Set Kecantikan Shaklee untuk Kulit Wajah

Siapa yang tak nak kulitnya cantik berseri-seri kan? Saya yakin, semua orang nak kulit yang cantik, lembut, gebu, tiada jerawat Dan kalau ada rupa paras yang cantik pun tapi kulit muka tak bersih, Nampak kusam, berjerawat, dah tentu seseorang tu Nampak lebih tua daripada usia sebenar kan
 .
Kecantikan kulit perlu dititikberatkan untuk kita tampil lebih layak dikhalayak ramai. Terutamanya bagi wanita berkerjaya, yang perlu berunding dengan pelanggan. Pastinya anda mahu tampil dengan berkeyakinan kan? Seorang isteri yang ingin tampil jelita dihadapan suaminya ūüôā
 .
Maklumlah, kulit wajah perlu dijaga sebaiknya dan perlukan penjagaan yang rapi dari dalaman.Jika kita hanya menitikberatkan dari segi luaran, tapi dalaman bermasalah sebagai contoh toksin berlebihan

Inginkan kulit yang sihat dan cantik semulajadi semuanya harus bermula dari dalam dengan Nutrien yang baik

Set basic beauty terdiri dengan Esp dan vitamin c … ianya sesuai untuk lelaki dan wanita juga banyak manfaatnya untuk kesihatan

  

Peranan Vitamin Set Kecantikan Shaklee 

Kalau nak tau SET KECANTIKAN SHAKLEE ni adalah salah satu set yang paling high demand drp customer shaklee taw. Yelah zaman sekarang semua orang nak nampak cantik

READ :  Cara Menghilangkan Masalah Jerawat Bernanah di Wajah

Kalau nak tau SET KECANTIKAN SHAKLEE ni adalah salah satu set yang paling high demand drp customer shaklee taw. Yelah zaman sekarang semua orang nak nampak cantik

Ketahui bagaimana SET KECANTIKAN SHAKLEE ni boleh membantu mencantikkan kulit wajah dengan maintain sihat & cantik dari dalaman dn luaran.

#1 : Energizing Soy Protein  (1-2 bulan penggunaan)

Energizing Soy Protein, ESP Shaklee adalah protein yang membantu membina sel-sel kulit yang baru. Tanpa proses penghasilan sel baru yang aktif, kulit akan menjadi semakin rosak dan membawa pada keadaan kering, jeragat, pecah, kedut, kusam dan sebagainya

Jadi ESP Shaklee berfungsi untuk meransang penghasilan sel kulit baru, menganjal, mencerah, mengembalikan warna kulit, mengurangkan kedutan dan mempercepatkan penyembuhan luka.
.

#2 : Vita E Complex (4 bulan penggunaan)

Vitamin E Shaklee adalah vitamin yang tinggi antioksidan yang tak dapat dihasilkan tubuh, ia menghalang & meneutralkan radikal bebas dari merosakkan kulit.

Juga bertindak sebagai sunblock pada kulit iaitu bertindak daripada dalaman kita Рmecegah sinaran terus pada permukaan kulit dan pencemaran udara disekeliling kita.

  • mengecilkan pori- pori wajah
  • melambatkan proses penuaan kulit
  • mengawal kolestrol
  • mengawal minyakpada kulit wajah
  • menghilangkan parut jerawat dan jeragat
  • meningkatkan kelembapan kulit
  • menjadikan si pemakai lebih awet muda
  • baik untuk kesihatan kulit & rambut
 .

#3 : Sustained Release Vita C (6 bulan penggunaan)

  • membentuk kolagen dalam kulit
  • kulit menjadi tegang
  • mencerahkan kulit muka&badan
  • melambatkan proses penuaan
  • merawat masalah jeragat , jerawat pasir&batu
  • membantu mengurangkan masalah alahan (alergik), resdung & eczema
  • kulit kelihatan glowing dan berseri
  • merawat masalah parut jerawat
  • atasi masalah blackhead & whitehead
  • atasi masalah kulit kusam
  • atasi masalah kulit sensitif & sunburn
READ :  Cara Atasi Parut Jerawat Yang Susah Nak Hilang

.

#4 : B Complex ( 4 bulan penggunaan)

  • Sebagai pelembap
  • Mencegah pigmentasi
  • Melambatkan tanda penuaan
  • Mengubati jerawat
 .

Hasil Gabungan Set Kecantikan Shaklee diatas sangat membantu :

  • Mengurangkan kedutan dan pembentukan garis-garis halus
  • Mencegah penuaan
  • Menjadikan kulit lebih kenyal
  • Mencerahkan kulit
  • Menjaga kulit dari sinaran UV
  • Mengurangkan parut jerawat
  • Menjadikan wajah bersinar dan bermaya
  • Menjadikan kulit wajah lebih cerah dan kemerahan
  • Menjadikan wajah lebih berseri dan gebu

 

Namun, sememangnya berbaloi jika anda tahu & faham akan fungsi setiap vitamin kepada kesihatan tubuh badan anda.
 .
Gabungan masker dengan ESP, B Complex , Vitamin C dan Vitamin E membantu mempercepatkan proses pulih kulit secara luaran.
 .
INGAT..
 .
Perlu konsisten dan banyak minum air kosong 8 gelas ataupun lebih dalam masa sehari. Sangat penting minum air banyak untuk nyahkan semua toksik tak sepatutnya ada dalam badan. Proses pemulihan lebih cepat.
 .
Salah guna produk memang bagi kesan besar terutamanya pada keyakinan diri. Hinggakan malu nak keluar berhadapan dengan orang ramai.
 

Testimoni Pengguna Set Kecantikan Shaklee

Jom kita tengok pula testimoni mereka yang sudah mencuba Set Kecantikan Shaklee

# Testimoni 1

 

READ :  10 Tips Penting untuk Mengekalkan Kesihatan Kulit Wajah

# Testimoni 2

# Testimoni 3

# Testimoni 4

# Testimoni 5

# Testimoni 6

Bagaimana ingin Mendapatkan Vitamin Shaklee?

(i) Buat Belian Secara Online

(ii) Hubungi Saya :

Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan,
sila hubungi :
 .
✆ SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
.
📱¬†Link Terus untuk Whatsapp :
http://www.wasap.my/60134211610
http://www.wasap.my/60134211610
.
📩¬†Email : nornadiamansor@yahoo.com
.

(iii) Buat belian di cawangan Shaklee terdekat

Walk In ke mana mana cawangan Shaklee berdekatan,  gunakan ID 866457 untuk dapatkan supplement anda dgn Harga Sungguh Menjimatkan
.
Set Kecantikan Shaklee untuk Kulit Wajah was last modified: by
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

You may also like

1 Ulasan

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.