni 2

Hangatkan Intimasi dan Tingkatkan Kesuburan dengan Vitamin Asmara , vitamin e shaklee, vitamin asmara, vitamin seks, cepat ghairah, vitamin keintiman,

# Testimoni 3

 

 

# Testimoni 4

 .
Alhamdulillah, tumpang happy dengan kawan-kawan! Terujakan dengan testimoni diatas 🙂 Mereka adalah antara maklumbalas pengguna setia Vitamin E Shaklee.
 
————————————
Saya Nornadia Mansor , ID Shaklee : 866457 
adalah pengedar sah Shaklee anda
Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan,
sila hubungi :
 
✆ SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
✉ Email : nornadiamansor@yahoo.com
 
Setiap pembelian di laman ini, anda layak menerima :
☑ jadual pengambilan vitamin
☑ tips ekslusif
☑ konsultasi percuma berterusan
☑ layak dijemput ke ekslusif group di FB.
 
——————————
Tingkatkan Keintiman Di Kamar dengan ”Vitamin Asmara” was last modified: by
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

You may also like

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.