Vitamin Untuk Menjana Pemikiran Positif

berfikiran positif,vitamin untuk fikiran positif

BAnyak ahli motivasi beri tips bagaimana nak jana pemikiran positif. Apa yang kita fikirkan melibatkan emosi dan tenaga. Dari kita buang masa berfikir negatif, emosi kacau bilau …lebih baik fokus untuk berfikiran positif

Elak dari fikir perkara negatif di awal pagi. Mulakan dengan fikiran positif, akan warnai hari kita atau hidup kita seluruhnya.

Fikir POSITIF,
Rasa Positif,
Cakap POSITIF,
Buat POSITIF,
Tindakan POSITIF,
Fokus Positif,
Nampak POSITIF

Semua ni mesti satu kan selaraskan dan Alignment. Barulah in sha allah apa yang kita nak lagi senang dapat. 

Antara salah satu tips jana pemikiran positif adalah dengan mengamalkan supplemen atau vitamin yang membantu mengawal hormon stress, kesihatan otak dan meningkatkan tenaga .

Bagaimana Vitamin berperanan jana pemikiran positif?

Dalam otak kita ada neurotransmitter, yakni bahan kimia dalam otak yg kerjanya menghantar infomasi ke dalam sel saraf kita.

READ :  Pantang Larang dan Gejala untuk Pengidap G6PD

Neurotransmitter ni macam posmen. Apa jadi kalau posmen tak bekerja? Surat/parcel tak sampai…

  • Orang positif – neurotransmitter bagus – posmen kerja dgn efisen, semua surat sampai
  • Orang negatif – neurotransmitter tak bagus – surat tak sampai lah, salah alamat lah… Sbb tu kadang kadang kadang orang cakap lain tp org negatif terus fikir lain.
  • Orang gila – neurotransmitter tak balance – posmen blur. waze rosak agaknya.
READ :  Testimoni Puan Ina Berjaya Menyusukan Bayi Kembar

anatomi-otak-neurotransmitter-30-638

Fungsi Vitamin Untuk Berfikiran Positif

So, Set Pemikiran Positif bertugas :

  • Lecithin – membina neurotransmitter (tempat kelahiran posmen)
  • B Complex – mencantikkan neurotransmitter (tempat latihan posmen)
  • Performance Drink – memastikn kelancaran perjalanan neurotransmitter (motor, waze)
  • Omega – mengawal selia fungsi otak, 2/3 dari otak terdiri daripada lemak.(penghulu kampung)

vitamin untuk stress,vitamin fikiran positif,bagaimana untuk berfikiran positif

————————————
Saya Nornadia Mansor , 
ID Shaklee : 866457 
adalah pengedar sah Shaklee anda
 .
Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan,
sila hubungi :
 .
✆ SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
.
📱 Link Terus untuk Whatsapp :
http://www.wasap.my/60134211610
http://www.wasap.my/60134211610
.
📩 Email : nornadiamansor@yahoo.com
 .
ATAU
 .
♥ Walk In ke mana mana cawangan Shaklee berdekatan,  gunakan ID 866457 untuk dapatkan supplement anda dgn Harga Sungguh Menjimatkan ♥
Vitamin Untuk Menjana Pemikiran Positif was last modified: by
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

You may also like

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.