7 Langkah Mudah Belian Produk Shaklee Secara Online

Assalamualaikum . Alhamdulillah Shaklee telah memperkenalkan aplikasi baru iaitu eSell atau juga dikenali sebagai Online Ordering System. Ianya bertujuan bagi memudahkan pengguna dan bakal pengguna produk shaklee yang masih belum menjadi ahli untuk membuat pembelian vitamin mahupun produk Shaklee yang lain sendiri secara atas talian.

Jika sebelum ini, pembelian produk shaklee hanya boleh dilakukan melalui pembelian dari pengedar shaklee dan cawangan serta HQ shaklee sahaja bagi yang bukan ahli.Esell ini hanya dihujung jari 🙂 Lebih mudah & cepat.

Sebaik-baik , pastikan anda mendapatkan konsultasi dari pengedar vitamin Shaklee bagi mendapatkan nasihat pembelian produk yang sesuai untuk anda setelah selesai pembelian
Untuk pengetahuan semua yang masih belum berminat untuk menjadi Ahli Shaklee, banyak keistimewaan yang akan anda perolehi dengan menjadi ahli Shaklee.  jom baca Kenapa anda perlu jadi ahli Shaklee?
Langkah mudah menggunakan e-Sell shaklee

Sebagai contoh, jika anda berminat untuk membeli SET KESUBURAN SHAKLEE, sila klik link berikut untuk membuat pembelian produk Shaklee secara online.

1. Setelah klik link diatas,pelanggan akan diminta untuk bersetuju  : klik “AGREE” dengan Polisi Membeli-belah Pelanggan. Klik butang “NEXT’

2. Kemudian, anda akan ke paparan di mana anda boleh membuat pilihan produk untuk pembelian. Disini pelanggan boleh membuat penukaran samada menambah atau mengurangkan kuantiti item yang dipilih. Kemudian, klik ” UPDATE ” untuk kemaskinikan jumlah item. Setelah urusan pembelian dibuat, anda perlu tekan “CHECKOUT”

3. Kemudian, anda akan ke paparan seterusnya, pelanggan dikehendaki mengisi maklumat penghantaran & hubungan. Setelah lengkap diisi maklumat yang diperlukan, sila klik pada butang “CONTINUE”

4. Pelanggan boleh menyemak segala maklumat penghantaran, kuantiti item & jumlah harga item .Dan klik “PROCEED FOR PAYMENT”5. Kemudian, sila masukkan maklumat pembayaran. Pembayaran boleh dibuat mengunakan Debit Kad atau Kredit Kad. Setelah selesai mengisi maklumat diperlukan, klik “CONFIRM PAYMENT” 6. Tempahan akan di proses dan apabila transaksi sudah lengkap, anda akan menerima ” order verification page” yang mana anda boleh cetak resit dan juga resit tersebut juga akan dihantar ke alamat email.

READ :  10 Cara Untuk Meningkatkan Kecergasan Lelaki

7. Pembelian anda sudah selesai. Sila tunggu barang anda diposkan oleh pihak Shaklee. Kebiasaanya, Shaklee menggunakan perkidmatan penghantaran kurier dari GDEX atau CITYLINK & barang dijangka sampai pada pelanggan dalam masa 1-4 hari waktu bekerja.

READ :  Dapatkan Berat Badan Asal Selepas Bersalin

Mudahkan membuat pembelian dengan sistem E-sell Shaklee. Jika ada sebarang masalah, anda boleh menghubungi saya .Nadia 013-4211610

————————————
Saya Nornadia Mansor , ID Shaklee : 866457 
adalah pengedar sah Shaklee anda
Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan, 
sila hubungi :

✆ SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
✉ Email : nornadiamansor@yahoo.com


Setiap pembelian di laman ini, anda layak menerima jadual pengambilan vitamin, tips ekslusif , konsultasi percuma berterusan dan layak dijemput ke ekslusif group di FB.
————————————

KLIK SINI


7 Langkah Mudah Belian Produk Shaklee Secara Online was last modified: by
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

You may also like

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.