Daftar Keahlian Shaklee Semudah ABC dengan Sistem Online Shaklee !

Rasanya nama Shaklee mungkin sudah tidak asing lagi buat kebanyakan anda. Lebih-lebih lagi yang selalu berFacebook ni kan, kalau nak tahu apa apa pasal supplement ni GOOGle je 🙂  Pengedar Shaklee memang sangat ramai di Facebook ni. Jadi mungkin ada yang tertanya-tanya, best ke  produk Shaklee ni?

Pengalaman saya sendiri menggunakan produk Shaklee sememangnya berkesan dan banyak membantu saya meningkatkan masalah  kesihatan. Semestinya produk Shaklee bukan hanya vitamin, tapi ada beberapa rangkaian produk lain seperti Water Filter , Set Penjagaan Rambut dan Kulit Wajah.

Rugi tau , kalau anda sendiri yang mengunakan produk Shaklee tapi masih tak mendaftar sebagai ahli Shaklee..nak tahu apa kelebihan jadi ahli Shaklee..jom baca sampai habis.ok?

Sekarang dengan adanya sistem online Shaklee, segalanya mudah. bak tajuk entry diatas. SEMUDAH ABC! 

  • Jimat Kos
  • Jimat Tenaga
  • Lebih mudah
  • Belian dibuka 24/7 
  • Boleh jana pendapatan dengan lebih mudah
  • dan banyak lagi !

Shaklee  100% online

sama macam :

LAZADA! ZALORA!

siapa yang ada keahlian Shaklee (RM75 sahaja – rm65 termasuk rm10 pos). Boleh masuk ke website Shaklee dan beli vitamin atau produk Shaklee menggunakan ID anda

Dan kelebihan jika bersama group kami ialah kami ada access direct
dengan PAKAR NUTRISI SEMULAJADI (bukan pakar sekadar sebut tapi memang
PAKAR by DEGREE )

READ :  Pedih Ulu Hati Mungkin Petanda Penyakit Yang Lebih Serius

Sekiranya selama ini anda adalah pengguna setia SHAKLEE dan tak pernah jadi ahli. Inilah masanya untuk anda mendaftar agar anda boleh terus membeli dari
website Shaklee sambil mengumpul mata dari setiap pembelian

Di mana sekiranya mata pembelian anda melebihi 150 mata, anda akan mendapat bonus TUNAI dari Shaklee .Tahniah kepada semua yang dah menyertai Shaklee dan kepada yang belum, jangan ketinggalan menyertai Shaklee

Kelebihan Jadi Ahli Shaklee

  • Nikmati potongan harga 15-20% bagi setiap product Shaklee yang
  • ditawarkan. 
  • Menggunakan produk Shaklee sambil mendapat pulangan wang
  • Tidak perlu bekejar atau keluar mencari pelanggan. Tidak perlu “head-hunting” untuk mencari downline.
  • Tidak perlu menyimpan stok di rumah. 
  • Kelas
    bimbingan diberikan secara online/offline, kami sediakan group tertutup
    di FB untuk berkongsi tips/sharing on marketing, bisnes, consultation,
    produt knowledge, motivation dan lain-lain.
  • SISTEM yang kami gunakan telah terbukti membawa kejayaan kepada ramai ahli-ahli Shaklee di bawah Shaklee 2 U. 
  • Menjana
    INCOME 3-4-5 ANGKA, menikmati BONUS KERETA, PERCUTIAN bertaraf 6 STARS,
    Umrah & Ziarah, semuanya tidak mustahil bila anda bersama Shaklee!

SELAIN ITU JUGA, SHAKLEE menawarkan pendapatan yang sangat LUMAYAN !

  • Bonus Prestasi 
  • Bonus Kepimpinan 
  • Bonus Subsidi Kereta 
  • Insentif Coordinator 
  • Konvension Pelancongan 
  • Bonus Tambahan
  • Insentif Istimewa

Bagaimana Saya Ingin Mendaftar  sebagai Ahli Shaklee ?

1. Pilih Yuran Keahlian

Untuk
mendaftar AHLI SHAKLEE, ada 2 pilihan yg disediakan untuk anda samada : 

Pendafataran dengan yuran sebanyak RM75(sem) & RM85 (sbh srwk)  ini
boleh dilakukan bila anda ingin jadi ahli shaklee dan pihak SHAKLEE
akan menghantar manual kit (buku produk, senarai harga buku resit dan
flyers).

b) Keahlian secara PERCUMA

Keahlian secara percuma boleh didapati sekiranya anda ingin mendafatar sekaligus nak beli barang dalam jumlah lebih kurang RM650 atau bersamaan dengan 200 point. Anda boleh mencukupkan order bersama rakan-rakan untuk dapat keahlian PERCUMA. Anda boleh merujuk senarai harga ahli melalui saya

 2. Pembayaran Yuran Keahlian

Untuk mendaftar keahlian anda hanya perlu transfer amaun (berdasarkan pilihan yuran keahlian) ke :

MAYBANK 158417100966 (NORNADIA BT MANSOR)

3.Lengkapkan Maklumat yang diperlukan

Sila isi maklumat keahlian dibawah :
  • Nama Anda 
  • Kad Pengenalan
  • Alamat
  • No telefon
  • Email
  • No akaun & Nama Bank (*untuk tujuan kemasukan bonus)
  • Nama Pasangan (Jika berkahwin )
  • Kad Pengenalan (Jika berkahwin )
Dan kemudiannya , sms l whatsapp saya : 013 4211610 [Nornadia bt Mansor] , butir keahlian yang diperlukan selepas pembayaran dilakukan.

4. Selesai !

Saya akan daftarkan anda seberapa segera.Kini anda adalah sebahagian dari Keluarga Shaklee kami ! 
Tahniah :).
Saya juga akan memberikan anda No Id SHaklee untuk urusan urusniaga Shaklee


Jadilah Sebahagian daripada Kami !
Jika ada berhajat untuk mencari side income, kami akan bimbing anda  @ nak makan sendiri pon boleh 🙂
sangat dialu alukan !

————————————
Saya Nornadia Mansor , ID Shaklee : 866457 
adalah pengedar sah Shaklee anda
Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan, 
sila hubungi :
✆ SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
✉ Email : nornadiamansor@yahoo.com
ATAUPUN
♥ Walk In ke mana2 Branch seluruh Malaysia, Sila gunakan ID 866457 
untuk dapatkan supplement anda dgn Harga Sungguh Menjimatkan ♥

Setiap pembelian di laman ini, anda layak menerima :
☑ Jadual pengambilan vitamin
☑  Tips ekslusif 
☑ Konsultasi percuma berterusan 
☑ -Layak dijemput ke ekslusif group di FB.
———————————–
Daftar Keahlian Shaklee Semudah ABC dengan Sistem Online Shaklee ! was last modified: by
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

You may also like

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.