Review : Ruam Lampin dan Susu Diatasi dengan Herbal Blend Shaklee

Masalah ruam di kalangan bayi adalah antara masalah yang tidak dapat dielakkan oleh ibu-ibu. Antaranya adalah ruam susu untuk bayi yang menyusu badan dan juga ruam lampin bagi bayi yang memakai lampin pakai buang.
 .
Saya petikkan review atau testimoni dari MummyMaira Wardrobe mengenai ruam pada bayinya
.
“Saya juga mengalami masalah ruam susu dengan Amni kerana Amni mempunyai tabiat melepaskan puting di kala susu sedang mengalir laju.Cerdik sebenarnya kerana Amni seolah-olah tahu yang dia akan tersedak jika terus menghisap susu.
.
Saya ada mendapat sampel bepa**n daripada DEMC tetapi tidak menggunakannya pun kerana saya ada krim yang lebih mujarab.
 .
Ini lah dia.. Multipurposes Herbal Blend Cream dari Shaklee
herbal blend shaklee, losyen shaklee, tumit pecah, ruam lamping, ruam susu
113 Gram
Saya sapukan pada ruam susu Amni dan dalam 1-2 hari sudah kering.Walaupun berulang kali berlaku, saya tetap sapukannya. Baunya pun sedap dan tidak seperti bau ubat sapu hospital.

READ :  9 Cara Turunkan Bacaan Gula dalam Darah Bagi Pesakit Diabetes dengan Mudah

#Testimoni 1

ruam susu, testimoni herbal blend , petua hilangkan ruam susu , ruam lampin, ruam pada bayi
Sebelum sapu..merah-merah badan Amni.Tengok..dah hilang ruam nya..

Bukan saya sahaja yang sukakanya….

Mari lihat testimoni daripada pelanggan-pelanggan kami yang lain.

#Testimoni 2

 

#Testimoni 3

 

Kan saya dah cakap..Dah ada ibu-ibu lain yang mencubanya. Saya akan pastikan cream ini sentiasa berada di dalam beg nursing Amni. 

Ciri -ciri dan Kelebihan Herbal Blend Cream 

 

  • Krim yang menenangkan ini telah diuji secara klinikal di mana ia dapat melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kaki.
  • Dingin, bermentol dan tidak berminyak.
  • Diperbuat daripada estrak herba semulajadi yang menenangkan termasuk sage, horse chestnut yarrow dan rosemary.
READ :  Teknik Lekapan dan Posisi Yang Tepat Untuk Menyusukan Bayi

.

Disebabkan Herbal Blend ni krim pelbagai guna, jadi ia boleh digunakan oleh seisi keluarga untuk pelbagai tujuan dan fungsi ,
antaranya manfaat krim ini ialah :-
  1. Mereka yang ada pecah tumit kaki, kasar pada lutut dan siku
  2. Anak-anak kecil yang ada ruam lampin
  3. Bayi yang ada ruam pada pipi atau kurap susu atau rashes
  4. Menhilangkan rasa gatal dan bekas gigitan nyamuk
  5. Terkena percikan api atau minyak panas
  6. Untuk urutan lembut di badan yang menyegarkan dan melegakan
  7. Dan pelbagai kegunaan domestik yang lain
 

Bagaimana Cara Menggunakan Herbal Blend Multipurpose Cream?

Macam mana caranya nak gunakan untuk masalah ruam lampin dan ruam pada bayi ?Senang saja, oleskan krim ini tipis-tipis 2 kali sehari selepas mandi. InsyaAllah ibu-ibu akan nampak kesannya dalam 4-5 hari.

READ :  Patah Tulang Sembuh dalam Masa Sebulan, Doktor Terkejut
Saya syorkan ibu-ibu yang bakal melahirkan atau sudah mempunyai anak untuk memasukkan produk ini di dalam barang yang perlu ada sebagai persediaan menyambut anak.Memang tahan lama kerana hanya sedikit sahaja cream yang perlu dioleskan kepada ruam bayi anda.
————————————
Saya adalah pengedar Shaklee ,
Nornadia Mansor 
ID Shaklee : 866457 
 
Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan,
sila hubungi :
.
SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
Email : nornadiamansor@yahoo.com
 
 
Setiap pembelian di laman ini, anda layak menerima :
 
jadual pengambilan vitamin
tips ekslusif
konsultasi percuma berterusan
———————————————
Review : Ruam Lampin dan Susu Diatasi dengan Herbal Blend Shaklee was last modified: by
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

You may also like

1 Ulasan

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.