SUPPLEMENT SHAKLEE UNTUK ANAK ANAK

Perlukah makanan tambahan untuk kanak-kanak? 

Asasnya, jika anak- anak anda bukan jenis fussy eater serta mendapat segala nutrien daripada meals hariannya, makan makanan tambahan tidak perlu. 

Namun, jika sebaliknya, anda boleh memberinya makanan tambahan sebagai usaha untuk membekalkan zat-zat penting untuk menyokong tumbesaran dan kesihatan mereka.

Jom baca testimoni Ina, ibu muda beranak kembar tentang suplemen Shaklee untuk  kanak-kanak
Saya susah hati betul dgr Dr William cakap..tp encik suami cool aje” ok lah tu dah minum susu”..
Saya ke Farmasi belikan macam2 vitamin yg plus Lysine n pre- and probiotic supplements..
Namun ianya masih sama…baca pulak artikel kita kena pelbagaikan menu,saya belipun buku Wardina “Mama Saya Lapar”…tapi ianya bagus untuk si kembar saya yang hanya berhenti makan bila tidur..waktu lain mulut mereka hanya menguyah aje yg paling mereka sukai epal n brokoil(tq wardina atas tips ini…abangnya?????.
Alhamdulillah. dengan milk shake+ susu, Vita lea for Children selama 1 minggu di samping kapsul minyak ikan Omega Shaklee guard… (sedap dikunyah begitu sahaja)……nakkan anak anda bijak?..pastikan diet hariannye tinggi kandungan DHA..untuk perkembangan otaknya. Sekarang Aiman akan mkn nasi 3 kali sehari dan selalu tgh malam dia tak boleh tidur sb lapar katanya..Benarlah Milk Shake n Vitalea sesuai untuknya. mungkin anda boleh mencuba..dan dapatkan kesan yg sama seperti aiman sekarang dia dah sgt montel
So, Jom kita baca dengan lebih lanjut mengenai makanan tambahan untuk kanak-kanak ni!

————————————
Saya Nornadia Mansor , ID Shaklee : 866457 
adalah pengedar sah Shaklee anda
Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan, 
sila hubungi :
✆ SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
✉ Email : nornadiamansor@yahoo.com

ATAUPUN

♥ Walk in ke mana cawangan Shaklee seluruh Malaysia yang 

berdekatan dengan anda, Sila gunakan ID 866457 
untuk dapatkan supplement anda dgn Harga Sungguh Menjimatkan ♥
Setiap pembelian di laman ini, anda layak menerima :
☑ Jadual pengambilan vitamin
☑  Tips ekslusif 
☑ Konsultasi percuma berterusan 
☑ -Layak dijemput ke ekslusif group di FB.
———————————
SUPPLEMENT SHAKLEE UNTUK ANAK ANAK was last modified: by
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

READ :  9 faktor yang menyebabkan penurunan jumlah sperma & penyelesaiannya

You may also like

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.