Testimoni Mealshake : Meningkatkan Selera Makan dan Sistem Imun Anak

Dalam kehidupan seharian yang sentiasa aktif dan serba pantas, kanak-kanak tidak mempunyai masa yang cukup untuk menikmati makanan yang seimbang.
 .
 Cuba semak :📌 anak kurang selera makan?

📌 anak tidak suka makan ubat?

📌 anak sering batuk-batuk & selsema?

📌 anak sering demam?

📌 anak selalu sakit?

📌 bacaan HB selalu rendah?

📌 sering diserang migrain & sakit kepala?

📌 seringkali lupa akan sesuatu yang diingat?

📌 mengalami masalah gastrik?

📌 kurang cergas di pagi hari?

📌 anak sering diserang asma/lelah?

📌 kurang lawas untuk membuang air kecil/air besar?

Jika kebanyakan jawapannya YA, anda belum terlambat untuk merawat

 

Jom baca sekilas fakta tentang Mealshake

Meal Shakes menjadi pilihan terbaik bagi mereka kerana ia merupakan makanan segera yang rendah lemak dan rendah-glycemic.

Ia mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan dan jika dihidang seperti yang disarankan ia kaya dengan sumber kalsium dan protein yang amat diperlukan oleh kanak-kanak untuk membesar, kuat dan sihat.  Pilihan protein soya terbaik anda.

READ :  Daftar Keahlian Shaklee Semudah ABC dengan Sistem Online Shaklee !

Shaklee Mealshake ni tidak hanya untuk kanak-kanak yang kurang selera makan atau suka makan benda2 merapu atau tak nak makan langsung. ia sesuai untuk anak-anak yang makan tetapi makan memilih macam contoh tak nak makan sayur.. taknak makan nasi..makan lauk je.. dan ianya juga sesuai untuk anak-anak yang obesiti.

1. Nutrisi Lengkap

Menyediakan 24 jenis vitamin A- Z ,mineral dan ‘Trace Mineral’. Kekurangan ‘trace mineral’ akan memberi kesan kepada penyerapan vitamin-vitamin & menyebabkan enzim tidak aktif. Ia juga mengandungi soya lecithin yg bertindak dengan vitamin larut lemak.

.

2. Membekalkan Nutrien Kepada Sel-sel

Kaya dengan protein (tidak mengandungi laktosa) yang membantu dalam membentuk kulit, kuku, rambut,organ-organ, darah, sel-sel imunisasi dan sebagainya.

.

3. Untuk Pembesaran

Mengandungi asid folik, Biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel dalam proses membesar.

READ :  BERSALIN NORMAL ATAU C-SECT, BUKAN HANYA KERANA SAIZ BAYI

.

4. Anti-oksida

Mengandungi vitamin A, C, E, zink dan selenium yang merupakan komponen anti-oksidan untuk anti-penuaan.

.

5. Pemulihan Kulit

Mengandungi lengkap vitamin B-Kompleks, iron, copper untuk membentuk sel darah merah yang sihat, sekali gus meningkatkan warna kulit.

 .

6.Detox

Kaya dengan serat yang membantu (peristalsis kolon dan perut / buang air besar) untuk menyingkirkan lemak berlebihan dan bahan buangan daripada kolon dan perut.

 

Jom kita tengok testimoni mealshake yang berjaya meningkatkan verat badan si manja:

 # Testimoni 1 : Lepas bagi mealshakes,selera makan bertambah tambah !

# Testimoni 2 : Dah tak susah nak makan nasi macam dulu!

# Testimoni 3 : Selera makan makin bertambah, berat badan pon makin bertambah. Anak makin sihat

# Testimoni 4 : Mealshakes terbukti membantu naikkan selera makan anak

Meal Shakes Shaklee bukanlah hanya membantu untuk naikkan selera makan si anak, malah banyak respon positif yang kita terima dari ibu yang menyatakan

  • tiada lagi sembelit
  • lebih fokus dalam pelajaran
  • imun badan semakin meningkat,tak mudah demam selsema
  • berat badan capai tahap ideal
  • lebih cergas
READ :  Kebaikan dan Tips Minum Air Masak 8 Gelas Sehari

Lagipon sebotol Meal Shakes Shaklee untuk 1 hingga 2 bulan penggunaan.

 
————————————
Saya Nornadia Mansor ,  ID Shaklee : 866457 
adalah pengedar sah Shaklee anda
 .
Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan,
sila hubungi :
 .
✆ SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
.
📱 Link Terus untuk Whatsapp :
http://www.wasap.my/60134211610
http://www.wasap.my/60134211610
.
📩 Email : nornadiamansor@yahoo.com
 .
ATAU
 .
♥ Walk In ke mana mana cawangan Shaklee berdekatan,  gunakan ID 866457 untuk dapatkan supplement anda dgn Harga Sungguh Menjimatkan ♥
 .
Setiap pembelian di laman ini, anda layak menerima :
☑ Jadual pengambilan vitamin
☑  Tips ekslusif
☑ Konsultasi percuma berterusan
Testimoni Mealshake : Meningkatkan Selera Makan dan Sistem Imun Anak was last modified: by
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

You may also like

1 Ulasan

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.