Cara Saya Atasi Masalah Kulit Kering

Anda pernah alami masalah kulit kering?Kulit kering adalah punca terhasilnya jeragat diwajah. 

Bagaimana cara nak kesan kulit kering? Cuba tekan pipi anda dengan jari telunjuk dan halakan ke arah hidung secara perlahan dan lembut.Jika terdapat garis-garis menunjukkan kulit anda adalah kering dan perlu diberi perhatian.

Saya sendiri pernah alami masalah yang sama. Saya perasan kulit jadi kering ,lagipun saya bukan jenis makan sayur.Sayur apa yang saya makan? hanya cendawan,kentang,kangkung,lobak & bendi sahaja. Memang kulit saya kering, bila gores guna kuku sikit kat kulit, ada kesan (macam iklan lotion tu,terlupa jenama!).

Saya pula jenis susah nak minum air masak, even saya selalu pesan kat customer.Minum air masak banyak banyak 🙂 Kadang2 kulit senang jadi kering disebabkan kita tidak boleh minum di siang hari dan saya banyak terdedah dengan matahari. Macam tak bermaya je kulit.Ala ala sayur yang hampir layu.
sejak saya jatuh cinta dengan shaklee. Saya amalkan Energizing soy Protein and Vitamin C.Wajib untuk saya!
Peranan Esp Untuk Kulit <– (klik link)

Harini bila datang ofis, borak borak dengan ofismate..and bercakap pasal kulit 🙂 then one of staff,rasa kulit saya,then dia cakap..lembut eh.kulit tak kering.time tu baru perasan.eh.kulit aku dah tak kering lagi :)))) Lagipon, mostly tau Energizing Soy Protein mmg Hot ITEM di SHAKLEE
Niat ambil vitamin c and ESP adalah nak hilangkan parut jerawat  tapi dapat pakej skali dengan kulit badan kering, anjalkan payudara,hilangkan keletihan & today dah 21 hari saya amalkan this product.Nak tau  tak? Semalam, tunang tegur.kulit dah nampak lebih cantik gituu.suka sangatt!
manfaat setelah consume Shaklee dengan konsisten.


Pengambilan vitamin memang memberi kesan yang positif jika diamalkan dengan cara yang betul dengan kehendak tubuh kita. Sebab itulah, setiap set yang kami sediakan tidak sama antara satu sama lain, meskipun kandungan setiap set lebih kurang sama.



Jika anda mempunyai anak atau sesiapa sahaja yang mempunyai masalah kulit seperti dalam testimoni di atas, boleh hubungi saya secara personal untuk maklumat lanjut dan konsultasi.

READ :  Testimoni Puan Ina Berjaya Menyusukan Bayi Kembar

Sila hubungi saya untuk dapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian dari saya sebagai Shaklee Independent Distributor anda.

————————————
Saya Nornadia Mansor , ID Shaklee : 866457 
adalah pengedar sah Shaklee anda
Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan, 
sila hubungi :

✆ SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
✉ Email : nornadiamansor@yahoo.com


Setiap pembelian di laman ini, anda layak menerima :
☑ jadual pengambilan vitamin
☑ tips ekslusif
☑ konsultasi percuma berterusan 
☑ layak dijemput ke ekslusif group di FB.

——————————
Cara Saya Atasi Masalah Kulit Kering was last modified: by
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

You may also like

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.