Testimoni Puan Su Pengguna Tegar Shaklee

Saya akui kalau difikirkan sepintas lalu, terasa suplemen Shaklee ni mahal kan? Tapi, kalau anda buat kira-kira dengan teliti, plus offer yang saya beri khusus untuk customers saya sahaja, serta kesan jangkamasa panjang yang anda perolehi daripada suplemen Shaklee ni .. harganya tidaklah semahal handbag dan kasut serta belanja makan kat luar yang di’spend’ saban bulan. 

Ni cerita Puan Wan Su yang saya petik daripada kak Cery. Cerita Puan Su yang mula mengamalkan suplemen Shaklee secara konsisten ketika hamilkan anak ketiga, sambung dengan Set Berpantang Shaklee dan terus beli fullpack Set Penyusuan. Memang beliau sangat berpuas hati!

—————————————

” bila diingatkan balik saat2 yang aku lalui waktu pantang yang amat mencabar dulu…aduiii mmg terasa ngeri…bersalin anak pertama..jahitan lambat baik…dia punya sakit tu kan…sampai bila org lalu sebelah kite pon terasa ngilu je..sampaikan org tepuk peha kite pon akan rasa sakit ya amat…rasa nak buat penghadang je kat tempat duduk tu..jgn kasik org mai dekat..

anak kedua pun mcm tu…masih ngan problem jahitan…sakit giler...tp kali ni lagi sadis..bila masuk hari ke 30 tu…benang dah reput…tp tempat jahitan masih membengkak…bila jalan macam org baru beranak..owhhh mengingatkan sumer ni..mmg tak bleh jd…aku kena buat sesuatu biar kejadian2 dulu tak berulang..


so bila aku ngandung anak ketiga ni…seawal mengandung aku amek supplement shaklee...bila dah hampir nak bersalin,..aku mencari2..apa yg patut aku consume supaya cepat baik..apa jua saranan kawan2 yg aku rasa elok..aku amalkan..antara petua yg paling aku carik…cemana nak cepat baik luka jahitan episiotomy tuu…haa ni tips macam mana nak luka jahitan cepat baik..haa petua nya rendam luka jahitan tu ngan air garam..lps tu guna hair dryer dan keringkan tempat luka tu…buat laa tiap kali p buang airkecik…pastikan selalu tukar pad biar sentiasa kering..mmg cepat baik lukanya..10 hari je dah baik..tq pd officemate aku lynn yg bagi petua ni..ohhh satu lagi aku sapu tempat luka jahitan tu dengan jeli gamat healin nama dia lukano..mmg superb…punyelah susah nak dpt gel tu..sebab kata stokist..itu barang panas..lariss la tu maksud dia..carik2 punye carik kat beberapa stokis sumer abis..aku guna en google..rupanya ada jual kat klinik kat taman kosas..dekat je ngan umah.tu pon tinggal satu.

dari segi makanan pon sama..pendek kata..apa saja org kata elok aku sanggup buat..dan beli..melabur sikit tak pe…janji aku tak terseksa menanggung sakit waktu pantang..susah wehh..mana nak jaga anak lagi..mana badan kite tak sihat lagi..pendek citer..bersalin kalini..aku syukur sgt sbb badan terasa cergas..sihat dan bertenaga.

syukurlah pada Allah...kerana mengurniakan aku kesihatan yg baik waktu aku berpantang kali ni..apapun kite kena laa usaha…jgn kedekut utk invest $$ untuk makanan kesihatan…sebab health is wealth…suka ngan motto dr nordin darus ni..if you think wellness products are expensive..try illness..tp aku rasa shaklee ni tak la mahal sgt..sekali beli mcm mahal..tp kalo dibahagikan tiap2 bulan tu...tak byk..sebab satu set ni..boleh tahan 4 bulan..

READ :  Kecutkan Rahim Dengan Cepat Untuk Ibu Bersalin Normal dan Pembedahan

bukan nak iklan..sebab aku bukan penjual supplement ni..sekadar nak berkongsi kebaikan…ni le yg aku dok telan hari2..terselit satu nutrilite amway calcium..sebab ari tu kehabisan ostometrix so aku kirim ngan jiran..apa pon sumer supplement ni..
satu pelaburan yg berbaloii-baloii..ibu dan baby dapat manfaat darinye..

aku amek full set shaklee untuk lepas berpantang.lps tengok testimoni ibu2 lain yg mengujakan…hasilnya ianya juga berkesan utk aku ..lps beranak..muka tak pucat…badan rasa kuat..luka jahitan cepat baik…haa ini lagi satu yg bestt dan penting susu pon byk.….lagi satu..haa ada lagi tu...tetiba je aku rasa kulit aku cantekk..haa cantekk laa pd aku..

READ :  Blighted Ovum atau Kehamilan Kosong Punca Keguguran.
memandangkan dulu kulit aku selalu berjerawat..tp sejak preggy…sampai laa skrg..kulit muka aku sekali pon tak naik jerawat..heran..tp aku rasa sebab protein yg aku amek ni la...kulit baby pon tak sensitif..tak de ruam2…aku rasa sapa yg preggy atau akan melahirkan anak..elok laa amek supplement…brand mana2 pon boleh..tp dah tau supplement hat ni elok..wat apa susah2 nak cuba try n error supplement lain yg belum tentu baik….kan. “

—————————————
So kepada anda yang sedang hamil, dan mahukan Set Berpantang yang selamat, berkualiti, jimat dan dijamin boleh consume sampai bila-bila .. pilihlah Set Berpantang Shaklee. Ini memang iklan sebab saya sebagai Distributor Sah Shaklee dah menerima banyak testimoni begini. Even saya sendiri sepanjang hamil ni bergantung dengan suplemen Shaklee, dan bagi yang mengikuti perkembangan saya, tentu tahu yang saya ni kaki travel (^_^)
Anything, just PM me okey?
————————————
Saya Nornadia Mansor , ID Shaklee : 866457 
adalah pengedar sah Shaklee anda
Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan, 
sila hubungi :

✆ SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
✉ Email : nornadiamansor@yahoo.com


Setiap pembelian di laman ini, anda layak menerima :
☑ jadual pengambilan vitamin
☑ tips ekslusif
☑ konsultasi percuma berterusan 
☑ layak dijemput ke ekslusif group di FB.

——————————


Testimoni Puan Su Pengguna Tegar Shaklee was last modified: by
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

You may also like

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.