Pengidap Kanser Servik Kembali Pulih Setelah Pengambilan Vivix Shaklee

kanser servik di malaysia
Salam semua,
 .
Kanser servik merupakan kanser kedua yang paling kerap kejadiannya dalam kalangan wanita di Malaysia. Setiap wanita berisiko tinggi untuk mengidap penyakit kanser servik.
 .
Kanser servik menyerang kita dalam keadaan yang kita sendiri pun tidak tahu kewujudannya. Jika ia tidak dikesan pada peringkat awal ia boleh membawa maut. 
 .
Hari ini saya kongsikan dengan anda testimoni pengguna Shaklee iaitu Puan Gladys yang mengidap penyakit kanser servik yang berjaya sembuh dan hidup kembali normal setelah mengamalkan Vivix Shaklee 
 .

# Testimoni 1

Pengidap Kanser Servik Kembali Pulih Setelah Pengambilan Vivix Shaklee

Puan Gladys di diagnos sebagai pesakit kanser servik sejak April 2007 dan menjalani rawatan secara agresif untuk merawat penyakitnya. Beliau bermula dengan rawatan kimoterapi, radiasi , rawatan susulan dan  menjalani pemasangan stent di bahagian buah pinggangnya. 
.
Beliau mengalami pelbagai kemungkinan kesan sampingan yang semakin menyakitkan dan kesakitan yang tak dapat dikawal  dan setiap kali selepas rawatan , beliau mengharapkan akan kembali kuat dan sihat seperti sebelum ini. Hampir setahun beliau bergelumang dengan kesakitan. Kesakitan akan mula dirasai bila beliau dari mula beliau bangun tidur sehinggalah kembali tidur. Beliau juga tak mampu melakukan rutin hariannya seperti biasa
.
Sehinggalah pada Ogos 2008 beliau menyertai Shaklee dan diperkenalkan dengan Vivix Shaklee. Setelah mendapatkan informasi dan mendengar tentang Vivix Shaklee melalui upline beliau, beliau menyedari bahawa Vivix lah jawapan yang dicari selama ini. Selepas seminggu, kesakitannya menurun sehingga 75% dan dalam masa 2 minggu ia bebas dari penyakit.
.
3 bulan seterusnya, beliau telah bebas dari kesakitan yang sebelumnya dirasai. Sangat mengujakan ! beliau kembali boleh bangun waktu pagi tanpa rasa sakit, boleh kembali melakukan rutin harian sebelumnya seperti biasa.

# Testimoni 2

#Testimoni 3

#Testimoni 4

 

Bagaimana Vivix  Shaklee Menyembuhkan Kanser?

Resveratrol merupakan salah satu kandungan dalam Vivix yang telah dirujuk lebih daripada 2,000 penerbitan penyelidikan termasuk beberapa kajian yang dijalankan oleh Harvard University, National Institute of Aging, National Cancer Institute, dan banyak lagi.
.
Kanser mungkin adalah bidang paling dinamik (pelbagai sudut) penyelidikan mengenai resveratrol Resveratrol merupakan perubatan semulajadi pertama yang mempunyai bukti kukuh menunjukkan ia menghalang atau menghentikan pelbagai peringkat kanser. Resveratrol bukan sahaja menghindar kanser, malahan ia dicadangkan sebagai rawatan tambahan.
.

Ubat terapi kimo tidak spesifik ketika menyerang sel; ia menyerang sel kanser dan sel sihat dalam masa yang sama. Sebaliknya, resveratrol yang terkandung dalam Vivix, tidak merosakkan sel sihat, tetapi melindungi sel sihat ketika mematikan sel kanser.

Kebolehan resveratrol yang terkenal termasuk kemampuan menghilangkan radikal bebas, mengaktifkan atau nyahaktif enzim penting / gen / hormon dan kimia tubuh. Kajian menunjukkan resveratrol memberi kesan yang ketara kepada kanser yang berkaitan gen. 

Antara kesan lain, resveratrol mengaktifkan gen penumpas tumor dan gen yang menyahtoksikbahan kimia. Ia juga menahan gen yang membolehkan sel kanser berhubung antara satu sama lain.

Resveratrol dan poliphenol berkaitannya turut

  •  melindungi DNA sel
  •  menghalang kimia dan radiasi yang menyebabkan kanser
  •  melawan radikal bebas dan imflamasi.

Mereka dah sembuh dengan asbab minum Vivix Tonik Ajaib. Semuanya atas izin Allah. Kita hanya ikhtiar sedaya mungkin. Alangkah gembiranya kita bila dapat melihat orang yang tersayang tersenyum gembira bila sakitnya hilang bagai dicabut dan dibuang. 

Jadilah sebahagian testimoni kami dan rendahkan risiko menjjadi sebahagian statistik kematian akibat kanser. Apa yang sanggup anda berikan untuk peluang kedua?
————————————
Saya Nornadia Mansor , ID Shaklee : 866457 
adalah pengedar sah Shaklee anda
Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan,
sila hubungi :
 
✆ SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
✉ Email : nornadiamansor@yahoo.com
.
Setiap pembelian di laman ini, anda layak menerima :

☑ jadual pengambilan vitamin
☑ tips ekslusif
☑ konsultasi percuma berterusan

READ :  Kenali 10 Ciri Hormon Kewanitaan yang Tidak Seimbang
————————————
Pengidap Kanser Servik Kembali Pulih Setelah Pengambilan Vivix Shaklee was last modified: by
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

You may also like

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.