Kanser Payudara Kecut Setelah Sebotol Penggunaan Vivix Shaklee

Salam pada semua pembaca,

Terima kasih sebab sudi singgah ke blog saya. Harini saya nak kongsikan berita gembira pada anda mengenai pesakit kanser payudara di kedua dua belah payudaranya kembali pulih .

Sebelum itu, kanser payudara merupakan kanser yang tertinggi yang terjadi pada kaum wanita dan paling tinggi di Malaysia. Dianggarkan 95 peratus daripada kes kanser payudara dihidapi oleh golongan wanita. Angka ini jelas menunjukkan ia sebagai kanser utama yang amat ditakuti kaum hawa.

Selain dari itu , anda juga perlu mengetahui :

 

Akhirnya, pulih dari Kanser Payudara!

#Testimoni 1

Jika sebelum ini , saya ada kongsikan dengan anda testimoni pesakit kanser payudara tahap 4 kecut dengan Vivix Shaklee , kali ini  saya ingin kongsikan testimoni dibawah yang disahkan oleh doktor menghidapi kanser payudara
.
.

# Testimoni 2 :

Darita kanser payudara tahap 3 ,berjaya pulih sepenuhnya!

Assalamualaikum…pagi ni Marsha nak share satu sharing dari akak ni (dalam gambar pakai tudung hitam) yang menderita Breast Cancer stage 3. Beliau bagi sharing masa di branch KL beberapa hari lepas.Dia cerita pengalaman dia kena breast cancer. Subhanallah dia pernah menderita cancer sampai dia give up nak hidup. Satu hari dia meracau menangis.

Nurse ambik anak dia tunjuk.. Puan kena kuat demi Anak puan ni. Sejak situ la dia kuat untuk terus berjuang untuk terus bersemangat melawan sakit dia ni.Dia buat kimo. Effect kimo tangan dia habis naik bijik2 dan mmg buruk.Pernah dia habis sebulan 6k beli mcm2 jenis produk utk hilangkan. Tp makin teruk.Kemudian dia tergerak hati nak try vivix atas suggestion.

Jadi dia cuba. Amazingly, Sebulan dia amik vivix tangan dia yg bijik tu hilang bersih dia cakap. Pastu suami dia rasa Mcm amazing sgt ngn produk shaklee dan terus beli supplemen lain2 Mcm garlic, vita c dan lain2.Dan dia cerita lagi,ni masuk bulan ke 4 dia amik shaklee dan bila dia g cek masa appointment dengan doktor, kanser dia hilang. Doktor X dpt detect dah.

Bila dengar sharing beliau masa tu rasa Ya Allah dengan izin MU semua tak mustahil. Dengan izin Allah, vivix membantu beliau melawan balik sel2 kanser tu. Pesanan sebelum beliau habis sharing dia suggest amik vivix untuk cegah sebab dia dah rasa sakitnya alami breast cancer ni.

#Testimoni 3

Perkongsian daripada pelanggan Puan Ainul . Ibu kepada customer ini menghidapi barah payudara tahap ke 4
.
Alhamdulillah, Vivix berjaya membuktikan dapat merawat masalah kanser payudara yang sudah memasuki fasa kritikal
testimoni vivix, kanser payudara, kanser payudara mengecut,vivix shaklee
 

Vivix  Shaklee Membantu Atasi Masalah Kanser Payudara

Alhamdulillah , ternyata Vivix Shaklee sangat membantu pesakit kanser payudara dan mengelakkan sel kanser membiak dengan lebih teruk kerana Vivix Shaklee mengandungi kuasa 10 kali resveratrol yang menentang sel kanser, anda boleh lihat rajah dibawah  :
.
vivix sembuhkan kanser payudra
Hubungkait Resveratrol dan Kanser Payudara
Ramuan Vivix telah terbukti memberi kesan positif terhadap empat mekanisme utama penyebab penuaan.
.
4 mekanisma utama penuaan selular:
  • Kerosakan DNA – Vivix memelihara dan memulihara kerosakan DNA
  • Pengawal Genetik (Fitrah) – Vivix memberi impak positif tehadap pengawal genetik dengan memperlahankan penuaan pada peringkat selular
  • Penurunan Tenaga Selular – Mitochondria dalam sel tubuh kita menghasilkan tenaga (spark plug) – Ramuan Vivix merangsang biogenesis mitochondrin
  • Penimbunan Protein AGE (Advanced glycation end products) – Vivix 10 kali lebih berkuasa berbanding resveratrol sahaja dalam memperlahankan pembentukan Protein AGE.
READ :  Surah dan Doa Amalan untuk Ibu Hamil
Resveratrol merupakan salah satu kandungan dalam Vivix yang telah dirujuk lebih daripada 2,000 penerbitan penyelidikan termasuk beberapa kajian yang dijalankan oleh Harvard University, National Institute  of Aging, National Cancer Institute, dan banyak lagi.
.

Bagaimana Vivix boleh membantu atasi Kanser?

🍇 Vivix cukup bagus untuk memperbaiki sel, menghapuskan radikal bebas dan memperbaiki DNA.

READ :  Posisi Seks Yang Meningkatkan Peluang Cepat dan Mudah Hamil

🍇 Memperbaiki DNA. Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.

🍇 Memperbaiki tenaga sel. Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

READ :  Kanser Prostat : Ketahui Gejala, Penyebab dan Cara Mengatasi

🍇Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.

.

Kanser mungkin adalah bidang paling dinamik (pelbagai sudut) penyelidikan mengenai resveratrol. Resveratrol merupakan perubatan semulajadi pertama yang mempunyai bukti kukuh menunjukkan ia menghalang atau menghentikan pelbagai peringkat kanser. Resveratrol bukan sahaja menghindar kanser, malahan ia dicadangkan sebagai rawatan tambahan.

.
Ingin saya nasihatkan bahawa kita hanya berusaha kerana janji Allah tiada penyakit Allah turunkan tanpa penawar kecuali mati. Maka testimoni berikut adalah perkongsian pengalaman pengguna Shaklee dan ia tidak dianggap sebagai jaminan. Sedangkan hospital juga tidak memberi sebarang jaminan inikan pula kami. Kesan kepada setiap individu mungkin berbeza kerana setiap dari kita adalah unik.
 
————————————
Saya Nornadia Mansor , ID Shaklee : 866457 
adalah pengedar sah Shaklee anda
 .
Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan,
sila hubungi :
.✆ SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
.
📱 Link Terus untuk Whatsapp :
http://www.wasap.my/60134211610
http://www.wasap.my/60134211610
.
📩 Email : nornadiamansor@yahoo.com
.

Setiap pembelian di laman ini, anda layak menerima :

☑ jadual pengambilan vitamin

☑ tips ekslusif

☑ konsultasi percuma berterusan

Kanser Payudara Kecut Setelah Sebotol Penggunaan Vivix Shaklee was last modified: by
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

You may also like

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.