Get Clean® Water Pitcher – Penapis Air Terbaik

 Penapis air harga mampu milik tak perlu berhutang beribu ringgit.

Tiada kos penyelenggaraan yang mahal

Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak

Boleh dibawa ke mana sahaja

tidak memerlukan kuasa elektrik

Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak

Get Clean® Water Pithcher merupakan sistem penurasan air multi-paten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat. Berbanding dengan jag air yang lain, Get Clean® Water menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.

Get Clean® Water merupakan sistem penapis jag air pertama yang mengunakan blok-karbon yang boleh diisi semula. Jadi, kuranglah botol plastik yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan.
Air yang lebih bersih dan sihat ataupun bumi yang lebih bersih dah sihat.Sudah tentu kita boleh menikmati semuanya!

Ph Air Dari Penapis  Get Clean® Water Pithcher

Gambar ni menunjukkan perbezaan tahap alkali antara air paip, air RO (reverse osmosis) dan air tapisan daripada penapis air Get Clean Water Pitcher Shaklee.

Air rasa sedap dan halus

 ➡ pH air zam zam : 8
 ➡ pH air penapis Shaklee : 7.8

Air yg ditapis dengan Get Clean Water Pitcher bersifat alkali dan sihat

Air dari penapis air Get Clean Water Pitcher dengan pH 7.8, hampir sama dengan pH air zam zam. Terbaik!

Get Clean® Water Pithcher Menandingi Jenama Terkemuka  yang Lain!

credit to : alinalan.blogspot
  • Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat!
  • Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!
  • Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan -dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.
  • Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama

KEISTIMEWAAN Get Clean® Water Pithcher

kebaikan penapis air shaklee,penapis air terbaik,kebaikan penapis air shaklee,fungsi water pitcher shaklee

(i) SELAMAT: “Menyingkirkan kandungan plumbum” dan banyak bendasing lain

Get Clean® Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.
 . 

 .

(ii) PILIHAN BIJAK: Menjimatkan Kos

Masih ramai yang minum air tak ditapis.  Minum air yang kaya dengan logam berat.

READ :  Kepentingan dan Khasiat Omega 3 Untuk Ibu Mengandung dan Menyusu

Kenapa?
1) Harga penapis ribu riban
2) Kos penyelengaraan mahal
3) Penapis perlukan sumber elektrik. Bil sedia ada pun dah tak larat nak bayar, tambah pulak dengan kos pemasangan penapis air yang 24 jam ON.

READ :  9 Makanan Yang Perlu Dielakkan Oleh Pesakit Asma / Penat

 

Kos Air Mineral vs Penapis Air Shaklee

Ramai pula yang mengambil alternatif membeli air mineral demi mendapatkan air bersih.  Namun kos belian air mineral bukannya murah.

  • Sehari 6 botol air mineral 500ml = 1 liter air.
  • Sehari minum sekurang-kurangnya 3 liter air.
  • 6 botol = rm6

Tahukan anda botol air mineral perlukan kos untuk dilupuskan dan hanya 34% dari botol-botol itu benar-benar dilupuskan dan selebihnya menjadi sampah tidak diurus. Shaklee memandang serious isu ini. Oleh itu Get Clean Water Pitcher dihasilkan.

Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.
Jom tengok calculation pulak murah ke mahal ke Portable Water Filter Shaklee ni:
  • 1 filter boleh menapis lebih kurang 80 gallon air = 303 liter air
  • So, 80 gallon X 3 filter = 240 gallon
  • 240 gallon = 908.25 liter
  • Katakanlah sebotol air mineral besar (1.5 liter) berharga RM 2.00 sebotol
  • So, 908.25 liter air = 606 botol air mineral saiz besar
  • 606 botol X RM 2.00 sebotol = RM 1,212.00
Ops.. Air mineral lebih 3x ganda mahal dari harga Portable Water Filter Shaklee?
 .

(iii) HANDAL: Lebih banyak air bersih pada setiap masa

Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.

(iv) MESRA ALAM: Memelihara alam sekitar

Get Clean® Water ini menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.
 
————————————

(i) Hubungi Saya :

Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan, sila hubungi :
 .
✆ SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
.
📱 Link Terus untuk Whatsapp :
http://www.wasap.my/60134211610
http://www.wasap.my/60134211610
.
📩 Email : nornadiamansor@yahoo.com
.

(ii) Buat belian di cawangan Shaklee terdekat

Walk In ke mana mana cawangan Shaklee berdekatan,  gunakan ID 866457 untuk dapatkan supplement anda dgn Harga Sungguh Menjimatkan
.
Get Clean® Water Pitcher – Penapis Air Terbaik was last modified: by
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

You may also like

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.