Review : Irine Nadia Setia Amalkan Set Hamil Shaklee Hingga Kandungan Keempat

irine nadia mengandung,set kehamilan shaklee
Irine Nadia, Blogger Malaysia yang sudi berkongsi pengalaman  beliau yang mengamalkan Set Kehamilan Shaklee sejak dari anak sulung sehinggalah kehamilan seterusnya
.
Irine nak berkongsi kepada semua kebaikan set mengandung Shaklee . Irine sendiri menggunakannya untuk dua kehamilan yang sebelum ni dan juga kehamilan yg keempat sekarang. Memang berbaloi dan superrr jimat menggunakan set mengandung Shaklee.
.

Pengalaman Irine

  • Kandungan Pertama : 2013
  • Kandungan Kedua : 2015
  • Kandungan Ketiga : 2016
  • Kandungan Keempat : 2018
 .
Sepanjang 4x pengalaman bersama supplement Shaklee semasa mengandung (Set Kehamilan Shaklee) . Taknak bertukar dengan yg lain sebab bila repeat, itu maksudnya produk tu bagus. Macamtu jugak dgn set berpantang Shaklee, kali ni pun masih setia nak menyediakan kelengkapan Set berpantang Shaklee untuk supplement dalaman.
.
Jadi, kalau ada yang tanya, Irine Nadia highly recommended kan mummy to be dengan Shaklee product sebab Irine sendiri berpengalaman 4x berturut2 dgn product ni💕

Review dari Irine Nadia Yang Menggunakan Set Kehamilan Shaklee

Kenapa cakap berbaloi dan super jimat? Sbb set ni boleh digunakan sehingga selepas kelahiran bayi dan hanya perlu tambah beberapa produk je utk melengkapkan lagi Set Ibu Mengandung Shaklee kepada Set bersalin Shaklee untuk ibu berpantang.

READ :  7 Sebab Buatkan Anda Tak Menyesal Memilih dan Mengamalkan Set Kehamilan Shaklee

Lepas tu sambung pula untuk membekalkan khasiat buat ibu dan bayi masa sesi menyusu dan berpantang . Berbaloi kan? Sebab tu Irine setia dan suka sangat Shaklee, jadi teman baik masa mengandung.

Berat badan turun keberat badan asal dalam tempoh 25 hari selepas bersalin

Ibu-ibu hamil dkt luar sana, jangan ambil tak endah dengan supplement ya sebab perempuan yang mengandung berkongsi nutrisi dgn bayi dalam rahim dan sangat memerlukan vitamin dan mineral tambahan.

 So here, Irine nak berkongsi berkenaan supplements yang sangat bagus diamalkan semasa kehamilan, yang mana Irine sendiri amalkan sepanjang mengandung.
.
Pengambilan nutrisi yang lengkap dan berkhasiat sepanjang kehamilan adalah kunci utama kepada,
  • Perkembangan otak dan minda bayi yang sempurna
  • Perkembangan fizikal bayi yang sihat dan untuk mengelakkan masalah seperti spina bifida etc.
  • Pencegahan baby dari mendapat jaundice

Antara supplement yang Irine Nadida amalkan, ada dalam SET KEHAMILAN SHAKLE untuk ibu mengandung

testimoni set kehamilan shaklee,shaklee untuk ibu mengandung

1) Vita-Lea® Iron Formula

  • Membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi.
  • Kekurangan zat besi boleh menyebabkan ibu mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi.
  • Mengelakkan anemia, masalah LOW HB.
  • Memberikan lebih tenaga dan mengatasi masalah cepat letih.
 .
 .

2) Sustained Release Vita-C

  • Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik.
  • Membantu Penyerapan iron – kalau tak cukup Vitamin C, iron takkan diserap oleh badan.
 .
 .

3) B-Complex (Lengkap dengan Asid Folik)

  • Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri.
  • Mengatasi masalah kencing manis
  • Mengurangkan sakit kepala / migrain.
  • Mengandungi Folic Acid untuk perkembangan fizikal dan saraf baby.
.

4) Energizing Soy Protein

  • Memberikan tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam.
  • Membantu ibu memperolehi kesan yang optimum untuk pengambilan vitamin-vitamin lain.
  • Kulit juga menjadi lebih licin, gebu dan anjal.
  • Baby lebih cerah dan gebuuuu 😍
.

5) Ostematrix (Kalsium)

  • Baby serap almost 90% kalsium ibu.
  • Jika kita tidak menggantikan semula kalsium ini boleh terdedah kepada risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas pada kaki / simpul biawak, mudah letih dan lesu serta muka menampakkan garisan tua.
 .

6)  OMEGA GUARD 

  • Dapat membantu dalam perkembangan minda bayi supaya lebih active dan cepat belajar.
  • Omega Guard juga membantu MENGAWAL KENAIKAN BERAT BADAN secara mendadak semasa hamil.
 .
So you rasa PENTING tak supplements untuk ibu hamil?? As a mother mesti la kita nak yang terbaik untuk anak kita kan?
.
Tak tau macam mana nak amalkan supplement semasa mengandung? Jangan risau..Nadia akan guide cara consume yang betul. 😎
Jom grab Set Kehamilan Shaklee pada HARGA JAUH LEBIH JIMAT sempena PROMO MERDEKA bulan ni!

Bagaimana ingin Mendapatkan Vitamin Shaklee?

(i) Hubungi Saya :

Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan, sila hubungi :
 .
✆ SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
.
📱 Link Terus untuk Whatsapp :
http://www.wasap.my/60134211610
http://www.wasap.my/60134211610
.
📩 Email : nornadiamansor@yahoo.com
.

(i) Buat belian di cawangan Shaklee terdekat

Walk In ke mana mana cawangan Shaklee berdekatan,  gunakan ID 866457 untuk dapatkan supplement anda dgn Harga Sungguh Menjimatkan
.
Review : Irine Nadia Setia Amalkan Set Hamil Shaklee Hingga Kandungan Keempat was last modified: by
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

You may also like

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.