Turun Berat Badan dengan 3 Langkah mudah : Weight Management Set

Ramai juga yang bertanyakan saya set untuk kuruskan badan .apa suplement2 yang tubuh kita perlukan dan cadangan suplemen Shaklee? Pasti anda teruja untuk tampil lebih kurus , lebih slim & lebih berkeyakinan.kan?
 .
Meh saya ceritakan supplement Shaklee yang membantu menurunkan berat badan

Turun Berat Badan dengan 3 Langkah mudah

Pertama : Detox

Kenapa perlu detox?

Detox adalah proses membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih. baru badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum.

Solusi : Untuk detox ni, anda boleh mulakan dengan HerbLax, sejenis mild laxatif daripada Shaklee. Untuk ibu2 yang menyusukan anak, tak berapa recommend sangat la sebenarnya sebab risau efek kat baby (sesetengahnya).Jika anda gusar, tak perlu ambil HerbLax pun takpe, gantikan dengan pengambilan Alfalfa Shaklee yang membantu proses detox dan juga membantu melancarkan susu ibu , tapi pastikan anda konsisten dengan alfalfa ya.

READ :  Banyakkan Susu Badan Dengan Teknik Power Pumping

.

Kedua : Bina Otot dan Rasa Kenyang Lebih Lama

Tahukah anda bahawa utk mengawal berat badan, pengambilan protein sebenarnya sangat penting?Protein bukan sahaja untuk bina badan dan bina muscle tau. tetapi protein ni sebenarnya antara zat yang membantu meningkatkan metabolisme tubuh anda, untuk perkembangan otot (yes of course), dan membantu kita rasa kenyang lebih lama. Lebih best lagi, protein juga mampu membakar kalori sehingga 35%.

Solusi : Untuk protein terbaik, anda boleh memilih samada Cinch Shake yang terdiri dengan 3 perisa iaitu Cafe Latte, Chocolate dan Vanila..jadi anda boleh pilih mengikut citarasa anda .Jika anda ibu yang menyusukan bayi,  gantikan dengan ESP/ MealShake (extra tau sebab ESP ni membantu mempercepatkan penghasilan susu badan)

READ :  Anxiety Disorder - Ketahui Simptom, Punca dan Cara Merawat
 .

Ketiga : Bakar Lemak

Solusi : Lecithin ni memang asasnya adalah ‘fat emulsifier’ atau bahasa mudahnya ‘pancair lemak’. Lecithin ni apabila bergabung/bertemu dengan lemak akan membuat lemak2 tu ‘pecah’ dan dia akan ‘melekat’ pada lemak2 tu dan membawa lemak2 tu keluar dari badan dengan bantuan fiber.

Bagaimana Vitamin Shaklee Membantu Menurunkan Berat Badan?

So, itulah dia tiga suplemen asas yang tubuh kita perlukan dalam proses mengawal berat badan. Selain tu, senaman, amalan pemakanan yang betul, senaman yang konsisten juga penting.

Set Weight Management mengandungi Cinch Shake Mix , Lecithin dan Herblax yang  sangat membantu dalam:

  • Memberi rasa kenyang yang berpanjangan
  • Menstabilkan Metabolisme
  • Detoks 
  • Memecahkan lemak dan singkirkan lemak dari badan
  • Membina otot badan

Jika anda perlukan panduan pemakanan dan konsultasi, boleh hubungi saya  🙂

READ :  Set Penjagaan Rambut Prosante Rawatan untuk Rambut Bermasalah
————————————
Saya Nornadia Mansor ,  ID Shaklee : 866457 
adalah pengedar sah Shaklee anda
 .
Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan,
sila hubungi :
 .
✆ SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
.
📱 Link Terus untuk Whatsapp :
http://www.wasap.my/60134211610
http://www.wasap.my/60134211610
.
📩 Email : nornadiamansor@yahoo.com
 .
ATAU
 .
♥ Walk In ke mana mana cawangan Shaklee berdekatan,  gunakan ID 866457 untuk dapatkan supplement anda dgn Harga Sungguh Menjimatkan ♥
 .
Setiap pembelian di laman ini, anda layak menerima :
☑ Jadual pengambilan vitamin
☑  Tips ekslusif
☑ Konsultasi percuma berterusan
Turun Berat Badan dengan 3 Langkah mudah : Weight Management Set was last modified: by
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

You may also like

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.