Nutriwhite Gentle Action Makeup Remover : Bukan Sekadar Penanggal Mekap !

.

Wanita dan mekap tak dapat dipisahkan.Paling kurang pon, kalau keluar rumah pakai bedak sikit, lipstick sikit. Nak bagi nampak seri sikit muka tu…idokkla maam mak jemah sangat!
 .
Tapi korang taukan.. Daripada pembersihan yg tak betul tulah punca pada jeragat dan seterusnya blh jga mengakibatkan jerawat. Kita touch up tebal tebal tapi tidak ditanggalkan dengan baik.
 .
 .
Ada banyak penanggal mekap dipasaran tetapi hanya sekadar menanggalkan sahaja dan tidak masuk ke dalam.

Berbeza dgn NUTRIWHITE bukan hanya menanggalkan tapi  turut memperbaiki jauh ke dalam kulit. Begitu juga pembersih wajahnya. Dah bersih clear kita nak bersihkan sambil bantu cerah kan..

.
Dah kenal dah cuba dah pakai lama hasilnya semkin baik, mulalah hati gatal nak topup lain pula😂 paling suka serum & krim malamnya. Perlahan2 dia buat kulit kita muda dan cerah bak porcelain❤️

Jom Kenali Makeup Remover Yang Best Ini

Shaklee ada tak juai makeup remover?
 .
Ada ⬇
 .
Nama penuh makeup remover Shaklee ni adalah, Gentle Action Makeup Remover Shaklee mengandungi ekstrak nutrien campuran tumbuhan semula jadi terutama untuk penjagaan kulit wanita Asia.
 .
Ia bertindak secara lembut dan teliti membuang solekan dari muka anda tanpa meninggalkan minyak walaupun selepas disentuh. Ia menjadikan kulit anda licin, lembut dan berseri.
 .

Kandungan Gentle Action Makeup Remover Shaklee :

  1. Tunas Pokok Bic bertindak menghilangkan sel mati dengan lembut tanpa meninggalkan kesan.
  2. Aloe Vera menyegarkan dan menegangkan kulit. Ia gel yang lembut, tidak berminyak, dan kulit anda akan kelihatan lebih berseri.
Sangat bagus untuk cuci makeup dan kotoran, daki yang melekat di wajah .
Whitehead, blackhead pun boleh hilang macam dalam testimoni di bawah.
Yang paling best sebab ia tak berminyak dan mempunyai aroma yang menyegarkan .
 .
.

Remover ini yang boleh tahan penggunaan sehingga 6 bulan ke 12 bulan mampu menjimatkan wang anda hampir setahun tauuu… Seriussss!! 😎

.
Bagi anda yang suka bermake up dan bersolek, wajib memiliki make up remover yang super awesome ini. Dan bagi anda yang tak bermake up pula, anda juga turut digalakkan menggunakan shaklee makeup remover ini..
.
Boleh dikatakan semua orang boleh menggunakan shaklee make up remover yang sangat bagus ini! Confident tau!! Heehee 😁
.
Anda sememangnya boleh gunakannya di kulit wajah atau

Kenapa penting kita guna Makeup Remover walaupun tak makeup?

haa….bace pn dh tau..mesti untuk orang bermakeup je kan sebenarnya tidak yang tak pakai makeup pn boleh pakai dan bagus sangat..recommended!! sebab?? haa..
👉Membersihkan segala kotoran dan habuk yang melekat serta bahan kosmetik/bedak/sunblock lotion yang digunakan pada wajah.
👉Mengurangkan risiko ditumbuhi jerawat, blackhead, whitehead, dll akibat penyumbatan pori-pori kulit oleh kotoran.
Hasil menggunakan makeup remover shaklee
👉Merangsang proses penggantian sel-sel baru (skin renewal) melalui penyingkiran sel-sel kulit lama yang telah mati (dead skin cells removal)
👉Membantu kulit untuk bernafas pada waktu malam
👉Merangsang penjanaan semula kulit dengan baik
👉 boleh juga digunakan di bahagian lain kulit anda yang kasar kerana fungsinya yang melembutkan mampu untuk merawat bahagian kulit anda yang kasar itu.
 

Kelebihan NUTRIWHITE GENTLE ACTION MAKEUP REMOVER

✔ Menjadikan kulit licin berseri & lembut

READ :  Testimoni Set Berpantang Shaklee : Saat Ira Jatuh Cinta dengan Shaklee

✔ Tunas Pokok Bic menghilangkan sel kulit mati dengan lembut tanpa tinggalkan kesan

✔ Aloe Vera menyegarkan & menegangkan kulit muka

✔ Lembut & tidak berminyak

✔ Bertindak macam scrub muka yg lembut & boleh digunakan everyday

READ :  Cara Atasi Penapis Buah Pinggang Bocor atau Nephrotic Syndrome

✔ Menanggalkan kotoran & sel kulit mati di kulit muka
.
Nak kulit bersih licin berseri, tak naik jerawat & pori tak terbuka, WAJIB sis kata kena ada makeup remover ni kat rumah. .

Nak cantik tak? Kena jaga dalaman & luaran serentak😍 Jom kita #terpaksa cantik ! Heheh 😙😘😚

Cara Menggunakan NW Makeup Remover untuk tanggalkan DAKI, KOTORAN dan SEL KULIT MATI

Credit to : Nana Macarona 
Ramai yang selaluuu tanya nana, boleh ke guna NW Makeup Remover ni untuk kulit yang TAK MEKAP?

Dan jawapannya semestinyalah BOLEH! 😊

Sebab fungsi NW makeup remover ni bukan hanya untuk tanggalkan mekap, tetapi juga untuk tanggalkan DAKI, sisa kotoran, sel kulit mati, blackheads n whiteheads pada wajah..

So wajah jadi BERSIH dan bila daki serta sel kulit mati dah tanggal, kulit akan jadi CERAH BERSERI 😘

So kat sini nana nak kongsikan cara-cara nak apply NW MAKEUP REMOVER buat yang belum tahu ya..

Langkah-langkah untuk guna NW MAKEUP REMOVER;

1) pastikan muka dalam keadaan kering (sebelum bersihkan muka)

2) picit ke tapak tangan sedikit Makeup Remover

3) sapu ke seluruh bahagian muka termasuk kelopak mata utk bersihkan sisa mekap mata

READ :  Jenis Ubat-ubatan Yang Menjejaskan Penyerapan Kalsium,Risiko Tinggi Tulang Reput atau Osteoporosis

4) bahgian mata kemudian boleh sapu dengan kapas utk tanggalkn lebihan mekap

5) di bahagian muka, teruskan urut dan gosok.. Jangan sapu dengan kapas.. Gosok dengan lembut sehingga keluar DAKI

6) lepas make sure semua daki dan kotoran tertanggal, kemudian cuci muka dengan NW CLEANSER..

Tadaaa.. Kulit akan rasa sangat BERSIH, FRESH dan SEGAR.. Serta kelihatan SEMAKIN CERAH

Apa Kata Pengguna NUTRIWHITE GENTLE ACTION MAKEUP REMOVER ?

Testimoni 1 : Nutriwhite Makeup Remover, memberikan kesan yang baik pada keadaan kulit! Lebih bersih

.

Testimoni 2 : Keluar Semua Sel kulit mati dengan penggunaan Nutriwhite Makeup Remover. Kulit jadi lebih lecin berseri

.

Testimoni 3 : Penggunaan Nutriwhite Makeup Remover buatkan segala daki kat kulit tertanggal dan rasa lebih segar

.

Testimoni 4 : Penggunaan Nutriwhite Makeup Remover buatkan wajah lebih berseri tanpa berbedak

 
————————————
Saya Nornadia Mansor , ID Shaklee : 866457 
adalah pengedar sah Shaklee anda
 .
Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan,
sila hubungi :
 .
✆ SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
✉ Email : nornadiamansor@yahoo.com
.
ATAUPUN♥ Buat belian secara terus di   mana mana cawangan Shaklee  berdekatan anda, Sila gunakan ID 866457 untuk dapatkan supplement anda dgn Harga Sungguh Menjimatkan ♥

Setiap pembelian di laman ini, anda layak menerima :
☑ Jadual pengambilan vitamin
☑  Tips ekslusif
☑ Konsultasi percuma berterusan

—————————–

Nutriwhite Gentle Action Makeup Remover : Bukan Sekadar Penanggal Mekap ! was last modified: by
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

You may also like

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.