Enfuselle Eye Treatment : Kini Tiada Lagi Gelaran ‘Mata Panda’ Untuk Saya

Salam, Saya nak kongsikan pengalaman saya sendiri yang sebelum ini digelas “MATA PANDA” sebab lingkaran hitam bawah mata yang sangat jelas. Masalah yang saya alami ini adalah sejak dari diploma lagi. Mungkin jugak disebabkan faktor tak cukup tidur (baca macam rajin study kan..kahkah,padahal tengok movie sampai tengah malam).
 .
Keadaan jadi lagi teruk, i mean lingkaran gelap  + timbul garis garis halus  di bawah mata bila say sekarang dah beranak dua. Haaa…yang ni memang tak cukup tidur hokay. Faham faham jela bila anak sulung 3tahun, yang sikecik baru 11 bulan . Bila terpaksa bangun tengah mata, menyusukan anak, kadang bila anak tak sihat…mak panda la terpaksa bersengkang mata.
 .
bab yang paling tak best, bila nak bersiap mekap terpaksa pakai concealer orange untuk neutralkan balik warna bawah mata. Kalau terus letak foundation, kang bawah mata jadi warna kelabu asap la jawabnya.
.
walaupon dah mekap, still nampak lagi eyebag 🙁
.
Sebenarnya, ada cara semulajadi seperti guna putih telur, timun bawah mata dan ada la lagi beberapa tips.Tapi, tak praktikal untuk ibu beranak kecil seperti saya. Yelah kan, satg baru nak letak timun, anak dah robek biji mata. lagi bertambah stress ler jawabnya.
 .
Jadi, Shaklee juga ada mengeluarkan produk krim rawatan mata iaitu ENFUSELLE EYE TREATMENT. memula tu , tak confident jugak. MURAH wei! biasanya mentaliti kita ni, murah kualiti kurang. Sebab dok survey produk lain harga ratus ratus, boleh buatkan saya berpuasa sebulan semata mata nak cantik. Eh, beauty is pain kan….kahkah…tapi, i is tak sanggup!!

Harga 💰  Bukan  RM100, bukan 90,bukan 80! Tapi, dijamin mampu milik

Antara Kebaikan Enfuselle Eye Treatment Shaklee

🐼memperbaiki penampilan dengan khasiat nutrien dan botani khas untuk mengurangkan garis-garis halus , kedutan dan sembap.

READ :  Omega 3 Bantu Anda Bebas Bergerak dan Sendi Yang Sihat

🐼 233% pengurangan kedutan dalam tempoh 2 minggu

🐼120% peningkatan keanjalan dan ketegangan kulit dalam tempoh 2 minggu

🐼 209% pengurangan garis-garis halus yang ketara dalam tempoh 8 minggu

🐼 32% peningkatan lembapan kulit yang berpanjangan dalam tempoh 8 minggu

🐼    Tona kulit yang lebih sekata dalam tempoh 12 minggu

🐼 Botani anti penuaan dan Vitamin C membekalkan manfaat yang ketara untuk kulit lembut disekitar mata

🐼 Sempurna untuk bahagian leher dan bibir

Saya cuba kat diri sendiri sebelum promosikan krim ni, meh nak sharekan result setelah 2 minggu menggunakan ENFUSELLE EYE TREATMENT Shaklee.

READ :  10 Kesan Sampingan dan Risiko dari Dialisis Buah Pinggang

.

Perubahan dalam masa 2 minggu penggunaan ENFUSELLE EYE TREATMENT!

.

Kenapa  ENFUSELLE EYE TREATMENT menjadi pilihan saya?

Setelah saya selidik latar belakangnya (ewahhh) . Tiada keraguan untuk saya tidak memilih Eye Treatment Shaklee untuk membantu saya meningkatkan penampilan diri dan singkirkan lingkaran hitam bawah mata, garis halus  . Disebabkan
 Hipoalergenik
 Diuji oleh pakar oftalmologi serta selamat untuk pemakai kanta sentuh

 Sesuai untuk pengguna kanta lekap

ramuan dan kandungan eye treatment shaklee

 

  Tidak diuji pada haiwan

  Mengandungi Vital Repair +Kompleks dengan tiga paten

  Dirumus dengan ekstrak putik beech, pro-vitamin B5 dan vitamin E

  100%  BEBAS pewarna , wangian, lemak dan paraben

  pH seimbang

 .
Syukur Alhamdulillah,sekarang saya lebih yakin dengan penampilan diri. Dapat mengurangkan penuaan dibawah mata. Jika anda tercari cari produk untuk mengurangkan masalah garis halus, lingkaran bawah mata. Enfuselle Eye Treatment antara yang saya sarankan ! Nadia bagi 5 bintangggg :))
 

Bagaimana Cara Mengaplikasikan Enfuselle Eye Treatment  Shaklee

Kredit to pinterest.com
 

Testimoni Pengguna Enfuselle Eye Treatment

Jom kita tengok antara testimoni penggunaa lain yang juga mengamalkan  Enfuselle Eye Treatment Shaklee untuk masalah seperti saya

# Testimoni 1 : Dark Circle dah berkurang dengan penggunaan Enfuselle Eye Treatment

# Testimoni 2 : Kesan Hitam Bawah Mata Semakin Pudar dalam masa 2 minggu

# Testimoni 3 : Kawasan mata lebih lembut dan lingkaran bawah hitam makin berkurang

# Testimoni 4:  Lebam bawah mata yang teruk dah semakin berkurang

 
————————————
Saya Nornadia Mansor , ID Shaklee : 866457 
adalah pengedar sah Shaklee anda
 .
Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan, 
sila hubungi :

📞SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
.
📱 Link Terus untuk Whatsapp :
http://www.wasap.my/60134211610
http://www.wasap.my/60134211610
.
📩 Email : nornadiamansor@yahoo.com
.

ATAU
 .
 
♥ Walk In ke mana mana cawangan Shaklee berdekatan,  gunakan ID 866457 untuk dapatkan supplement anda dgn Harga Sungguh Menjimatkan ♥
 .
Setiap pembelian di laman ini, anda layak menerima :
☑ Jadual pengambilan vitamin
☑  Tips ekslusif 
☑ Konsultasi percuma berterusan 
Enfuselle Eye Treatment : Kini Tiada Lagi Gelaran ‘Mata Panda’ Untuk Saya was last modified: by
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

You may also like

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.