Krim Serbaguna Yang Terbaik Untuk Elakkan Gigitan Nyamuk dan Serangga

Al kisah Nyamuk

Dulu Nadia lebih cenderung spray je rumah dengan racun serangga. Tapi sejak lahirnya Adam ,iaitu baby G6PD yang perlu elakkan dari racun serangga dan ada beberapa lagi benda lain. Nadia memilih untuk setia bersama Herbal Blend Cream Shaklee

Duk rumah kampung ni…paham paham jela.

Nak berkelambu, panas la pulak…hihi

Sekarang ni dari nyamuk , boleh datangkan penyakit serius seperti

  • Zika
  • Demam Denggi
  • Chikugunya

naik seram oii…penyakit serius yang boleh bawa maut.

Herbal blend bukan hanya untuk elakkan gigitan serangga….

Susah nak cari krim serbaguna  macam ni,biasanya kebanyakan krim specified to one purpose only.
Contohnya,
kalau gatal, beli krim gatal
kalau kulit kering ,beli krim bikin lembap
kalau kena gigit nyamuk, beli krim utk gigitan nyamuk, eh ada ke?..
 .
Saya suka multi purpose herbal cream shaklee ,benda wajib yang saya simpan buat stok sebab boleh dipakai seisi keluarga dengan banyak kegunaan. Yang bestnya, krim ni sangat berkesan dan bebas bahan kimia.
 .
Kita akan rasa sejuk dingin je bila sapu krim ni. Sangat rekomen pada anda diluar sana, wajib ada satu simpanan dalam handbag supaya senang dibawa ke mana-mana.
Antara fungsi lain Krim Herbal Blend Shaklee:
  • melembutkan kulit / tumit yang kasar merekah
  • Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin
  • Menghilangkan luka dan merawat ekzema
  • Melegakan gigitan serangga/nyamuk
  • Merawat kulit gatal
  • Menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox
  • Losyen harian untuk kulit kering
  • Krim urut untuk badan lenguh
  • Merawat kesan luka melecur
  • Melegakan badan/kepala ketika tidak sihat
  • menurunkan suhu badan ketika demam
 yg paling penting, tahan lama! Nadia beli dari dalam pantang, sekarang Adam dah berusia 7 bulan pon masih ada lagi krim tu..
 .
untuk KRIM SERBAGUNA yang dah memang banyak kegunaannya. Harga Herbal Blend Cream Shaklee adalah murah !
 

Bagaimana Herbal Blend Bertindak Sebagai Krim Anti Nyamuk?

Daun Rosemary adalah salah satu bahan yang terdapat di dalam krim HERBAL BLEND Shaklee…

READ :  6 Soal Jawab Mengenai Rambut & Kehamilan
Kajian daripada U.S

 

Daun ini merupakan musuh ketat bagi serangga, nyamuk, lalat, ulat, kumbang dan yang seangkatan dengannya… Untuk elakkan dari gigitan nyamuk, sapukan saja si manja anda dengan krim herbal blend ini..
 .
Bukan si manje je tau. Kita yang dewasa pun boleh guna jugak…
 .
Boleh sapu pada kulit yang terdedah untuk elakkan nyamuk atau serangga gigit. Memang berkesan!
 .
Nadia memang hari hari sapukan krim herbal blend ni kat anak , diri sendiri dan suami pun naik sekaki jugak sebab kami tak biasakan untuk sembur ubat nyamuk. Yelakan, sesetengah spray nyamuk hanya bertujuan bagi pening je nyamuk tu. Lagipun, Nadia ada baby G6PD ,Adam. Yang perlu elakkan dari sembukan racun serangga
 .
Nak tidur dalam kelambu, memang taklaaa….dah la sekarang ni musim panas. Maunya ,rasa macam dok dalam oven,
 .
Antara testimoni yang menggunakan Herbal Blend Cream untuk elakkan gigitan nyamuk dan hilangkan gatal gatal:

# Testimoni 1 

# Testimoni 2

# Testimoni 3

 
————————————
Saya Nornadia Mansor , ID Shaklee : 866457 
adalah pengedar sah Shaklee anda
 .
Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan,
sila hubungi
 .
✆ SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
.
📱 Link Terus untuk Whatsapp :
http://www.wasap.my/60134211610
http://www.wasap.my/60134211610
.
📩 Email : nornadiamansor@yahoo.com
.
ATAUPUN
.
♥ Walk In ke mana2 Branch seluruh Malaysia, Sila gunakan ID 866457
untuk dapatkan supplement anda dgn Harga Sungguh Menjimatkan ♥
Setiap pembelian di laman ini, anda layak menerima :
☑ Jadual pengambilan vitamin
☑  Tips ekslusif
☑ Konsultasi percuma berterusan

 

Krim Serbaguna Yang Terbaik Untuk Elakkan Gigitan Nyamuk dan Serangga was last modified: by
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

You may also like

1 Ulasan

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.