TESTIMONI: UBAT ALERGI BERKURANG, SELEPAS SEBULAN MENGGUNAKAN MEALSHAKE

.Alhamdulillah! Seronok sebab dapat berkongsi dengan ramai teman-teman di luar sana kebaikan produk Shaklee.

Namun suka saya nak ingatkan, sila dapatkan nasihat pakar perubatan terlebih dahulu sekiranya anda mempunyai penyakit yang serius. Ingat yer..

SUPPLEMENT untuk orang sihat menambah baik tahap kesihatan diri mereka, manakala UBAT untuk orang sakit menyembuhkan dan mengurangkan kesakitan mereka.

Testimoni yang dikongsikan di laman web ini sekadar perkongsian. Kesan dari setiap produk adalah berbeza bagi setiap individu. Sila hubungi saya untuk konsultasi sebelum pembelian!
Ini adalah berita terkini dari Puan Zarita (1st customer kedai baby shop saya dulu..dan kini customer shaklee saya pula..:)) tentang perubahan yang positif anak-anaknya yang mengalami masalah alergi/ezcema. Tks Ita sebab sudi kongsi dengan saya dan semua pembaca RV.Com…^_^
B4 minum meal shake dia kena ambik ubat alergy tu almost every daySkrg ni after minum meal shake start last month kan.. 4-5 hari sekali jer ambil ubat alergy tu. hopefully getting better lepas ni..” – Puan Zarita.
Syukurlah…mudah-mudahan lepas ni nanti dah tak perlu bergantung kepada ubat alergi tu lagi kan. Kita hanya berusaha, dengan izin Allah…InsyaAllah!
Meal Shakes berperisa vanila
(manis & bau seperti aiskrim vanila..best!)

Anda boleh baca tentang Shaklee Meal Shakes DI SINI!


::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
TESTIMONI: UBAT ALERGI BERKURANG, SELEPAS SEBULAN MENGGUNAKAN MEALSHAKE was last modified: by
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

READ :  Rahsia Kulit Muda Berseri dengan Set Radiant 4

You may also like

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.