Testimoni Turun 10kg Dengan Set Kurus Ekonomi Shaklee

Berkongsi dengan anda semua tentang pelanggan seorang pengguna Set Kurus Shaklee Ekonomi, semoga sedikit sebanyak dapat membantu anda memberikan inspirasi

Ramai sudah merasai perubahan ketara dengan menggunakan Set Kurus Shaklee. Dan ini  testimoni pengguna yang berat badannya turun dengan Set Budget Kurus Shaklee

Before: 66-68 kg 
After: 58 kg
Sy cuma consume Herblax dan Lecithin sahaja. Pada mulanya sy consume utk masalah sembelit yg agak kronik dan kolesterol tinggi (naik bintik kolesterol kt mata dan ikut report medical, kolesterol tinggi), but then after 2 – 3 months badan semakin susut. Kesan yg best: Bintik kolesterol tu dh hilang, kolesterol dh paras normal (kdg2 kurang dari tu) and sembelit makin baik. Sy jenis yg rangka besar, jadi berat sy tak banyak yg turun berbanding org lain, TAPI inch loss mmg banyak. Sekarang ni, kdg2 je sy mcm lecithin dan herblax, bdn tak naik pun. cuma kena kawal makan yer.
Alhamdulillah sy dh dpt berat normal (^_^). To all people out there, kena cuba yer. Kite mampu untuk ubah dan SIHAT. Yang penting, perlu yakin dan konsisten. hehehe
TERIMA KASIH SHAKLEE 

Set Kurus Shaklee yang terdiri daripada supplement Herblax Shaklee, Lecithin dan juga Alfalfa Shaklee sememangnya menjadi kesukaan ramai. 

set kurus shaklee,vitamin kurus shaklee, set slimming shaklee

Peranan Set Kurus Shaklee dalam Program Pelansingan Badan

Alfalfa Complex
  • Detoks badan dan usus
  • Mengimbangi PH badan yang terlalu berasid
  • Menyingkirkan lemak dan kolestrol dalam badan
  • Memperbaiki masalah sembelit dan masalah penghadaman seperti kembung, gastrik
  • Alfalfa mengandungi saponin, iaitu serat yang bertindak seperti span yang menyerap kolestrol tubuh.
READ :  Testimoni ~ Apa Kata Pengguna Set Tripple M?
Herblax Complex
  • Melembutkan dan membersihkan najis yang tersekat lama dalam usus
  • Meransang usus untuk mempercepatkan proses perkumuhan najis secara lembut
  • Memperbaiki dan mengembalikan proses semulajdi pergerakan usus – membantu masalah sembelit
  • Memberi kepejalan pada perut. Lemak dan angin kini tiada
  • Mengempiskan perut
  • Bertindak seperti julap tetapi tidak sehingga anda perlu bertapa di depan pintu tandas. Anda masih boleh melakukan tugas harian seperti biasa
Lecithin
  • Memecahkan dan menukarkan lemak, kolestrol dan trigliserid dalam tubuh menjadi tenaga dan najis
  • Pengambilan lecithin yang bersesuaian mempercepatkan proses pembakaran lemak
  • Mencantikkan otot dan kulit
  • Menghalang obesiti
  • Melembutkan najis, melembabkan usus dan meleraikan toksin dalam tubuh serta meringankan sembelit

————————————
Saya Nornadia Mansor , ID Shaklee : 866457 
adalah pengedar sah Shaklee anda
Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan, 
sila hubungi :

✆ SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
✉ Email : nornadiamansor@yahoo.com


Setiap pembelian di laman ini, anda layak menerima :
☑ jadual pengambilan vitamin
☑ tips ekslusif
☑ konsultasi percuma berterusan 
☑ layak dijemput ke ekslusif group di FB.

——————————
Testimoni Turun 10kg Dengan Set Kurus Ekonomi Shaklee was last modified: by
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

You may also like

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.