Set Mighty 3 Gems untuk Berpuasa, Cergas dan Bertenaga

Bulan Ramadhan hampir tiba. Tinggal beberapa hari je lagi untuk kita menyambut Ramadhan. Apa kata kita sediakan sesuatu yang berkhasiat yang sesuai untuk seisi keluarga. 
Pendek kata, mak , ayah , adik, akak , abang semua boleh nikmati & kekal cergas & bertenaga di bulan Ramadhan. Jadi, takde la dah sampai tengahari masing masing dah lembik 🙂

Terbahagi kepada 3 produk asas untuk pembekalan vitamin, zat galian, tenaga dan pengekalan bendalir badan iaitu 

  •  Mealshake (perasa French Vanilla)
  •  Energizing Soy Protein atau ESP (perasa Vanilla) 
  • Performance Drink (perasa oren). 

Ketiga-tiga produk ini berperanan membekalkan nutrien dan keperluan harian tubuh agar terus bertenaga dan cerdas.
Sesuai untuk mereka yang tidak sempat bersarapan, dan minuman untuk bersahur dan berbuka puasa. Kalau tak sempat sahur pun (kes terbangun tinggal 5 minit nak imsak/15 minit nak Subuh), mighty 3 gems ini insya-Allah memadai untuk anda menjalani kehidupan Ramadhan seperti biasa.

Dan berbuka puasa dengan mighty 3 gems memberi anda tenaga untuk menunaikan ibadah selanjutnya iaitu solat Maghrib, Isyak serta terawikh dan ibadah2 lain seperti bertadarus.

Bagi ibu menyusu ia membantu ibu berpuasa sambil menyusukan anak.

Khasiat Set Mighty 3 Gems: 

(1) ESP Soy Protein Isolate Powder

Merupakan minuman rendah lemak, bukan GMO secara biologinya mempunyai kandungan protein yang lengkap dengan kandungan 9 asid amino perlu dan 14 gram protein soya sihat bagi setiap hidangan. Di samping rasanya yang enak ia juga dapat memberikan tenaga pada tubuh dengan protein soya yang berkualiti tinggi.

READ :  Makanan Untuk Meningkatkan Tekanan Darah Rendah


(2) Mealshakes

Memberikan 19 mineral dan vitamin yang penting untuk tubuh dan ia amat perlu bagi proses tumbesaran dan mengekalkan kesihatan.


(3) Performance Drink 

Mengandungi proprietari elektrolit OPTI-LTYE dengan campuran unik karbohidrat yang membekalkan tenaga segera dan berkekalan untuk menyokong penghidratan optimal.


Set Mighty 3 Gems merupakan pilihan yang tepat dan terbaik sebagai menu utama semasa bersahur dan sarapan pagi yang berkhasiat
notakaki: 1 set adalah untuk 2-3 bulan penggunaan, tertakluk pada sukatan penggunaan
Selepas pembelian, saya akan menghubungi anda untuk memberikan konsultasi percuma , jadual pengambilan vitamin 
————————————
Saya Nornadia Mansor , ID Shaklee : 866457 
adalah pengedar sah Shaklee anda
Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan, 
sila hubungi :

✆ SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
✉ Email : nornadiamansor@yahoo.com


Setiap pembelian di laman ini, anda layak menerima jadual pengambilan vitamin, tips ekslusif , konsultasi percuma berterusan dan layak dijemput ke ekslusif group di FB.
————————————

Set Mighty 3 Gems untuk Berpuasa, Cergas dan Bertenaga was last modified: by
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

You may also like

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.