Testimoni Set Berpantang Shaklee : Saat Ira Jatuh Cinta dengan Shaklee

Saya ingin berkongsi dengan anda testimoni pengguna Set Berpantang Shaklee yang mendapat banyak kesan positif sepanjang penggunaannya :).Saya pasti mesti ada antara anda yang berpengalaman seperti Puan Ira apabila sepanjang berpantang, dia tak mengamalkan jamu dan terpaksalah tadah telinga dengar ibunya membebel,ye la kan..mak mana yang tak sayangkan anak.

Jom kita ikuti pengalaman beliau :


Buah Hati Ira 🙂



Bismilllah..

Kali pertama saya kenal Shaklee adalah 2 tahun lepas. Ia bermula apabila saya lihat banyak vitamin Shaklee yg pelbagai jenis di rumah kak laila. Kak Laila ni senior saya. Pada waktu tu, Kak Laila baru melahirkan Iqbal. Kak Laila fully breastfeed Iqbal. So die ambil suppliment Shaklee. Kebetulan saya pulak baru 4 bulan pregnant anak sulong. Kak Laila banyak guide saya untuk menggunakan Shaklee masa pantang dan menyusu. Pada awalnya saya macam was2 jugak nak makan vitamin Shaklee ni. Tapi akhirnya saya terima bila info yang diberikan Kak Laila amat meyakinkan. So saya ambil fullset set C (Vitalea,Vit C,Bcomplex,zink) + ESP untuk saya makan masa waktu pantang. Dari situlah saya berkenalan dengan Shaklee. Sewaktu pantang, saya memang tak makan jamu. Mak macam agak bising la sebab saya tak makan jamu. Saya hanya makan vitamin Shaklee. Mak saya, mana kenal pon vitamin Shaklee tu apa.Dia cakap percaya sangat la kat ubat2 ni. Nanti jadi pape baru saya bising. Ada jugak goyah time tu,tapi saya cepat2 contact kak laila. Kak Laila kembali bagi kekuatan kat saya. Pada masa yang sama, saya mula menyimpan stok susu untuk anak saya. Awal2 susu memang sangat sikit. Tapi lama kelamaan alhamdulillah. Luka saya pon cepat je sembuh. Mak macam terkejut bila saya cakap tak sakit dah part yang jahit tu. Padahal baru 7 hari. Mak pon tanya balik,makan ape sampai cepat sangat ok. So saya cakap la SHAKLEE….Terus mak diam..hehe.
Saya teruskan pengambilan Shaklee set C + ESP sewaktu dalam pantang anak kedua saya tahun lepas. Alhamdulillah semua ok. Walaupon saya berpantang di Miri, jauh dari famili di Kelantan. Adik saya datang Miri hanya 2 minggu saja. Pastu saya sendiri uruskan anak kecil saya. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar. Untuk anak kedua ni pon saya fully breastfeed sampaila sekarang.

READ :  Tips Melatih Anak Berpuasa Kekal Bertenaga di Bulan Ramadhan

Inilah Set Berpantang yang diamalkan oleh Puan Ira 🙂
5 Kelebihan Berpantang Dengan Set Bersalin Shaklee
Set bersalin ini semakin mendapat tempat di hati ramai ibu-ibu baru kerana ianya memenuhi 8 kriteria penting dalam pemilihan set bersalin yang baik antaranya:

✿ selamat untuk digunakan oleh ibu yang melahirkan secara normal mahupun ceaser
✿ boleh mula digunakan sejurus selepas bersalin
✿tidak memudaratkan bayi dan selamat untuk digunakan walaupun bayi yang mengalami masalah demam kuning (jaundice)
✿ tidak mengakibatkan sembelit
✿ membantu memulihkan luka bersalin dengan cepat
✿ memberi tenaga kepada si ibu untuk menjalankan tugasan ibunya dengan lebih mudah
✿ membantu merangsang penghasilan susu
✿ mengawal masalah keguguran rambut selepas b

————————————
READ :  Hilangkan Masalah Kebas Tangan atau Sindrom Carpal Tunnel dengan Berkesan
Saya Nornadia Mansor , ID Shaklee : 866457 
adalah pengedar sah Shaklee anda

Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan, 
sila hubungi :

✆ SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
✉ Email : nornadiamansor@yahoo.com


Setiap pembelian di laman ini, anda layak menerima :

☑ jadual pengambilan vitamin
☑ tips ekslusif
☑ konsultasi percuma berterusan 
☑ layak dijemput ke ekslusif group di FB.


————————————


Testimoni Set Berpantang Shaklee : Saat Ira Jatuh Cinta dengan Shaklee was last modified: by
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

You may also like

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.