Aturan Makan Vitamin Shaklee Yang Betul

cara makan vitamin shaklee

Aturan makan vitamin Shaklee yang betul sangat penting. Vitamin Shaklee sememangnya berkhasiat tapi mesti betul cara pemakanannya.

Silap hari bulan anda akan overdose & mendapat masalah kesihatan.

Contoh: Overdose zinc boleh merosakkan hati. Ramai pengedar Shaklee kat luar sana tapi maaf saya cakap, tak semua ada ilmu tentang vitamin yang dijual.

.
Oleh itu, sebelum anda membeli Shaklee , pastikan pengedar tersebut berilmu & berpengalaman. Bukan sekadar menjual untuk keuntungan. Janganlah anda memilih pengedar yang menjual dengan harga yang paling murah kerana lazimnya pengedar sedemikian cuma mentingkan jualan tetapi tidak memberikan servis yang baik kepada pelanggan.
.
Ada juga kastemer yang membeli vitamin dengan pengedar lain tetapi akhirnya merujuk kepada saya untuk consultation & aturan makan yang betul. Maaf, saya hanya memberikan FREE CONSULTATION & ATURAN MAKAN SHAKLEE YANG BETUL exclusive kepada pelanggan saya sahaja.
.
Adalah sangat tidak adil kepada saya kalau anda membeli dengan orang lain tetapi mengharapkan free consultation dari saya. Saya buat satu senario:
.
Anda beli kereta dari Honda. Honda dah dapat untung jualan dari anda & sepatutnya semua info tentang kereta & servis anda dapat dari Honda. Adil tak kalau tiba-tiba anda pergi Proton bertanyakan tentang kereta yang anda beli dari Honda? Adil ke anda minta free servis dari Proton padahal anda beli dari Honda?
.

Begitu juga saya. Anda beli dari pengedar lain, pengedar lain dapat keuntungan tapi anda minta free consultation dari saya. Pengedar lain dah dapat untung tapi kita yang jadi mangsa.

Malas nak membebel panjang, akhir kata dari saya, ingatlah bahawa harga vitamin Shaklee yang anda bayar bukan untuk vitamin semata-mata tapi juga untuk consultation. Sebab beli vitamin bukan macam beli nasi lemak. Jika anda memilih saya sebagai pengedar anda, anda akan mendapat:

1. Aturan makan vitamin yang betul supaya anda dapat khasiat optimum dari vitamin yang  dibeli & tak jatuh sakit sebab salah cara makan vitamin.
2. Free consultation. Hampir 97% pelanggan saya repeat order & rekemen saya kepada kawan-kawan kerana sukakan servis saya.
3. Free gift atau  special offer.
4. Jaminan ketulenan produk
5. Panduan Cara Penyimpanan Vitamin dengan Betul
Cara makan Shaklee
Jadi, jangan buang masa anda dengan pengedar Shaklee yang belum tentu arif tentang vitamin yang dijual. Nak order vitamin Shaklee? Hubungi saya sekarang Lagi untung kalau anda terus mendaftar jadi ahli (klik)

Bagaimana ingin Mendapatkan Vitamin Shaklee?

(i) Hubungi Saya :

Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan, sila hubungi :
 .
✆ SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
.
📱 Link Terus untuk Whatsapp :
http://www.wasap.my/60134211610
http://www.wasap.my/60134211610
.
📩 Email : nornadiamansor@yahoo.com
.

(i) Buat belian di cawangan Shaklee terdekat

Walk In ke mana mana cawangan Shaklee berdekatan,  gunakan ID 866457 untuk dapatkan supplement anda dgn Harga Sungguh Menjimatkan
.
Aturan Makan Vitamin Shaklee Yang Betul was last modified: by
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

You may also like

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.