YOUTH™ Restoring Eye Treatment,Krim Serum Mata Terbaik Berkesan Dalam 7 Hari

krim bawah mata yang bagus, krim bawah mata shaklee,

Magik bila dapat hilangkan lingkaran gelap bawah mata (eyebag), kedutan bawah mata berkurang, mata makin berseri berkesan dalam masa 7 hari selepas dah cuba eye cream atau krim serum mata terbaik dari Shaklee

Secara tradisinya, terdapat banyak cara untuk menghilangkan sembap, lingkaran bawah mata dan garis halus di sekeliling mata. Tetapi adakah ia berkesan?

Mungkin apa yang anda perlukan adalah produk yang berkesan – YOUTH™ Restoring Eye Treatment dari Shaklee – penyelesaian untuk mata yang lebih cerah, hilangkan lingkaran gelap bawah mata (eyebag), tiada kedutan bawah mata dan kelihatan lebih muda!

Ianya bukan sekadar untuk mata!

  • Mengandungi Peptide Blend unik yang dibuktikan di dalam kajian klinikal dapat mengurangkan penampilan garis serta kedutan di kawasan sekeliling mata dan kedutan di sisi luar lipatan mata atau crow’s feet dalam tempoh masa seawal 7 hari.*
  • Mengurangkan sembap dan lingkaran hitam.
  • Membantu menghilangkan kedutan mata dan menegangkan serta menghidrat.
  • Mempunyai cooling tip unik yang menyegarkan dan memberikan tenaga di kawasan mata dengan urutan lembut
READ :  Mata Bertahi, Berpasir dan Sensitif Petanda Awal Masalah Mata Kering

Hebat bukan?

krim mata shaklee,Krim Mata Terbaik,krim bawah mata shaklee,YOUTh Restoring Eye Treatment,
Diformulasikan Dengan 3M untuk Kecantikan Mata

.

Anda keliru dengan pelbagai jenis krim mata di pasaran?

YOUTH™ Restoring Eye Treatment dari Shaklee, Krim mata ini memenuhi semua ciri di bawah.

  • Mengurangkan penampilan garis halus, kedutan dan kedutan di sisi luar lipatan mata
  • Mengurangkan sembap dan lingkaran hitam mata
  • Membantu menegangkan kulit di sekeliling mata
  • Menegangkan dan menghidrat
  • Melembapkan dan melindung.
  • 100% VEGAN
  • TANPA PARABEN
  • DIUJI SECARA DERMATOLOGI
eye treatment shaklee,Youth™ Restoring Eye Treatment,krim mata shaklee,Krim Mata Terbaik malaysia,krim bawah mata shaklee
Youth™ Restoring Eye Treatment Shaklee, krim bawah mata yang bagus untuk hilangkan kedutan bawah mata,hilangkan eyebag

Manfaat dari Bahan YOUTH™ Restoring Eye Treatment,krim serum mata terbaik

YOUTH™ Restoring Eye Treatment dirumus dengan bahan pelembap serta anti-penuaan yang kuat dan botani, termasuk campuran Peptide Blend, Licorice Extract, dan Lotus Japonicus ditambah dengan Schisandra Chinensis, bersama dengan Hyaluronic Acid, Muscadine Grape, dan Vital Repair + ® Complex.

DITAMBAH DENGAN, cooling tip yang unik, menyegarkan dan memberi tenaga pada kawasan mata dengan urutan lembut pada aplikasi.

kelebihan krim YOUTH Restoring Eye Treatment,krim mata terbaik,krim mata terbaik di malaysia,eye cream yang bagus malaysia,shaklee youth restoring eye treatment

Dua Cara Menggunakan  Youth™ Restoring Eye Treatment

cara guna youth eye treatment shaklee(i)  DENGAN COOLING TIP

Picit tiub untuk mengeluarkan sedikit produk sebesar saiz mutiara ke atas cooling tip. Gunakan cooling tip untuk meratakan dan mengurut produk ke kawasan mata.

READ :  Silau Mata Tinggi Sehingga Sensitif Pada Cahaya, Apa Nak Buat ?

.

cara guna youth eye treatment shaklee(ii) DENGAN JARI DAN COOLING TIP

Picit tiub untuk mengeluarkan sedikit produk sebesar saiz mutiara ke atas cooling tip.

Dengan menggunakan jari manis anda, titik produk pada kawasan mata untuk dirawat dan gunakan
cooling tip untuk meratakan dan mengurut produk ke kawasan mata.

Bila perlu digunakan: Selepas Youth Perfecting Skin Toner dan sebelum produk rawatan lain.

Di mana perlu digunakan: Sapukan rawatan di atas kelopak mata dan kawasan tulang kening dan di bawah mata sepanjang orbit tulang ke sudut luar kawasan mata – merawat garis ekspresi dan kedutan di sisi luar lipatan mata.

Testimoni dan Review Krim Mata Shaklee, Youth™ Restoring Eye Treatment

Testimoni 1 : Tiba tiba dalam beberapa minit lepas tu rasa macam mata panda dah hilang! Selepas menggunakan YOUTH™ Restoring Eye Treatment, krim mata terbaik

shaklee youth restoring eye treatment reviews, testimoni krim mata youth eye treatment,testimoni krim mata

Amek gambar after dan WOWW! Macam tak percaya! Hilang eyebag sekilo! 😅

Power tak power eye treatment YOUTH ni?

READ :  Rawat Masalah Selaput Mata @ Katarak Tanpa Pembedahan

.

Testimoni 2: “Ianya luar biasa! Saya suka bagaimana penampilan kedutan di mata saya telah berkurangan dengan menggunakan  YOUTH™ Restoring Eye Treatment dari Shaklee”

.

Testimoni 3 : Kesan dalam masa 4 hari selepas menggunakan krim serum mata terbaik YOUTH Restoring Eye Treatment

testimoni eye treatment youth shaklee,krim mata terbaik,serum mata malaysia terbaik

Bagaimana ingin Mendapatkan Vitamin Shaklee?

(i) Hubungi Saya :

Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan, sila hubungi :
 .
✆ SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
.
📱 Link Terus untuk Whatsapp :
http://www.wasap.my/60134211610
http://www.wasap.my/60134211610
.
📩 Email : nornadiamansor@yahoo.com
.

(i) Buat belian di cawangan Shaklee terdekat

Walk In ke mana mana cawangan Shaklee berdekatan,  gunakan ID 866457 untuk dapatkan supplement anda dgn Harga Sungguh Menjimatkan
.

 

YOUTH™ Restoring Eye Treatment,Krim Serum Mata Terbaik Berkesan Dalam 7 Hari was last modified: by
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

You may also like

1 Ulasan

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.