Testimoni Set Kehamilan Shaklee Untuk Ibu Mengandung : Beza Lepas Amalkan Shaklee

Kebanyakan ibu-ibu yang mengamalkan  SET KEHAMILAN SHAKLEE semasa mengandung memberikan positif review atau testimoni ibu mengandung,merasakan satu pengalaman yang berbeza apabila mengamalkan Set Kehamilan Shaklee
.
Sebab dalam SET KEHAMILAN SHAKLEE ,merupakan pilihan utama ibu ibu mengandung yang menginginkan kesihatan yang optimum pada ibu dan  bayi dalam kandungan. Lengkap semua nutrien vitamin yang diperlukan oleh  ibu mengandung & bayi dalam kandungan
.
Sepanjang kehamilan ,takde banyak masalah . Doktor dan jururawat puji dengan perkembangan baik untuk ibu dan bayi .

Kebaikan Set Kehamilan Shaklee pada Ibu Mengandung 

 Antara testimoni Set Kehamilan Shaklee adalah
  • HB normal,tiada masalah anemia
  • Atasi masalah sembelit
  • Tiada masalah kekejangan kaki
  • Bangun pagi rasa lebih cergas bertenaga.
  • Berat tak naik mendadak.
  • Kulit cantik berseri.
  • Kencing manis semasa mengandung (GDM) dalam keadaan terkawal
  • Membantu mengurangkan potensi mendapat kencing manis dan darah tinggi ketika hamil.
  • Sakit belakang dan sengal-sengal semakin hilang.
  • Tidur malam lebih lena dan selesa.
  • Mencukupkan nutrisi pengambilan makanan ibu.
  • Nafsu makan lebih terkawal.

Kebaikan Set Kehamilan Shaklee pada Bayi Dalam Kandungan

Set Kehamilan Shaklee ni bukan je bagi kesan pada ibu tapi bayi dalam kandungan ,semua nutrisi yang diambil oleh ibu semasa mengandung akan disalurkan kepada bayi dalam rahim !

READ :  Bahaya Kekurangan Kalsium Semasa Hamil & Menyusu !

Insyallah anak yg dilahirkan nanti Sihat, Kulit pun Cantik, Gebu dan tiada masalah serius!

  • Membantu Perkembangan otak dan minda bayi yang sempurna
  • Menjamin Perkembangan fizikal bayi yang sihat dan untuk mengelakkan masalah seperti spina bifida
  • kesan positif ke atas kesihatan tulang bayi
  •  bayi dalam kandungan mendapat semua nutrisi untuk perkembangan dalam rahim
  • mengurangkan risiko terhadap sumbing (cleft lip / cleft palate) pada bayi yang dilahirkan

Vitamin Shaklee untuk Ibu Mengandung

Ceria, aktif, sihat & gembira sepanjang hamil, pastikan anda lengkap dgn nutrisi utk tubuh badan bagi menampung keperluan anda ketika hamil.
vitamin ibu hamil yang bagus,vitamin untuk ibu mengandung,shaklee untuk ibu mengandung,makanan tambahan untuk ibu mengandung
Makanan tambahan atau Vitamin untuk ibu mengandung dari Shaklee, lengkap dengan semua vitamin dan mineral untuk kesihatan ibu dan bayi dalam kandungan

Keistimewaan Set Kehamilan Shaklee 

Set hamil Shaklee kini menjadi pilihan kebanyakan ibu hamil masa kini kerana:\
  • Lengkap dengan semua zat yang diperlukan oleh ibu hamil
  • Tahan berbulan-bulan (4-6 bulan penggunaan)
  • Boleh dimakan bersama ahli keluarga
  • Harga yang sangat berbaloi
  • Semulajadi (bukan sintetik)
  • Tidak memberi sebarang kesan sampingan
  • Bonus kesihatan dan kecantikan extra
  • Terbukti selamat dan berkesan

7 Sebab Buatkan Anda Tak Menyesal Memilih dan Mengamalkan Set Kehamilan Shaklee

Kehamilan adalah sesuatu yang mengujakan setiap ibu , tambahan pula jika anda pertama kali hamil.Mesti terujakan dengan pergerakan bayi, pembesaran dalam rahim kita yang bermula dari air mani hinggalah membentuk janin.  . Jika anda tanya pada saya ” Perlukah makan supplements sewaktu mengandung? ” Sejujurnya, memang satu keperluaan . Tambahan pula jika …

Testimoni Set Kehamilan Shaklee Untuk Ibu Mengandung

Testimoni 1 :  Pengalaman kandungan anak ketiga dengan mengamalkan Set Kehamilan Shaklee ternyata berbeza dengan kehamilan sebelum ini. Lebih berseri, bertenaga dan bersemangat 

testimoni set hamil shaklee,testimoni set ibu mengandung shaklee,pengalaman hamil dengan shaklee,pengalaman makan set hamil shaklee
.

Testimoni 2 (Irine Nadia) : “Irine sendiri menggunakannya untuk dua kehamilan yang sebelum ni dan juga kehamilan yg ketiga sekarang. Memang berbaloi dan superrr jimat menggunakan set mengandung Shaklee” 

testimoni set hamil shaklee,testimoni set ibu mengandung shaklee,pengalaman hamil dengan shaklee,pengalaman makan set hamil shaklee
Kenapa cakap berbaloi dan super jimat? Sebab set kehamilan shaklee ni boleh digunakan sehingga selepas kelahiran baby dan membekalkan khasiat buat ibu dan bayi masa sesi menyusu💕 Berbaloi kan?

Antara feedback yang Irine dapat sepanjang kehamilan ketiga ni:

  • nampak lebih BERTENAGA dan AKTIF
  • kulit nampak lebih sekata dan CANTIK berbanding kehamilan yang sebelum ni
  • tak pernah minum air gula untuk kehamilan ketiga ni sebab BACAAN DARAH dan HB CANTIK!
.

Testimoni 3:  Pengalaman mengandung dengan mengamalkan Set Kehamilan Shaklee sangat berbeza dengan pengalaman sebelum ini

testimoni set hamil shaklee,testimoni set ibu mengandung shaklee,pengalaman hamil dengan shaklee,pengalaman makan set hamil shaklee
.

Testimoni 4:  Saya mengamalkan Vitamin Shaklee semasa mengandung,tiada sebarang masalah sepanjang mengandungkan Aisyh .

testimoni set hamil shaklee,testimoni set ibu mengandung shaklee,pengalaman hamil dengan shaklee,pengalaman makan set hamil shaklee

.

Testimoni 5 : Sepanjang kehamilan dengan mengamalkan Vitamin Shaklee untuk ibu mengandung, hasilnya bebas dari kencing manis, tiada simpul biawak, Hb sepanjang mengandung normal,aktif ,imun badan meningkat , takde sakit pinggang , tiada sembelit dan kulit berseri

testimoni set hamil shaklee,testimoni set ibu mengandung shaklee,pengalaman hamil dengan shaklee,pengalaman makan set hamil shaklee

.

Testimoni 6 : 

testimoni set hamil shaklee,testimoni set ibu mengandung shaklee,pengalaman hamil dengan shaklee,pengalaman makan set hamil shaklee

 

Bagaimana ingin Mendapatkan Vitamin Shaklee?

(i) Hubungi Saya :

Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan, sila hubungi :
 .
✆ SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
.
📱 Link Terus untuk Whatsapp :
http://www.wasap.my/60134211610
http://www.wasap.my/60134211610
.
📩 Email : nornadiamansor@yahoo.com
.

(i) Buat belian di cawangan Shaklee terdekat

Walk In ke mana mana cawangan Shaklee berdekatan,  gunakan ID 866457 untuk dapatkan supplement anda dgn Harga Sungguh Menjimatkan
.
Testimoni Set Kehamilan Shaklee Untuk Ibu Mengandung : Beza Lepas Amalkan Shaklee was last modified: by
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

You may also like

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.