Kanser Kulit Kembali Pulih Setelah 4 Minggu Pengambilan Vivix Shaklee

Salam  semua,
 .
Sebelum ini, saya ada kongsikan info mengenai kanser kulit pada anda. Kanser kulit lebih kerap berlaku dikalangan mereka yang berkulit cerah dan banyak terdedah pada cahaya matahari.Barah kulit merupakan ketumbuhan pada kulit disebabkan oleh sel yang tidak normal. Terdapat pelbagai jenis barah kulit yang berasal dari sel-sel lapisan kulit yang berlainan.
.
Harini, saya ingin kongsikan dengan anda testimoni dari Puan Ann yang menghidap penyakit kanser kulit jenis Basal Cell Carcinoma pada kaki kirinya. Setelah beliau menggunakan Vivix Shaklee sebagai alternatif pemulihan kanser kulit beliau selama 4 minggu , kanser kulit yang dihidapinya telah sembuh sepenuhnya.
 

Kanser Kulit Kembali Pulih Setelah 4 Minggu Pengambilan Vivix Shaklee

Jom kita ikuti kisah Puan Ann dibawah :
” Pada Oktober 2007, saya didiagnosed sebagai pengidap Sel Basal Karsinoma (kanser kulit) pada kaki kiri saya. Pakar kulit memotong dan mengikis keluar kulit kanser tersebut dan menyuruh saya semula berjumpanya 6 bulan kemudian. Pada July 2008 luka tersebut masih tidak sembuh dan kelihatan semakin membesar.
.
Kami dijadualkan untuk melakukan pembedahan untuk membuang keluar kesuluruhan luka termasuk sedalam mana yang diperlukan dan membuang kulit yang sihat di sekitarnya (kira-kira saiz syiling 20 sen) . Pada Ogos ,saya mula menggunakan Vivix dan 4 minggu kemudiannya, semasa saya pergi untuk melakukan pembedahan, kanser tersebut telah hilang !
.
Suami saya , Edd, penghidap diabetis yang agak lama dan mengambil insulin yang bertambah dari sama ke semasa. Beliau berperang dengan penyakitnya sekian lama untuk mendapat A1C ( pemeriksaan kadar gula dalam darah) dibawah paras 7.
.
Setelah 4 minggu menggunakan Vivix , pemeriksaan kedihatan beliau menunjukkan paras A1C  menurun dari 7.2 ke 6.6. Pastinya kami mengharapkan keputusan yang lebih baik lagi untuk pemeriksaan berikutnya “
  

Vivix  Shaklee Membantu Atasi Masalah Kanser

Ternyata Vivix Shaklee sangat membantu pesakit kanser  dan mengelakkan sel kanser membiak dengan lebih teruk kerana Vivix Shaklee mengandungi kuasa 10 kali resveratrol yang menentang sel kanser
.
Resveratrol merupakan salah satu kandungan dalam Vivix yang telah dirujuk lebih daripada 2,000 penerbitan penyelidikan termasuk beberapa kajian yang dijalankan oleh Harvard University, National Institute  of Aging, National Cancer Institute, dan banyak lagi. Kanser mungkin adalah bidang paling dinamik (pelbagai sudut) penyelidikan mengenai resveratrol.
 .
Ramuan Vivix telah terbukti memberi kesan positif terhadap empat mekanisme utama penyebab penuaan.
.

4 mekanisma utama penuaan selular:

  • Kerosakan DNA – Vivix memelihara dan memulihara kerosakan DNA
  • Pengawal Genetik (Fitrah) – Vivix memberi impak positif tehadap pengawal genetik dengan memperlahankan penuaan pada peringkat selular
  •  Penurunan Tenaga Selular – Mitochondria dalam sel tubuh kita menghasilkan tenaga (spark plug) – Ramuan Vivix merangsang biogenesis mitochondrin
  • Penimbunan Protein AGE (Advanced glycation end products) – Vivix 10 kali lebih berkuasa berbanding resveratrol sahaja dalam memperlahankan pembentukan Protein AGE.
READ :  Kelebihan dan Fadhilat Menyusukan Anak dalam Islam

Resveratrol merupakan salah satu kandungan dalam Vivix yang telah dirujuk lebih daripada 2,000 penerbitan penyelidikan termasuk beberapa kajian yang dijalankan oleh Harvard University, National Institute  of Aging, National Cancer Institute, dan banyak lagi.

READ :  5 Tips Pilih Protein Terbaik Yang Berkualiti Tinggi dengan Betul

Kanser mungkin adalah bidang paling dinamik (pelbagai sudut) penyelidikan mengenai resveratrol. Resveratrol merupakan perubatan semulajadi pertama yang mempunyai bukti kukuh menunjukkan ia menghalang atau menghentikan pelbagai peringkat kanser.

Resveratrol bukan sahaja menghindar kanser, malahan ia dicadangkan sebagai rawatan tambahan.

————————————
Saya Nornadia Mansor , ID Shaklee : 866457 
adalah pengedar sah Shaklee anda
 .
Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan,
sila hubungi :
.
✆ SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
✉ Email : nornadiamansor@yahoo.com
 .
Setiap pembelian di laman ini, anda layak menerima
jadual pengambilan vitamin
tips ekslusif
konsultasi percuma berterusan

————————————

Kanser Kulit Kembali Pulih Setelah 4 Minggu Pengambilan Vivix Shaklee was last modified: by
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

You may also like

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.