Khasiat dan Kebaikan Performance Drink Shaklee

performance drink shaklee
Bukan sekadar isotonik biasa. Performance Drink Shaklee dicipta dengan rumusan OptiCarb yang mampu meningkatkan tenaga otot sebanyak 6 kali ganda, memberikan tenaga dan memelihara peredaran cecair dalam badan kita.
.
Performance Drink mengandungi komponen elektrolit yang penting iaitu Sodium, Chloride, Magnesium, Kalsium dan Potasium.
.
Kita sering dimomokkan dengan minuman isotonik (sport drinks) yang berkarbonat (bergas) dan mengandungi gula berlebihan.
.
Jika anda adalah peminum tegar minuman isotonik, Performance Drink Shaklee adalah satu-satunya minuman isotonik yang bebas karbonat malah kurang gula (less sugar)!
kelebihan performance drink shaklee,apa itu performance drink shaklee,minuman untuk atlit,vitamin untuk atlet,vitamin ahli sukan,harga performance drink shaklee,harga ahli performance drink
Kelebihan & Keistimewaan Performance Drink shaklee
Satu canister mengandungi 539gram serbuk minuman ini. Rasanya ala2 macam oren Tang.
Sekarang macam addicted pulak sebab rasanya sedap, especially bila diminum sejuk2. Ia boleh diminum bila2 masa saja, preferably semasa berbuka dan bersahur.
Semasa bersahur untuk bekalan tenaga untuk berpuasa dan menyusu seharian, semasa berbuka untuk menggantikan kembali imbangan elektrolit dan bendalir badang yang hilang semasa berpuasa.
 

Khasiat dan Kebaikan Performance Drink Shaklee

Manfaat , Kelebihan dan Kebaikan Performance Drink ,antara supplement terbaik yang pernah dihasilkan oleh Shaklee . Antaranya adalah ;

1. Mencegah Dehidrasi

Performance Drink adalah minuman ahli sukan yang mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna untuk membantu mencegah dehydration, seperti fungsi minuman isotonik.

READ :  Tips Penjagaan "Bebird" Selepas Berkhatan dari Doktor Rahim

Terbukti secara klinikal dapat menyokong tahap hidrasi lebih cepat berbanding air.

mengurangkan kehausan, mencegah dehidrasi . melembabkan kulit dan kelihatan muda. Menggantikan cecair yang hilang dari badan kerana berpuasa, bersukan, cirit birit, muntah dan sebagainya.

elak dehidrasi,kebaikan performance drink shaklee, performance drink shaklee harga,minuman isotonik

2. Imbangan Elektrolit yang sangat bagus

Mengandungi elektrolit yang sangat bagus untuk sistem neuromotor dalam menghasilkan komunikasi yang betul.

performance drink shaklee,khasiat shaklee performance,minuman elektrolit,minuman isotonik terbaik
Minuman isotonik terbaik, Performance Drink Shaklee

.

3. Membekal Tenaga & Daya Ketahanan Fizikal

Performance Drink mengimbangi dan membekalkan elektrolit dalam tubuh dan mengimbangi metabolism air dalam tubuh.

Ia mengandungi potassium, kalsium sodium, phosporus, magnesium dan chloride.

Campuran Elektrolit OPTI-LTYE™ proprietari dengan campuran unik karbohidrat dapat memberikan tenaga segera dan berkekalan bagi menyokong hidrasi optimum.

.

4. Mengekalkan Paras Gula

Terbukti secara klinikal dalam memelihara paras gula darah yang penting bagi tenaga otot dan percepatkan sembuhan akibat kecederaan otot.

Ia mengandungi formula karbohidrat unik Shaklee iaitu opticarb yang membekalkan tenaga serta merta. Opticarb ialah rangkaian karbohidrat yang memberikan kita tenaga berterusan tanpa menganggu kestabilan gula dalam darah.

.

5. Mempercepatkan penyembuhan akibat kecederaan otot ketika aktiviti fizikal

Memberikan tenaga kepada otot dan sel dengan cepat, menggantikan air yang hilang sewaktu latihan fizikal, meningkatkan daya tahan otot dan memanjangkan waktu latihan tanpa mencederakan tubuh

READ :  Testimoni Set Penjagaan Rambut Pro Sante

.

6. Elakkan Susu Badan dari Kering

Fungsinya tak sama dengan milk booster atau makanan penambah susu lain kerana ia bukan untuk menambah susu sebaliknyamenjaga sistem tubuh badan kita dalam sehari berpuasa dan menyusu/mengepam.
Ia bukan milk booster, atau minuman penambah susu, sebaliknya membantu tubuh kita menjaga kestabilan bendalir agar tidak kekeringan.
.

7. Selamat Untuk Semua Lapisan

Ia bukan saja SELAMAT untuk ibu menyusu/mengandung semasa berpuasa, tapi sesuai untuk semua, terutama yang kerja di tengah panas.
.
Budak demam pun elok amik ni sebab biasa la budak2 bila dah demam tak selera makan minum. Ia bole tolong cegah dehidrasi tu.
.

8. Tidak mengandungi perasa tiruan, pemanis atau sebarang bahan pengawet tambahan.

 

Siapa yang memerlukan Performance Drink 

Golongan yang sesuai dan memerlukan Performance Drink Shaklee termasuklah
  1. Para ibu yang menyusukan anak (breastfeeding mother).
  2. Mereka yang mempunyai gaya hidup yang aktif dan aktif bersukan.
  3. Mereka yang berpuasa. Sesuai untuk sahur dan berbuka.
  4. Para pesakit yang menghidap gout.
  5. Mereka yang kurang minum air dan dehidrasi.
  6. Jika anda sering diserang sakit kepala atau migrain.
  7. Anak-anak yang demam.
  8. Mereka yang terasa nak diserang demam atau sedang demam.
  9. Sebagai pengganti kepada minuman isotonik lain yang berkarbonat dan gula berlebihan.
READ :  Bahayanya Kesan Penggunaan Kasut Tumit Tinggi

Testimoni Pengguna Performance Drink

Testimoni #1 : Memang segar minum lepas mengayuh basikal!

testimoni performance drink shaklee,minuman isotonik terbaik.tambah tenaga segera,,minuman yang baik untuk atlet

.

Testimoni #2 : Peformance Drink Untuk Kami SEKELUARGA

  • Kembali segar selepas suami aktif bersukan
  • tak cepat letih walaupon bersukan tanpa henti 1 1/2 jam
  • Bertenaga dibulan ramadhan walaupon berpuasa dan menyusu anak

testimoni performance drink shaklee,minuman isotonik terbaik.minuman isotonik untuk atlet,tambah tenaga segera,elak susu kering

Bagaimana Ingin Mendapatkan Produk Shaklee?

————————————
Saya Nornadia Mansor ,  ID Shaklee : 866457 
adalah pengedar sah Shaklee anda
 .
Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan,
sila hubungi :
 .
✆ SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
.
📱 Link Terus untuk Whatsapp :
http://www.wasap.my/60134211610
http://www.wasap.my/60134211610
.
📩 Email : nornadiamansor@yahoo.com
 .
ATAU
 .
♥ Walk In ke mana mana cawangan Shaklee berdekatan,  gunakan ID 866457 untuk dapatkan supplement anda dgn Harga Sungguh Menjimatkan ♥
 .
Setiap pembelian di laman ini, anda layak menerima :
☑ Jadual pengambilan vitamin
☑  Tips ekslusif

☑ Konsultasi percuma berterusan

Khasiat dan Kebaikan Performance Drink Shaklee was last modified: by
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

You may also like

5 Ulasan

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.