Rahsia Wajah Flawless : 8 Testimoni Pengguna Set The Radiant 4

Salam semua,

Korang mesti teruja kan dan tercari cari produk kecantikan yang terbaik untuk kecantikan. eh, sapa yang tak nak cantik. kan?

Yang penting, risiko untuk ‘breakout’ adalah kurang bila kita bertemu dengan produk yang terbaik untuk kulit kita. Bila kulit licin,bersih..kita pon lebih yakin diri.

Pernah tertanya-tanya bagaimana sesetengah orang mempunyai kulit yang sihat dan berseri? Mereka memberikan aura positif dan sihat. Sering kali juga, anda tertanya-tanya apakah yang diperlukan untuk mendapatkan kulit yang cantik dan menawan.

Dapatkan kulit yang berseri dari dalam dengan nutrien ini!

Antara produk yang jamin berkesan adalah THE RADIANT 4 ! Serius tak tipu .

  • Melengkapi nutrisi yang diperlukan oleh kulit
  • Bebas bahan kimia (Bebas Paraben , Bebas bahan kimia)
  • Diyakini Selamat

.

.

Nak tahu lebih lanjut mengenai Kelebihan dan Fungsi Vitamin Dalam THE RADIANT 4. Klik link dibawah

Rahsia Kulit Muda Berseri dengan Set Radiant 4

Apa Kata Mereka Yang Mengamalkan THE RADIANT 4?

# Testimoni 1

Hai semua, saya nak kongsi jugak pengalaman amek the Radiant 4. Dulu tak tau pun name dia The Radiant 4, sebab memang dah consume dari dulu. Start amek collagen konsisten ni sebulan sebelum raya.

Mcm ESP memang minum setiap pagi. Klu amek heavy breakfast, ESP sy minum malam. Collagen minum malam, kdg2 je amek pagi mix dengan vivix, gla pun malam sblm tdo, vita c pagi.

Sekarang kalau tak pakai bedak pun, kulit tak berminyak macam dulu. Sy mmg bukan jenis make up, cuma pakai uv protection nutriwhite dgn compact powder je, so far puas hati sebab parut jerawat makin pudar.

Pori wajah mengecil jadi kurang la kotoran tersumbat, jerawat pun berkurang. Kulit lebih lembut dan anjal. Puas hati sangat!

Pastikan minum air masak banyak & jgn skip supplemen tau.

.

# Testimoni 2

Cantik Di Dalam Cantik Di Luar!

Kak J asalnya ambil Esp, Vitamin C dan GLA untuk beberapa masalah kesihatan. Kak J ni ada gastrik, mudah tak sihat (selsema/demam) dan paling utama kak J ada masalah period pain dan period tak regular.

READ :  Kelebihan dan Manfaat Herbal Blend Multipurpose Cream Shaklee

Konsisten dengan ESP, gastrik nya yang berpuluh tahun tak menyerang lagi. Kalau dulu panadol memang standby kat rumah kini Vitamin C je yang diambil kalau nak selsema @ kurang sihat. Memang imun makin baik bila amalkan Vitamin C.

Paling beliau suka ialah GLA untuk masalah kewanitaan nya. Hubungan seksual pun improve sebab gla bukan sekadar untuk menormalkan kitaran hormon tapi bantu melembabkan kulit dan bertindak sebagai pelincir pada wanita.

Collagen pula baru baru je beliau ambil bersama Ostematrix sebab masalah osteoponia. Walaupun ambil untuk tulang, kesan terawal dirasai ialah kulit memang makin anjal dan gebu.

.

# Testimoni 3

Alhamdulillah…yakin dan terus konsisten dgn set THE RADIANT 4 dan vitamin lain, jerawat semakin hilang, kulit semakin cantik

# Testimoni 4

Poster testimoni diri saya sendiri menggunakan Set The Radiant 4 hampir 2 minggu.

# Testimoni 5

Build – Firm – Protect – Moisturize

# Testimoni 6

– Kesan ketara dalam dua minggu! –

Sebelum ni memang amalkan semua vitamin di bawah kecuali GLA dan collagen.Start consume GLA dan collagen 1 september bulan ini bersama-sama dengan esp dan vita c, set lengkap the radiant 4.

READ :  Berakhir Pencarian Susu Formula Terbaik untuk Puteri Damia Alisya

# Testimoni 7

Kulit makin remaja
Jerawat susah nak naik
Lebih anjal, liang pori mengecil
Tiada lagi kulit kusam

Wajah makin berseri dengan – THE RADIANT 4

# Testimoni 8

Saya adalah pengguna tegar Vivix sejak Mei 2017, dulu pernah juga cuba Vivix, tapi konsisten macam sekarang. Kesan Vivix kepada kulit saya tidaklah begitu cepat mungkin sebab saya tidak melindungi kulit dengan sun block bila keluar rumah.
.
ESP dengan Vita C memang supplement harian saya. Dari mula saya bersama Shaklee sampailah sekarang. Ada jugalah stop setahun dua waktu tidak aktif. Masa itu memang nampak muka kusam, tenaga pun entah ke mana.
.
Jadi, mula pada bulan Julai saya ambil Collagen pula. Bertekad mau cantik sudah, sebab disangka umur 40an. Perempuan mana yang tidak suka bercantik? Biarpun saya tidak kisah, tapi untuk suami tercinta mestilah mau cantik kan?
.
30 Julai 2017, saya ambil gambar ini selepas habis 1 kotak Collagen. Sebelum 30/7/17, pori pori saya lagi besar dari ini. Lagi teruklah pendek kata. Jadi saya tambah GLA Complex dari saat itu. Secara tidak langsung, saya amal Set The Radiant 4 bermula dari 30/7/2017.
.

Semakin hari, saya sendiri merasakan kulit muka saya semakin baik. Jeragat semakin berkurang. Dan yang paling saya perasan adalah kulit tidak lagi kusam macam dulu. Belum flawless lagi, tapi nampak perbezaan selepas 1 bulan.

Harap testimoni saya ini memberi manfaat kepada yang lain. Jangan putus harapan, cuba The Radiant 4, pasti ada harapan. Tidak cuba, janganlah mengharap.

woooow!

READ :  Tips Menjemput Rezeki dengan Mudah

Kesannya anda sendiri dah tengok, anda sendiri boleh nilaikan .

————————————
Saya Nornadia Mansor , 
ID Shaklee : 866457 
adalah pengedar sah Shaklee anda
 .
Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan,
sila hubungi :
 .
✆ SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
.
📱 Link Terus untuk Whatsapp :
http://www.wasap.my/60134211610
http://www.wasap.my/60134211610
.
📩 Email : nornadiamansor@yahoo.com
 .
ATAU
 .
♥ Walk In ke mana mana cawangan Shaklee berdekatan,  gunakan ID 866457 untuk dapatkan supplement anda dgn Harga Sungguh Menjimatkan ♥
 .
Setiap pembelian di laman ini, anda layak menerima :
☑ Jadual pengambilan vitamin
☑  Tips ekslusif
☑ Konsultasi percuma berterusan
Rahsia Wajah Flawless : 8 Testimoni Pengguna Set The Radiant 4 was last modified: by
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

You may also like

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.