Bagaimana Alfalfa Complex Berfungsi Sebagai Penambah Susu Badan?

alfalfa banyakkan susu badan,alfalfa ibu menyusu,banyakkan susu badan
Dalam banyak petua nak banyakkan susu badan, saya nak sarankan Alfalfa complex Shaklee sangat membantu. Susu ibu lebih meriah dan banyak. Inilah faktor saya berjaya menyusu kedua anak saya sehingga 2 tahun
.
Ramai ibu yang telah sedar kepentingan “life balance”… terutama mereka yang bekerjaya dan mereka yang tidak dapat memenuhi keperluan lengkap semua zat dan vitamin dalam makanan seharian.
.
Sudah pasti mereka juga sedar tentang kepentingan vitamin kepada tubuh badan si ibu kerana ia membantu tubuh si ibu sihat dan dapat menghasilkan susu ibu dengan lebih baik ditambah jika sesi perahan atau hisapan bayi yang konsisten.
.

Bagaimana Alfalfa Complex Banyakkan Susu Badan?

Alfalfa Complex Shaklee sangat bagus ,membantu banyakkan susu badan kerana sifat Alfalfa itu sendiri yang bertindak sebagai agen galaktagog yang membantu badan dalam meransang susu ibu dengan lebih cepat.

Peranannya sebagai pelancar susu ibu tidak lepas dari kandungan zatnya yang sangat lengkap. Selain itu, Alfalfa mengandungi zat fitoestrogen yang berfungsi menyeimbangkan hormon estrogen, oksitosin, dan prolaktin semasa menyusu.
.
Alfalfa complex juga digunakan secara tradisional untuk meningkatkan penghasilan dan kualiti susu ibu
alfalfa banyakkan susu badan,alfafa tambah susu,alfalfa untuk tambah susu,cara makan alfalfa shaklee untuk ibu menyusu
Alfalfa Complex Shaklee bantu banyakkan susu badan
 .
Hormon oxytocin dan prolaktin, kedua-duanya mempunyai peranan penting untuk mengatur pengeluaran dan rembesan susu ibu. Fungsi hormon prolaktin merangsang sel-sel penghasil susu untuk menghasilkan susu.
 .
Sedangkan, hormon oksitosin merangsang sel-sel otot untuk mengecut. Penguncupan ini menyebabkan susu ibu yang dihasilkan mengalir melalui saluran menuju muara saluran susu ibu. Selain itu, hormon oksitosin juga membantu tubuh ibu dalam mempercepat kembalinya saiz rahim kepada kedudukan semula.
 .
alfalfa banyakkan susu badan,alfalfa untuk tambah susu,alfalfa milk booster,alfalfa tambah susu badan
Jika semasa hamil, tubuh ibu mula menghasilkan beberapa hormon yang menstimulai munculnya susu ibu dalam payudara, misalnya hormon estrogen yang berfungsi untuk merangsang sistem saluran susu ibu supaya membesar.
 .
Namun, setelah ibu melahirkan maka tahap estrogen akan turun, bahkan akan semakin menurun semasa proses menyusu. Nah, penurunan tahap estrogen tersebut sangat menguntungkan bagi ibu kerana dapat mengurangkan risiko kanser rahim dan kanser ovari.
 .

Testimoni 1 : Alfalfa sangat bagus untuk milk booster. Membantu ibu bekerja untuk buat stock susu ibu
alfalfa untuk tambah susu,alfalfa banyakkan susu,alfalfa complex untuk ibu menyusu,alfalfa untuk susu ibu

Testimoni 2: Alfalfa memang bertambah tambah susu , 10oz dalam masa 15 minit
alfalfa untuk tambah susu,alfalfa banyakkan susu,alfalfa complex untuk ibu menyusu,alfalfa untuk susu ibu

Apa lagi KEBAIKAN dan Khasiat Alfalfa Complex Untuk Ibu Selepas Bersalin?

Eh, Alfalfa Complex bukan sahaja meningkatkan susu badan. Tapi, jika amalkan secara konsisten..pasti anda akan terkejut dengan hasilnya. Memang WOOOW!
 .
Alfalfa Complex ini juga dikenali sebagai JAMU MODEN. Antara kebaikan yang diakui oleh wanita yang mengamalkan Shaklee adalah ( dipetik dari fairusemilia.blogspot.my)  :
  • merawat keputihan yang di alamai oleh para wanita. Keputihan yang teruk boleh menjejaskan kebersihan kawasan miss’V’ wanita dan lagi teruk andai keputihan tu mengeluarkan bau.
READ :  Kembali Hangatkan Nafsu Hubungan Intim Walaupun Telah Menopause
alfalfa shaklee dan keputihan,alfalfa untuk masalah keputihan
Alfalfa Complex membantu atasi masalah keputihan

 

  • merapatkan serta mengetatkan faraj. Rata-rata testimoni menyatakan kehebatan sebegitu. Si suami akan memuji-mujilaa si isteri ni sebab rasa kehangatan seperti malam pertama dulu. Alfalfa mengetatkan lagi tisu-tisu miss ‘V’ isteri dan kuasa grip akan jadi lebih power.
READ :  Tonsil Bengkak : Adakah Berbahaya & Cara Mengatasinya

 

alfalfa complex shaklee ketatkan faraj
Alfalfa Complex juga terbukti meningkatkan keintiman suami isteri
  • memberi tenaga yang berterusan kepada suami isteri. Seorang sahabat saya yang mengamalkan Alfalfa pernah stop consume alfalfa time period dia on pada suatu masa tu, tapi dia cakap, rasa kurang bertenaga untuk lakukan aktiviti seharian kalau tak makan Alfalfa. hasil yang didapati bila amalakan Alfalfa dan tak makan Alfalfa adalah berbeza.

Alfalfa ni dikira sebagai raja herba laa. Semua khasiat ada dalam tu. Ia bukan sahaja untuk perapat wanita sahaja. 1001 kebaikan Alfalfa dapat diperolehi jika diamalkan secara konsisten.

Bolehkah jika si ibu hanya bergantung dengan ALFALFA COMPLEX sahaja?

Pengambilan Alfalfa Complex untuk tingkatkan susu badan adalah salah satu tips dari keenam diatas

Melalui pengalaman diri , jika hanya bergantung dengan alfalfa sahaja masih boleh menghasilkan susu dengan banyak kerana sifat ALFALFA itu sendiri iaitu sebagai agen yang membantu badan stimulate milk dengan lebih cepat.
Tapi, untuk hasil yang terbaik, amalkan Set Penyusuan Shaklee. Kerana sebagai ibu menyusu memanglah banyakkan susu badan adalah keutamaan, tapi jangan lupa faktor faktor lain jugak boleh menyebabkan susu badan merudum.
.
Penyusuan susu badan adalah komitmen yang serius yang memerlukan fizikal dan mental yang kuat .pada satu tahap si ibu itu akan merasa sangat letih dan mulalah datangnya sifat moody, mudah mengantuk bila pulang kerja(tidak mampu bertahan buat kerja rumah), kedinginan terhadap seks dek kerana mengantuk dan keletihan yang melampau
.
Set Penyusuan Shaklee bukan setakat banyakkan susu badan, tapi ia juga memberi kesan positif pada ibu dan tumbesaran bayi
tips banyakkan susu badan, milk booster ,banyakkan susu badan selepas bersalin,banyakkan susu ibu secara semulajadi,banyakkan susu badan dengan cepat
Tips banyakkan susu badan
.
Berbeza pula jika si ibu itu mengambil vitamin secara lengkap…iaitu memenuhi keperluan tubuh badan ibu seterusnya badan sihat dan dapat menghasilkan susu dengan lebih baik.
Set Menyusu Shaklee Mengikut Bajet ,set menyusu shaklee murah,harga set menyusu shaklee,set penyusuan shaklee
Pilihan Set Menyusu Shaklee Mengikut Bajet Anda
Pada dasarnya vitamin ini ibarat minyak pelincir kepada kereta. Jika sesebuah kereta itu dijaga penyelenggaraannya (maintainance), minyak hitam berganti, minyak sentiasa banyak…maka sudah pasti kereta itu dapat dipandu dengan lancar, tanpa ada hembusan asap hitam dan tiada tersengguk-sengguk macam orang yang sakit.
Sama dengan keadaan si ibu yang menjaga pemakanannya maka jika badannya sihat, moodnya ceria, sentiasa bertenaga , bersemangat dan membuat sesi perahan yang konsisten…sudah pasti dengan izin ALLAH susu akan terhasil dengan baik mengikut keperluan bayi tadi.
 

Bagaimana ingin Mendapatkan Vitamin Shaklee?

(i) Hubungi Saya :

Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan, sila hubungi :
 .
✆ SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
.
📱 Link Terus untuk Whatsapp :
http://www.wasap.my/60134211610
http://www.wasap.my/60134211610
.
📩 Email : nornadiamansor@yahoo.com
.

(i) Buat belian di cawangan Shaklee terdekat

Walk In ke mana mana cawangan Shaklee berdekatan,  gunakan ID 866457 untuk dapatkan supplement anda dgn Harga Sungguh Menjimatkan
.
Bagaimana Alfalfa Complex Berfungsi Sebagai Penambah Susu Badan? was last modified: by
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

You may also like

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.