Testimoni Set Kecantikan Shaklee Wajah Cantik Berseri dan Bebas Jerawat

Salam korang semua, Semoga sihatlah hendaknya ๐Ÿ™‚
Nak tak kulit yang cantik berseri-seri? Mestilah nak kan…mana ada orang yang minta kulit berjerawat & bermasalah.
Saya yakin, semua orang
nak kulit yang cantik, lembut, gebu, tiada jerawat.Dan kalau ada rupa
paras yang cantik pun tapi kulit muka tak bersih, Nampak kusan,
berjerawat, dah tentu seseorang tu Nampak lebih tua daripada usia
sebenar kanโ€ฆ.Okay..jom kita tengok fungsi bagi setiap vitamin bagi
mendapatkan KULIT YANG CANTIK!
Nak testimonial set asas kecantikan shaklee  ni? 
# Testimoni 1 
Saya share emel dari Nadia .Email dari Nadia (tanpa edit) :

Gambar ni nadia saje nk tunjuk kat akak. Gambar sebelum nadia amik set kecantikan shaklee dan selepas amik set asas kecantikan ..sebelum amik tu,muka memang dah berparut,berparut je.  nadia blh tahan lagi,jerawat naik tak henti..tak cukup dgn tu,muka
nadia jadi kusam,makin gelap
..memang malu sangat..mase tu tak kisah
sangat,sebab nadia tgh praktikal,tapi bile da nak bukak semester baru, rasa segan nak kembali  belajar dengan keadaan muka camni..hilang keyakinan diri..usha2 dlm
internet,jumpe la blog akak berkaitan Shaklee ni.beranikan diri amik risiko mencuba makan
vtamin ni..hehehe..doktor ckp ok, sesuai untuk ambil vitamin tambahan..tu berani
order ngan akak..bulan 7  nadia try SET ASAS KECANTIKAN SHAKLEE  ni, Alhamdulillah,walaupun
awal2 pengambilan,jerawat nadia naik bertambah banyak,tapi jerawat beransur2
hilang..parut pun da kurang,tak ada bintik2 hitam dah..sekarang ni nadia da
blh makan makanan laut dah,
tak perlu isau takut jerawat naik..gambar terbaru
nadia ni,hasil pengambilan vitamin .tak perlu edit dah..sbb parut da
kurang..hehe..iโ€™Allah nadia akn terus amalkan pngambilan vitamin ni 
# Testimoni 2
Set Kecantikan Kulit Shaklee Untuk Wajah Cantik Berseri,Set Kecantikan Kulit,Set D (Skin Care) ,hilangkan masalah jerawat di wajagh, vitamin shaklee untuk kecantikan, vitamin shaklee untuk masalah kulit berjeragat
# Testimoni 3
Set Kecantikan Kulit Shaklee Untuk Wajah Cantik Berseri,Set Kecantikan Kulit,Set D (Skin Care) ,hilangkan masalah jerawat di wajagh, vitamin shaklee untuk kecantikan, vitamin shaklee untuk masalah kulit berjeragat
# Testimoni 4


Inilah hasilnya setelah mengamalkan Set Kecantikan Shaklee yg mengandungi Vitamin C, Vitamin E dan B Complex  . Set Kecantikan Shaklee adalah untuk 4 bulan penggunaan. Yang bestnya, bukan setakat dapat kulit yang diidamkan ..tapi anda juga dapa meningkatkan imun badan & tahap kesihatan yang optimum ๐Ÿ™‚

Perlukah Makanan Tambahan Untuk Kecantikan Kulit

Selalunya kita hanya mementingkan penjagaan kecantikan secara luaran sahaja. Bagi kita,termasuklah saya sendiri Pencuci Muka, Toner, adalah benda wajib untuk kulit secara luaran…tapi bagaimana dengan dalaman kita? Sedangkan antara alasan atau punca terhasilnya masalah kulit adalah disebabkan faktor dalaman kita. 

Sebagai contoh masalah jerawat bernanah kebiasaanya terjadi disebabkan sistem perkumuhan yang dipenuhi toksin, yang menyebabkan toksin terperangkap dalam badan
Atau anda boleh ketahui dengan lebih lanjut di entry saya sebelum ini mengenai Kenali Punca Terjadinya Jerawat Mengikut Posisi

Fungsi Vitamin dalam Set Kecantikan Shaklee

Set Kecantikan Kulit Shaklee Untuk Wajah Cantik Berseri,Set Kecantikan Kulit,Set D (Skin Care) ,hilangkan masalah jerawat di wajagh, vitamin shaklee untuk kecantikan, vitamin shaklee untuk masalah kulit berjeragat





  •  VITAMIN C

Kulit memerlukan Vitamin C untuk membentuk kolagen. Kolagen ibarat simen yang mengikat batu-bata (protein), supaya kulit sentiasa kenyal. Kekurangan kolagen membuatkan tubuh anda mudah lebam dan calar, kering dan bersisik. Kolagen yang cukup daripada Vitamin C yang baik membuatkan kulit anda kelihatan bersinar dan gebu.

  • B-COMPLEX

Vitamin B-Complex ( B for Beauty) menjaga kesihatan kulit daripada dalam. Ia membantu mengurangkan garis-garis halus di kulit. Vitamin B-Complex juga penting untuk melanin yang memberi warna pada kulit. Lebih kerap anda berada di bawah matahari, lebih banyak B-Complex diperlukan

  • VITAMIN E

Vitamin E yang memang diketahui umum adalah vitamin untuk kecantikan kulit, melawan penuaan. (kedut of course!). Vitamin E bersifat anti-oksidan dalam bentuk fat-soluble (manakala Vitamin C tadi dalam bentuk water-soluble).

Tempoh Penggunaan Set Kecantikan Shaklee

  • Vitamin C – 6 bulan penggunaan
  • Vitamin E – 4 bulan penggunaan
  • B Complex – 4 bulan penggunaan
Untuk mencapai wajah cantik berseri adalah lebih baik kita rawat dari dalaman kulit. Konsepnya mudah. Apabila dalaman sihat, maka luaran pun akan menjadi sihat dan cantik berseri. Betul tak? Jadi jangan membuang masa mencari produk pencuci dan kecantikan wajah untuk luaran jika dalaman kita tidak dirawat terlebih dahulu. Mulai sekarang kita rawat wajah kita dari dalam kulit dengan set kecantikan kulit Shaklee.

————————————
READ :  15 Kebaikan Gla Complex
Saya Nornadia Mansor , ID Shaklee : 866457 
adalah pengedar sah Shaklee anda
Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan, 
sila hubungi :

โœ† SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
โœ‰ Email : nornadiamansor@yahoo.com


Setiap pembelian di laman ini, anda layak menerima jadual pengambilan vitamin, tips ekslusif , konsultasi percuma berterusan dan layak dijemput ke ekslusif group di FB.

————————————
Testimoni Set Kecantikan Shaklee Wajah Cantik Berseri dan Bebas Jerawat was last modified: by
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

You may also like

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.