Berjaya Hamil Setelah Sebulan Mengunakan Set Kesuburan Shaklee

akhirnya-berjaya-hamil-dengan-shaklee
Saya nak kongsikan berita gembira dari pelanggan Shaklee sendiri. Rata ratanya sebelum ini mempunyai masalah yang sama iaitu “ingin cepat hamil”.
.
Sudah lama menantikan kehadiran cahaya mata,setiap pasangan inginkan pelengkap rumah tangga.Alhamdulillah, dengan kuasa Allah yang mengerakkan hatiuntuk berurusan dengan saya  untuk membeli Set Lengkap Kesuburan Shaklee  
.
Alhamdullilah, setelah puas berusaha dengan bermacam jenis produk dan rawatan. Akhirnya mereka tergerak hati mencuba Set Kesuburan Shaklee

Berjaya Hamil Setelah Sebulan Mengunakan Set Kesuburan Shaklee

Sebelum ini Puan Munirah hanya mengajukan soalan pada saya berkaitan masalah kesuburannya dan masalah haid tak teratur yang dihadapinya. Kemudian, saya memberikan jawapan , saranan untuk meningkatkan kesuburan dan cadangan vitamin Shaklee yang bersesuaian dengan masalah kesuburan yang dihadapinya.
.
berjaya hamil set kesuburan shaklee
.
Dan bulan  seterusnya, saya mendapat maklumbalas positif dari Puan Munirah yang menyatakan beliau sekarang sudah hamil 3 minggu setelah sebulan penggunaan Set Lengkap Kesuburan Shaklee yang boleh diamalkan suami isteri dan mampu meningkatkan tahap kesuburan suami isteri secara optimum dengan pengambilan yang konsisten.
READ :  Q&A Mengenai Set Kesuburan Shaklee

Yakin dengan Produk Shaklee dan Teruskan Kehamilan dengan Set Kehamilan Shaklee

Puan Munirah juga mengakui vitamin Shaklee sangat berkesan dan membantu meningkatkan tahap kesihatannya selain kesuburan .

Sehari selepas itu, saya menerima whatsapp dari Puan Munirah untuk cadangan Set Kehamilan Shaklee untuk ibu mengandung .Dan beliau sendiri memilih vitamin untuk ibu mengandung dari shaklee untuk melengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh ibu mengandung untuk kesihatan beliau dan bayi dalam kandungan .

Terbukti vitamin dan produk shaklee selamat dan berkesan.

READ :  7 Sebab Buatkan Anda Tak Menyesal Memilih dan Mengamalkan Set Kehamilan Shaklee
Namun ada beberapa vitamin yang tak disarankan diambil semasa mengandung ialah antaranya:-
  • Vitamin E
  • Alfalfa
  • GLA
  • Vivix
  • Cinch
  • CarotoMax
Vitamin-vitamin yang tinggi antioksidan tidak digalakkan diambil di awal kandungan dikhuatiri si ibu akan mengalami risiko keguguran. Biasanya diawal kehamilan, imunisasi ibu memang rendah kerana hendak memberi laluan bayi membesar dalam rahim si ibu. Pengambilan vitamin yang meningkatkan antioksida boleh memberi risiko keguguran pada janin tadi.
Maka, vitamin yang tidak boleh diambil seharusnya dihentikan sebaik sahaja mengetahui si ibu telah mengandung.Sebelum anda membeli apa jua vitamin, pastikan konsultasi diberikan agar pengambilan vitamin memberi kesan kesihatan yang optimum.
Jom kita sama sama doakan agar Puan Munirah supaya sihat sepanjang kehamilan dan dipermudahkan urusan untuk menyambut kelahiran zuriat beliau.

Testimoni Set Kesuburan Shaklee Yang Berjaya Hamil

Testimoni 1 : Alhamdulillah, customer saya berjaya hamil tak sampai 2 bulan konsisten “Set Kesuburan Shaklee”. Kehamilan  anak ke 2 setelah 2 tahun ikhtiar

.

Testimoni 2: BERJAYA HAMIL DAN TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN SET KESUBURAN SHAKLEE

berjaya hamil set kesuburan shaklee

Saya cuba buat pemeriksaan doktor pakar sakit puan.Beberapa ujian di jalankan antaranya ujian ultrasound dan ujian darah.

Hasil daripada kedua-duanya mengesahkan saya mendalami Polysistic ovarian cyst (pcos) dimana punca utama daripada berat badan yang meningkat secara tiba-tiba yang mengganggu hormon di dalam badan.

Saya cuba berikhtiar dengan set kesuburan shaklee. Alhamdulillah berkat usaha, menjaga makan kebetulan bulan puasa masa itu saya berjaya menurunkan berat badan sebanyak 5kg.

Usaha yang tidak putus asa disamping berdoa semoga dipermudahkan semuanya.. 2 minggu selepas raya result ujian kehamilan saya positif

Bagaimana ingin Mendapatkan Vitamin Shaklee?

(i) Hubungi Saya :

Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan, sila hubungi :
 .
✆ SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
.
📱 Link Terus untuk Whatsapp :
http://www.wasap.my/60134211610
http://www.wasap.my/60134211610
.
📩 Email : nornadiamansor@yahoo.com
.

(i) Buat belian di cawangan Shaklee terdekat

Walk In ke mana mana cawangan Shaklee berdekatan,  gunakan ID 866457 untuk dapatkan supplement anda dgn Harga Sungguh Menjimatkan
.
Berjaya Hamil Setelah Sebulan Mengunakan Set Kesuburan Shaklee was last modified: by
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

You may also like

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.