Mengejutkan ! Pesakit Kanser Paru Paru Yang Kronik Kembali Pulih

kalau dilihat pada gambar dibawah ini, mesti anda tak menyangkakan bahawa beliau adalah salah seorang pesakit kanser paru paru yang kronik dan pernah menjalani kimoterapi untuk masalah kanser yang dihadapi suatu masa dahulu.
.
Beliau adalah Master Law Chu Hian , iaitu bekas pengacara NTV7.
 ,
Sebelum itu, anda boleh membaca artikel saya sebelum ini mengenai Kanser Paru Paru – Ketahui Punca, Tanda Dan Rawatan 
 .
Hakikatnya, inilah beliau suatu ketika dahulu dalam tempoh menerima rawatan kimoterapi bagi kanser paru paru selama 3 bulan berturut.
.
 .

Jom kita baca kisah beliau sebelum disahkan bebas dari penyakit kanser paru paru

Pesakit Kanser Paru Paru Yang Kronik Kembali Pulih

***************
Kisah cinta saya dgn shaklee bermula dengan 10 biji alfafa complex,  dan saya sangat berterima kasih kpd master Andrew Pang, upline saya,  yang menemukan saya dgn produk shaklee yg terbaik serta memberikan saya  peluang untuk menggilap potensi diri dan membantu sesiapa yang ingin berjaya dlm hidup.
.
Saya berjumpa shaklee setahun selepas kimoterapi saya,  ya saya adalah kanser survivor.  Pada awal december 2003, saya  telah disahkan mengidap tumor paru-paru atau yg lebih tepat Germ – cell tumor. Berita itu memberikan kejutan besar kpd segenap aspek dalam hidup saya kerana saya tidak pernah menyangka akan menjadi pesakit kanser.
.
Cabaran yang paling hebat bagi saya penghidap kanser adalah rawatan penyakit itu sendiri,  saya  menjalani 3 bulan kimoterapi yang sangat teruk.. fasa yang paling buruk bagi saya adalah ketika   asyik muntah,  apa saja yang dimakan, tentu akan saya  muntahkan kembali . Dan akhirnya, saya akan muntah darah.
.
Sejak itu, saya menjadi vegetarian ( makan sayur shj dan tidak makan daging, telur,  minum susu,  bawang putih kecuali garlic dari shaklee dan tiada bawang merah) .sebelum saya  menemui shaklee, saya  kurus dan cengkung.
.
Semua org menentang hasrat saya untuk menjadi vegetarian tapi dari hasil pembacaan saya, dan pengalaman peribadi saya dengan pesakit kanser yg lain, saya menyedari menjadi vegetarian adalah terbaik untuk diri saya. Saya  meneruskan niat saya  untk menjadi vegetarian walaupun  pada ketika itu keadaan badan dan kesihatan saya  tidak memuaskan.
.
Semuanya berubah apabila shaklee dtg dlm hidup saya,  pada july tahun ini (2003). Bukti terbaru hasil dari keputusan medikal check up iaitu selepas  4 bulan mengambil produk shaklee , saya menjalani setiap 6 bulan medical check up dan keputusannya adalah sempurna  dan normal!!!  
.
Semua org bertanya apakah produk shaklee yg saya amalkan sehingga dpt keputusan yg sangat memberangsangkan? Dan saya menjawab. saya  mengambil SEMUA product dari shaklee daripada supplement,  shampoo serta kebersihan rumah. Saya  men”SHAKLEE”kan hidup saya .
Walau bagaimanapun, bila 1st time sy mngamalkan shaklee,  saya mngalami proses penyembuhan iaitu,  saya batuk samai saya merasakan paru-paru saya seperti hendak meletup. Dengan keyakinan dan kepercayaan saya pada product shaklee dan ketahanan badan. Saya teruskan  mengambil produk shaklee.
.
Dan sekarang,  sy menikmati kehidupan yang lebih bermakna dari segi kesihatan, masa  serta kewangan  yang lebih stabil.
 
Sekali lg,  saya sangat berterima kasih kepada Dr.  Shaklee kerana mmberikan yg terbaik kepada dunia,  dan juga membenarkan saya menikmati kebebasan hidup.  Terima kasih,  saya syg Dr.Shaklee dan juga kpada ibu bapa saya atas segala pengorbanan yang telah mereka buat untuk saya.

Apakah Antara Vitamin Shaklee membantu Merawat Kanser?

 .
Ternyata Vivix Shaklee sangat membantu pesakit kanser paru- paru dan mengelakkan sel kanser membiak dengan lebih teruk kerana Vivix Shaklee mengandungi kuasa 10 kali resveratrol yang menentang sel kanser, anda boleh lihat rajah dibawah  :
 .
Resveratrol merupakan salah satu kandungan dalam Vivix yang telah dirujuk lebih daripada 2,000 penerbitan penyelidikan termasuk beberapa kajian yang dijalankan oleh Harvard University, National Institute  of Aging, National Cancer Institute, dan banyak lagi. Kanser mungkin adalah bidang paling dinamik (pelbagai sudut) penyelidikan mengenai resveratrol. 
 .
Ramuan Vivix telah terbukti memberi kesan positif terhadap empat mekanisme utama penyebab penuaan.
.

4 mekanisma utama penuaan selular:

  • Kerosakan DNA – Vivix memelihara dan memulihara kerosakan DNA
  • Pengawal Genetik (Fitrah) – Vivix memberi impak positif tehadap pengawal genetik dengan memperlahankan penuaan pada peringkat selular
  •  Penurunan Tenaga Selular – Mitochondria dalam sel tubuh kita menghasilkan tenaga (spark plug) – Ramuan Vivix merangsang biogenesis mitochondrin
  • Penimbunan Protein AGE (Advanced glycation end products) – Vivix 10 kali lebih berkuasa berbanding resveratrol sahaja dalam memperlahankan pembentukan Protein AGE.
READ :  Kanser Paru Paru - Ketahui Punca, Tanda Dan Rawatan
.
Resveratrol merupakan salah satu kandungan dalam Vivix yang telah dirujuk lebih daripada 2,000 penerbitan penyelidikan termasuk beberapa kajian yang dijalankan oleh Harvard University, National Institute  of Aging, National Cancer Institute, dan banyak lagi.
.
Kanser mungkin adalah bidang paling dinamik (pelbagai sudut) penyelidikan mengenai resveratrol. Resveratrol merupakan perubatan semulajadi pertama yang mempunyai bukti kukuh menunjukkan ia menghalang atau menghentikan pelbagai peringkat kanser. Resveratrol bukan sahaja menghindar kanser, malahan ia dicadangkan sebagai rawatan tambahan.
————————————
Saya Nornadia Mansor , ID Shaklee : 866457 
adalah pengedar sah Shaklee anda
 . 
Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan,
sila hubungi :
 .
✆ SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
✉ Email : nornadiamansor@yahoo.com
 .
ATAUPUN

 

♥ Walk In ke mana2 Branch seluruh Malaysia, Sila gunakan ID 866457 untuk dapatkan supplement anda dgn Harga Sungguh Menjimatkan ♥
.
Setiap pembelian di laman ini, anda layak menerima :
☑ Jadual pengambilan vitamin
☑  Tips ekslusif
☑ Konsultasi percuma berterusan
————————————
Mengejutkan ! Pesakit Kanser Paru Paru Yang Kronik Kembali Pulih was last modified: by
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

You may also like

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.