Jana Pendapatan Dengan Shaklee,Bersama Saya

buat bisnes shaklee

Selalu tak jadi macam ni
Habis gaji pening kepala…belum sampai tengah bulan lagi tu
teringin nak shopping tapi selalu sangat bajet tak ada.
Minyak kereta nak kene isi hari-hari. Mana nak bajet cash hari-hari.
ada masa anak-anak minta macam-macam. Ibu ayah tak dapat nak tunaikan kerana belum gaji. Kesian anak kecewa.

Sampai bila nak macam ni. Akak dah rasa semua tu. Akak tak nak lagi lalui situasi begitu.

Jom join akk mcm mana nak jana pendapatan dengan Shaklee. Jual produl Shaklee tak susah tau sebab produk ni dah lama bertapak di Malaysia malah kualiti produk sememangnya terbaik dan berkualiti.

 

Dengan hanya RM 68.90 anda layak bergelar Shaklee Independent Distributor yang sah dan anda layak mendapat untung runcig dan bonus dr Shaklee.

 

READ :  Atasi Masalah Jeragat dengan Petua Moden dan Tradisional

 

Hari ini saya nak ajak awak awak  yang sedang mencari bisnes untuk dijadikan sebagai pendapatan sampingan atau tetap, untuk sertai kami dalam bisnes ni.

Berbisnes Shaklee dengan GROUP SHAKLEE NO 1 DI MALAYSIA!

Perkara pertama dalam memilih bisnes ialah PEMILIHAN MENTOR.  Mentor yang baik akan membawa awak2 kepada kejayaan dunia akhirat. Mentor yang sebaliknya? Naudzubillah.

 

Kenapa Anda Perlu Sertai Saya ?

pengedar shaklee aktif
Jadi saya nak terangkan kelebihan berbisnes Shaklee dengan group saya:

1. COACHING ONE TO ONE

Sekiranya awak serious membina empayar bisnes, saya akan bimbing awak secara personal.

2. SISTEM DAN SILIBUS TERSUSUN

Saya akan bimbing awak untuk melangkah satu persatu, apa yg perlu awak buat untuk bisnes Shaklee.

3. MENTOR YANG BERPENGALAMAN

Saya sudah __ tahun mengamalkan dan berbisnes Shaklee. Saya pasti dapat menjawab segala persoalan awak dan sama-sama berlari ke puncak jaya.

READ :  Tips 12M Berhenti dan Mengurangkan Ketagihan Merokok

4. SENTIASA AVAILABLE 24 JAM

Saya sentiasa sedia membantu awak di setiap masa awak perlukan. Kerana kita boleh online 24 jam.

5. MENTOR YANG POSITIF DAN PROAKTIF

Saya pastikan ahli-ahli group saya mendapat info dan tips terbaik. Oleh itu saya akan sentiasa gigih berkongsi ilmu-ilmu yang saya pelajari dengan awak.

6. TUKAR GAYA HIDUP KE LEBIH POSITIF

Awak jarang membaca? Awak banyak hutang? Awak selalu tertekan? Semuanya akan saya bantu untuk awak selesaikan.
Contact saya dgn kadar segera kerana saya membuka peluang untuk 10 orang sahaja kali ini untuk saya bimbing hingga berjaya menjana 4 angka dalam masa 6 bulan.

READ :  Cepat Letih dan Kelesuan Semasa Hamil

 

————————————

Saya Nornadia Mansor , ID Shaklee : 866457 

adalah pengedar sah Shaklee anda

Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan,  sila hubungi :

✆ SMS | WhatsApp  (klik link terus ke Whatsapp ,dibawah) : 

013 4211 610 [Nadia]

013 4211 610 [Nadia]

✉ Email : nornadiamansor@yahoo.com

ATAUPUN


 Walk in ke mana cawangan Shaklee seluruh Malaysia yang 

berdekatan dengan anda, Sila gunakan ID 866457 

untuk dapatkan supplement anda dgn Harga Sungguh Menjimatkan 

Setiap pembelian di laman ini, anda layak menerima :

☑ Jadual pengambilan vitamin

☑  Tips ekslusif 

☑ Konsultasi percuma

Jana Pendapatan Dengan Shaklee,Bersama Saya was last modified: by
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

You may also like

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.