KULIT IBU ANAK MAKIN CANTIK, HUBUNGAN INTIM LEBIH HANGAT DENGAN SET 3M (TESTIMONI)

Alhamdulillah akhirnya malam ni sempat juga saya update blog. Tak sabar nak kongsi perkembangan terkini dari seorang pelanggan baru RV.Com yang baru mencuba Set Penyusuan Optimum kesukaan ramai. Set apa ye?? Dah tentu Set Tripple Mitu.
 Set Penyusuan Terlaris – Set 3M
Tersenyum lebar saya tatkala terima SMS dari Puan Z dari KL petang Jumaat (23/3/12). Untuk pengetahuan Puan Z baru sahaja2 minggu mencuba set percubaan Tripple M dengan tujuan membantu menjayakan misinya untuk menyimpan stok susu yang banyak buat anak tersayang. Namun di sebalik itu, ada ‘side effect’ lain pula yang turut dirasai oleh Puan Z.

“Side effect” yang positif yer kawan2!! (^_-)

Salam Yati, saya Zxxx dari KL yg order set 3M. Dah ambil set tu ikut aturan. Susu bdn jd lebih pekatMungkin kdg2 saya kurang minum air,jd susu x brtmbh dgn jumlah byk. Tp yg bestnya,ada kesan lain pulak pd diri saya. Kulit muka makin licin,cerah dan lembut. Kulit baby pun jd makin gebu. Lps tu nenen jd anjal pula.Rasa mcm dah jatuh hati dgn Shaklee. Saya beli 3M utk tingkatkan susu bdn. Tp ada ‘side effect’ lain lak. Hehehe… Alhamdulilah!

Pas ni kena minum air byk lg. Kdg2 bila dh buat keja,x ingat nak minum air. My mistake. Tp mmg suka rasa esp tu,sedap sgt. X sama rasa mcm soya mxxxxxa. Terkejut tgk kulit muka sendiri kat cermin. Mcm x caya kulit licin. Hehehe… Yg bab intim tu pun x caya juga bila suami kata rasa mcm baru kawin je. Saya x de ambil apa2 jamu rapat ke kacip fatimah. Tu yg tanya Yati. Apapun tqvm la. Nanti kita ode lg.

Perubahan positif dari sudut penyusuan :
  1. Susu ibu kelihatan lebih pekat berbanding sebelumnya.*
  2. Kuantiti masih belum bertambah kerana beliau akui kurang minum air. *
Perubahan positif dari sudut lain :
  1. Kulit muka makin licin, cerah dan lembut. 
    *Penangan ESP – protein sebagai vitamin asas utk kecantikan kulit.
  2. Kulit bayi jadi lebih gebu. 
    *Penangan ESP – protein sebagai vitamin asas utk kecantikan kulit.
  3. Payudara menjadi lebih anjal. 
    *Penangan ESP – protein sebagai vitamin untuk kesihatan otot.
  4. Hubungan intim suami isteri bertambah ‘hangat’ seperti baru kawin. 
    *Penangan Alfalfa merupakan herba yang membantu meningkatkan kesihatan dalaman wanita dan membantu mengetatkan vagina.
Haa..nampak kan? Supplement bukan semata-mata membantu melancarkan penyusuan susuibu, malah membantu meningkatkan kesihatan tubuh badan ibu dan bayi secara keseluruhan. Seronok kan?
Baru beberapa hari lepas saya ada kongsikan beberapa testimoni ibu-ibu yang turut merasakan ‘side effect’ setelah mencuba ESP dan Alfalfa. 2 hot produk di kalangan ibu-ibu menyusu bulan ini! (^_^) Jemput baca..
KULIT IBU ANAK MAKIN CANTIK, HUBUNGAN INTIM LEBIH HANGAT DENGAN SET 3M (TESTIMONI) was last modified: by
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

READ :  Cara Saya Atasi Masalah Kulit Kering

You may also like

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.