Kisah Kejayaan Si Ibu Yang Berjaya Dapatkan Berat Badan Asal Selepas Bersalin

Sebelum ini saya ada kongsikan dengan anda Tips Untuk Kurus Dengan Cepat & Sihat Selepas Bersalin. Antara alternatifnya adalah mencuba Set Kurus Shaklee Selepas Bersalin memang berkesan nak habaq kat hangpa !
 .
Ramai yang risau apabila ambil suplemen, berat badan mereka akan naik mendadak, meskipun telah kami terangkan bahawa :

pengambilan suplemen dengan cara yang betul, dan disertai dengan pengambilan air kosong yang mencukupi. Bukan sahaja memberikan anda tubuh badan idaman, malah kemungkinan untuk mendapat berat badan yang ideal adalah sangat tinggi!

Jom kita tengok kisah kejayaan mereka yang berjaya kuruskan badan selepas bersalin

# Testimoni 1: Puan Enaz yang telah boleh memakai seluar jeans kegemarannya – tak pernah muat semenjak melahirkan baby! Untuk pengetahuan, Enaz mengamalkan Set Kurus Shaklee Selepas Bersalin

testimoni kurus lepas bersalin, kurus lepas bersalin,kurus dengan shaklee, set kurus shaklee selepas bersalin

.

# Testimoni 2: Lepas bersalin anak kedua amalkan shaklee ,jeans & baju mas anak dara dah boleh pakai balik dan susu badan bertambah

Feedback dari Puan Yana, my loyal customer & ‘kawan alam maya’ juga nie. Untuk pengetahuan, Puan Yana nie memang sangat-sangat mengutamakan kecantikan luaran & dalaman.
.
Sebelum mengambil Shaklee, Yana pernah consume pelbagai suplemen lain yang baik untuk kesihatan badan. Jadi, no wonder lah, bila kali pertama membuat order Shaklee Jun tahun lepas, beliau terus ‘borong’ dengan banyak sekali sehingga layak untuk mendapat Free Membership! 😉
.

Ok lah kan ketat tang dada jer? Sexy gitu (untuk suami, of course!)… (^_-)

READ :  Cara Atasi Penapis Buah Pinggang Bocor atau Nephrotic Syndrome

.

# Testimoni 3: Kisah Puan Nurul Hidayah yang berjaya turunkan berat badan dengan baik selepas bersalin anak kedua nya

# Testimoni 4: Mengagumkan ! Berat badan turun 8kg dalam masa sebulan setengah mengamalkan set kurus shaklee

Keempat – empat kawan saya nie merupakan ibu menyusu, dan gembira dengan hasil yang diperolehi dengan pengambilan suplemen yang betul & istiqamah.
 .
Jadi, ibu-ibu yang menyusu tak perlu risau lagi ya, kerana gabungan Shaklee Set Asas Penyusuan  terutama Alfalfa (minimum fiber) dan Shaklee Lecithin, memang sangat-sangat membantu penurunan berat badan dengan selamat!
.
set kurus ibu menyusu,shaklee untuk kurus selepas bersalin,pengalaman kurus dengan shaklee,set shaklee untuk kurus selepas bersalin
Vitamin shaklee untuk kurus selepas bersalin
 ,
Jika anda masih menyusukan bayi . Jangan risau kerana vitamin shaklee ini juga membantu meningkatkan susu badan ! Jadi, tak perlu risau kalau nak berdiet dan kuruskan badan dengan hati yang senang
.
set kurus ibu menyusu,shaklee untuk kurus selepas bersalin,pengalaman kurus dengan shaklee,set shaklee untuk kurus selepas bersalin

Sesuai untuk ibu-ibu menyusu yang mahu kelihatan langsing, sentiasa bertenaga dan dalam masa yang sama menyusukan anak.

  • Energizing Soy Protein  : Sebagai sumber protein utama untuk si ibu, sebagai sumber tenaga, memberikan rasa kenyang yang berpanjangan, sebagai penggalak susu di samping menjaga kewanitaan, kulit dan kecantikan.
  •  Lecithin : sebagai medium untuk menguraikan lemak di badan.
  • Alfalfa Complex : Bertindak sebagai penggalak susu, untuk menjaga kewanitaan dengan mengetatkan bahagian yang telah longgar, mengelakkan alergik, resdung dan mengurangkan masalah sendi.
*HOT Tips:  Kesan pengambilan ‘set kurus’ Shaklee ini adalah berbeza di antara individu, bergantung kepada diet harian & gaya hidup anda.
Pengambilan air kosong yang mencukupi, pengambilan makanan sihat yang seimbang, dan lakukanlah exercise jika berkesempatan untuk mendapatkan hasil yang lebih optimum.
.
Bertahun-tahun anda mengumpul lemak dan kolesterol di dalam badan, takkanlah mengharapkan miracle di dalam masa sebulan, kan?
.
Sebab itu kami menggalakkan anda untuk membeli pakej penuh ‘set kurus’ Shaklee berbanding pakej percubaan, kerana sememangnya sebotol tue cukup-cukup untuk kegunaan sebulan (atau lebih).

Bagaimana ingin Mendapatkan Vitamin Shaklee?

(i) Hubungi Saya :

Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan, sila hubungi :
 .
✆ SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
.
📱 Link Terus untuk Whatsapp :
http://www.wasap.my/60134211610
http://www.wasap.my/60134211610
.
📩 Email : nornadiamansor@yahoo.com
.

(i) Buat belian di cawangan Shaklee terdekat

Walk In ke mana mana cawangan Shaklee berdekatan,  gunakan ID 866457 untuk dapatkan supplement anda dgn Harga Sungguh Menjimatkan
.
Kisah Kejayaan Si Ibu Yang Berjaya Dapatkan Berat Badan Asal Selepas Bersalin was last modified: by
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

You may also like

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.