Doktor Sahkan,Bacaan Kreatinin Buah Pinggang Semakin Menurun!

Berkongsi kisah pesakit yang  mempunyai masalah buah pinggang apabila bacaan kreatinin tinggi,melebihi paras normal dan meningkat. Bermakna, buah pinggang semakin dalam keadaan bahaya dan rosak! Jika tak terkawal, boleh jadi pesakit ini perlu menjalani dialisis seumur hidup.

Gembira bila dapat respon atau maklumbalas positif dari pengguna Shaklee,mengenai pekembangan kesihatnnya sekarang

Anda boleh membaca entry saya sebelum ini berkaitan permasalahan buah pinggang, saya senaraikan dibawah untuk rujukan anda

Kisah Pengalaman Bacaan Kreatinin Pada buah Pinggang

Pakcik Hishamudim ,persara umur 63 tahun merupakan  first customer  yang COD Vivix untuk membantu menurunkan bacaan kreatinin yang tinggi pada buah pinggang, yang first buat coaching depan-depan dengan penuh kompiden nye!

Sekali lepas je beli terus diam seribu bahasa, mesej tak balas, call tak angkat, i memang dah risau gile la, buat kan die kecewa ke dengan vivix sampai dah tak nak borak dengan i kan.

Sekali hari sabtu pagi,tiba-tiba call aku dalam pukul 8.30 pagi. . Cuak beb, i call tak angkat, mesej tak balas, tetiba call i, tak kan nak refund pulak kan.

Naya-naya, sekali, rupa nye die nak oder satu botol lagi daaa!!

Haihh pakcik ni, jangan ler buat i cuak lagi yer, i ni jenis cepat nerbes sebnr nye cik oii. .

READ :  8 Tips Memilih Produk Berasaskan Kolagen Terbaik

bacaan kreatinin menurun dengan vivix shaklee

Bacaan Kreatinine Buah Pinggang Menurun Selepas Mengamalkan Vivix

Pakcik Hishamudim ni cakap, ade khabar berita gembira, awal haritu keputusan darah nye agak menghampakan, doctor banyak komen, mane tak nye sebelum ini bacaan lreatinin 220 dan terus meningkat, pastu die pun cube la ikhtiar dengan Vivix shaklee.

Dan setelah sekian lama menyepi tanpa khabar, pakcik Hishamudim pun konon-konon buat surprise kat i, dia nak sebotol lagi vivix sebab nye Creatinine buah pinggang nye dah turun ke 190, dan doktor pun tak jadi suruh die refer ke pakar buah pingang. 

Alhamdulillah, tu je nak bagi tau korang, mane tau kalau ade kawan-kawan yang ade masalah buah pinggang ni kan, jom ler heboh kan kat diorang, ajak diorang berikhtiar denga vivix ni, mane tau Allah izin kan sembuh ke, ni semua kuasa Allah, kite ikhtiar, Dia yang tentukan der!”

Sumber: FB Amirul Azeyady

Bagaimana Vivix Shaklee Membantu Masalah Buah Pinggang ?

Berdasarkan kajian, Vivix mengandungi resveratrol. RESVERATROL dalam Vivix Shaklee ini membantu melindungi buah pinggang sekaligus mengawal bacaan kreatinin supaya turun  melalui 6 kaedah iaitu :

  • Antioksidan : Mengurangkan tekanan oksidatif pada sel nephron buah pinggang dan mengelakkan berlaku kerosakan yang lebih teruk pada saraf buah pinggang.
  • Meningkatkan struktur dan bentuk buah pinggang yang normal.
  • Mengurangkan penggumpalan platlet pada buah pinggang.
  • Mengembangkan salur darah pada buah pinggang.
  • Mengurangkan proses lipid peroksida.
  • Mengurangkan kematian sel saraf buah pinggang.

vivix turunkan kreatinin,turunkan bacaan creatinine,vivix buah pinggang,shaklee buah pinggang,produk shaklee untuk penyakit buah pinggang

Vivix diformulasi sebagai tonik anti penuaan yang membantu memperbaharui sel dan memulihkan sel kita secara keseluruhannya supaya kembali seperti dna sel kita yang asal sewaktu kita sihat dan muda.

Proses ini menyebabkan tubuh akan menolak unsur asing yang tidak baik dan memulihkan semula sel seperti asalnya sebagaimana ketika kita sihat.

Begitu juga dengan pesakit buah pinggang. Ia membantu memulihkan kesihatan pesakit buah pinggang secara menyeluruh dan menjadikan pesakit buah pinggang lebih sihat setelah mengamalkannya. 
Cegah sebelum terjadi adalah jauh lebih baik dan lebih jimat. Pencegahan yg paling baik adalah dengan VIVIX. Vivix bertindak sehingga ke DNA sel.

Kos VIVIX 9x ganda lebih murah berbanding kos dialisis sebulan.  tahap ini adakah masih tidak berbaloi?

Testimoni Hebat Bacaan Kreatinin Turun dengan Vivix Shaklee

Testimoni 1 : “Saya nak kongsi kegembiraan saya hasil penggunaan vivix dalam masa 21 hari  .Baru-baru ini saya buat rutin ujian darah . Sekarang kreatinin saya menurun dari 1189 turun ke 558. Alhamdulillah dengan izin Allah.Semua dah semakin baik,gula normal,potassium normal dan kolestrol pun normal” -Encik Gdeen.

bacaan kreatinin menurun dengan vivix shaklee,vivix turunkan kreatinin,cara kurangkan kreatinin,vivix turunkan kreatinin,shaklee untuk buah pinggang

.

Testimoni 2 : Bacaan kreatinin buah pinggang menurun dari 528 kepada 276

bacaan kreatinin menurun dengan vivix shaklee,vivix turunkan kreatinin,cara kurangkan kreatinin,vivix turunkan kreatinin,shaklee untuk buah pinggang

Bagaimana ingin Mendapatkan Vitamin Shaklee?

(i) Hubungi Saya :

Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan, sila hubungi :
 .
✆ SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
.
📱 Link Terus untuk Whatsapp :
http://www.wasap.my/60134211610
http://www.wasap.my/60134211610
.
📩 Email : nornadiamansor@yahoo.com
.

(i) Buat belian di cawangan Shaklee terdekat

Walk In ke mana mana cawangan Shaklee berdekatan,  gunakan ID 866457 untuk dapatkan supplement anda dgn Harga Sungguh Menjimatkan
.
Doktor Sahkan,Bacaan Kreatinin Buah Pinggang Semakin Menurun! was last modified: by
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

You may also like

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.