KELEBIHAN AHLI SHAKLEE: BONUS?

Ada yang tanya, apa kelebihan join membership Shaklee nie? Senang tak nak dapat extra income dengan Shaklee? Biasa di dalam satu produk berapa comission?
Jawapan saya, SENANG!
Namun, susah atau senang nie sebenarnya diri anda yang tentukan, bukan sebab orang lain. Tetapi, jika nawaitu anda dari awal-awal lagi ialah, “Sahaja aku masuk, cari kaki banyak-banyak, thengoyang kaki collect income” – minta maaf, tak perlulah join biz team kami.
Tapi (lagi), kalau nak join sebagai member sahaja, amatlah di alu-alukan… Sebabnya, banyak benefits yang akan anda perolehi sebagai ahli Shaklee !

Apa kelebihan jadi Pengedar Shaklee 😊

1. Mendapat harga ahli dengan untung runcit sebanyak 15-20% diskaun
2. Berpeluang mendapat bonus peribadi bermula dgn 5% sehingga 21% hasil drpada penggunaan sendiri dan berkongsi manfaat dengan kawan2 dan keluarga
3. Mendapat promosi setiap bulan dari Shaklee. Bulan nie promo Shaklee Collagen Powder Buy 6 Free 1 tau. untung grab bulan nie..boleh guna sendiri dan boleh dijual 😊
4. Berpeluang menghadiri talk, seminar anjuran Shaklee. Nak tahu lebih lanjut jadual talk dan seminar boleh pm ye 😊
5.. Boleh menghadiri kelas2 produk, dan kesihatan anjuran Shaklee setiap bulan di branch Shaklee berdekatan (yg nie pun jadual boleh pm ye)
7. Berpeluang menjadi seorang leader Shaklee (bagi yang serius nak buat bisnes)
Leader shaklee berpeluang mendapat:
1. Bonus Kepimpinan Shaklee
2. Car Bonus Program
3. Percutian 5 Stars ke luar negara dan UMRAH

Kenapa Shaklee & Kenapa dengan saya?

Setakat hari inilah… dan rasanya inshaAllah kekal bersama produkShaklee.. kenapa erk… sebab produknya. Sebelum nie pun pernah join satu jenama supplement nie.. belum lagi saya dapat kenal dan consume supplementnya tapi berkompang2 orang tu duk promote marketing plan jenama tue.. HELLO… xkenal barang jadi blur gak apa yg nak dijual
Alhamdulillah.. dengan Shaklee nie.. saya kenal produknya dulu.. saya makan.. saya rasa kesannya.. kemudian baru datang minat utk tau ttg marketing plan Shaklee nie. Awal awal guna produk Shaklee nie pun mmg dah merasa gak bonus dr Shaklee.. itu makan sendiri tue.. so bila dah pilih utk serius dalam bisnes Shaklee, alhamdulillah seronok dan makin seronok..
Menjual barang yang kiter sendiri dah dapat kesannya.. testimoni dari diri sendiri..
Makanya, apa yang buat Shaklee nie lekat di hati saya adalah produknya kemudian baru marketing plannya.
Antara sebab lain saya sendiri memilih shaklee adalah kerana,
♬ Sistem MLM yang tidak Makan downline
♬ Anda kuat kerja, anda dapat habuan
♬ Tidak perlu pengalaman..
♬ Untuk runcit dpt serta merta
♬ Makin kuat kerja & capai target akan dapat Bonus bulanan, Car bonus & Melancong percuma
♬ Personal coaching
♬ Group Coaching
♬ Anda jadi Bos kepada diri anda
♬ Peluang pendapatan tanpa batasan
♬ Tiada kongkongan masa
♬ Anda kerja, anda dapat
Dengan sedikit guideline yang betul, kebanyakan pengedar Shaklee mampu managed bisnes mereka dgn creativity mereka sendiri.. Sebab kami ada Group besar hebat sebagai group support & sumber inspirasi sesama..
Jadi bersedia untuk HIRE diri anda?
****************
————————————
Saya Nornadia Mansor , ID Shaklee : 866457 
adalah pengedar sah Shaklee anda
Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan, 
sila hubungi :
✆ SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
✉ Email : nornadiamansor@yahoo.com

ATAUPUN

READ :  Testimoni Kulit Lebih Berseri dan Bebas Cela dengan Set Kecantikan Shaklee

♥ Walk in ke mana cawangan Shaklee seluruh Malaysia yang 
berdekatan dengan anda, Sila gunakan ID 866457 

untuk dapatkan supplement anda dgn Harga Sungguh Menjimatkan ♥

Setiap pembelian di laman ini, anda layak menerima :
☑ Jadual pengambilan vitamin
☑  Tips ekslusif 
☑ Konsultasi percuma berterusan 
☑ -Layak dijemput ke ekslusif group di FB.
———————————
KELEBIHAN AHLI SHAKLEE: BONUS? was last modified: by
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

You may also like

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.