Testimoni Berjaya Hamil Setelah 2 Kali Keguguran

Kali ini saya mahu kongsikan lagi mereka-mereka yang telah berjaya hamil. Ramai sebenarnya. Dan ini adalah antara insan yang bertuah itu.Untuk pasangan yang inginkan cahaya mata ni waktu subur isteri amatlah penting. Masa ni lah usaha patut digandakan.kalau dah lancar period tu senang sikit nak merancang.

Bukan cakap kosong tapi ramai sangat yang sudah mencuba Vitamin Kesuburan Shaklee dan dapat hasil yang positif. Saya cukup teruja dan gembira dapat bantu mereka-mereka yang sangat memerlukan. Yelah siapa yang tidak mahukan zuriat kan.Penyambung warisan di kemudian hari. Juga zuriat adalah saham akhirat kita juga.
Jom kita tengok testimoni yang berjaya hamil setelah mencuba set kesuburan Shaklee ,setelah mengalami keguguran sebanyak 2 kali dalam tahun yang sama :
testimoni berjaya hamil.senang hamil,cepat hamil, mudah hamil, hamil selepas keguguran, mengandung selepas keguguran, set kesuburan shaklee, vitamin untuk kesuburan,elakkan keguguran,keguguran,tips elakkan keguguran
Untuk anda yang masih belum memiliki cahaya mata, jangan putus asa. Teruskan berusaha. 
Saya tahu, ada diantara anda yang pernah mengalami keguguran.Dan semestinya, keguguran itu adalah satu peristiwa perit yang kebanyakan dari kita nak elakkan,tapi itu semua aturan yang maha esa. Dia lebih menyayangi anak tersebut. Sebenarnya, banyak faktor yang menyebabkan keguguran terjadi . 

Saya juga pernah mengalami keguguran disebabkan bleeding pada awalnya,kemudian buat scan beta HCQ, doktor masih tak nampak kantung bayi.Tapi selepas 2 bulan keguguran, lhamdulillah, dengan izin Allah jua, saya disahkan hamil.
Buat anda yang pernah keguguran, jangan risau..insyaallah anda masih lagi berpeluang mempunyai zuriat sendiri.Cuma pesan saya, lebihkan berusaha dan berdoa.
Jadikan SET KESUBURAN SHAKLEE sebagai alternatif anda untuk Berjaya 
Hamil.

InshaAllah, impian anda untuk bergelar ibu bakal menjadi kenyataan. Amiin.
————————————
Saya Nornadia Mansor , ID Shaklee : 866457 
adalah pengedar sah Shaklee anda
Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan, 
sila hubungi :

✆ SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
✉ Email : nornadiamansor@yahoo.com


Setiap pembelian di laman ini, anda layak menerima :
☑ jadual pengambilan vitamin
☑ tips ekslusif
☑ konsultasi percuma berterusan 
☑ layak dijemput ke ekslusif group di FB.

——————————
Testimoni Berjaya Hamil Setelah 2 Kali Keguguran was last modified: by
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

READ :  Adakah Ovarian Cyst Menganggu Kesuburan?

You may also like

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.