TESTIMONI : RESDUNG SUAMI BERKURANGAN DENGAN VIVIX!

Alhamdulillah..syukur!
Itulah yang saya rasa bila suami beritahu apa yang dia rasa selepas mengamalkan Vivix dengan konsisten selama 10 hari…sebenarnya dah lama saya bagi suami cuba Vivix. 

Tujuan saya nak bantu kurangkan resdung suami…kalau dulu bangun pagi hidung berair…bersin berkali-kali…alah pada perubahan suhu. Maklumlah orang lelaki bukannya suka sangat nak makan vitamin jenis pil banyak banyak ni.
(^-^)
Tapi masalahnya suami kejap minum Vivix kejap tak…arini minum esok tak…tak disiplin..jadi camana nak nampak berkesan ke tidak kan…dan sebagai isteri saya perlu sentiasa ingatkan suami untuk minum Vivix. Kalau saya terlupa, suami buat-buat terlupa juga

Tapi sejak lepas raya aritu, saya perasan suami dah mula konsisten amalkan Vivix (mungkin dia dah rasa best Vivix agaknye)…dah tak perlu saya ingatkan, suami sendiri akan minum Vivix sebelum tidur. 
Apa yang saya perasan, selepas suami maintain minum Vivix setiap hari, nampak kesihatan suami makin stabil. Dah tak sok sek sok sek setiap pagi…dan nampak lebih bertenaga! Ceria selalu! Saya dah perasan, tapi saya diamkan jer..tunggu sampai tuan empunya badan bersuara.
Alih-alih petang semalam, sambil2 bawak anak2 jalan-jalan…suami dah bersuara! Alhamdulillah…syukur saya kesihatan suami dah semakin baik. Resdung dah semakin berkurangan
Dan yang seronoknya, pagi-pagi tadi suami dah siap mengarang testimoni diri sendiri di facebook. Thanks bang! (^_-)

# Testimoni 1

Sebagai seorang lelaki dan suami, mmg harganya mahal sket, but dgn keadaan kesihatan yg makin stabil + “sideeffect” lain , rasanye berbaloi-baloi.

# Testimoni 2
# Testimoni 3

Bagaimana Vivix Membantu Masalah Resdung

Biasanya doktor akan beri antibiotik untuk bunuh bakteria yang berseronok dalam rongga sinus anda dengan menguatkan antibodi. 
Kalau kronik, boleh sampai kena bedah. Lebih baik cegah sebelum parah. Sebab tulah saya betul-betul nak rekemen Vivix Shaklee sebab insyaAllah lah.. kalau makan Vivix ni memang tak perlu makan yang lain dah. 
Lagipun bila makan Vivix ni, bermacam-macam bonus atau kelebihan lain yang kita akan dapat. 
Apa dia? Selain daripada merawat resdung/sinusitis, anti aging (melambatkan penuaan), sakit sendi, diabetes atau kencing manis, darah tinggi, migrain, kuruskan badan dan banyak lagi. 
Tonik anti penuaan yang memberi impak kepada 4 mekasnisme utama penuaan daripada peringkat sel. Menjaga kesihatan seluruh tubuh dengan antioksida yang kuat, tapi sayangnya suami saya tak sukakan rasa Vivix yang kelat, manis dan sedikit masam. Cuma kadang-kadang buat minuman. 

p/s: Cepat-cepat habiskan sebotol Vivix yang dalam peti sejuk tu ye bang…ada lagi sebotol menanti nih! (^_-)

Jika suami, ibu ataupun ayah anda tidak suka menelan vitamin berbentuk pil, VIVIX adalah jawapan bagi anda untuk menggalakkan pengambilan suplemen kepada mereka!

 HANYA SATU SUDU TEH SEHARI DEMI MELESTARIKAN KESIHATAN MEREKA. 


————————————
Saya Nornadia Mansor , ID Shaklee : 866457 
adalah pengedar sah Shaklee anda
Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan, 
sila hubungi :
✆ SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
✉ Email : nornadiamansor@yahoo.com
ATAUPUN
♥ Walk In ke mana2 Branch seluruh Malaysia, Sila gunakan ID 866457 untuk dapatkan supplement anda dgn Harga Sungguh Menjimatkan ♥

Setiap pembelian di laman ini, anda layak menerima :
☑ Jadual pengambilan vitamin
☑  Tips ekslusif 
☑ Konsultasi percuma berterusan 

————————————
TESTIMONI : RESDUNG SUAMI BERKURANGAN DENGAN VIVIX! was last modified: by
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

READ :  Tips Elakkan dan Hilang Masalah Jerawat untuk Si Pemicit Jerawat

You may also like

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.