VIVIX Shaklee :SUPPLEMENT TERBAIK

Vivix™ : Minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.

.
.
Di Shaklee, satu produk yang berjaya mencetuskan revolusi terbaru iaitu anti penuaan selular VIVIX adalah jawapan untuk masalah-masalah andaDi kala usia meningkat ini, pengambilan pelbagai jenis ubat atau vitamin menjadi sangat sukar.TETAPI, anda hanya perlukan 1 SUDU TEH  mVIVIX  sahaja sehari. Mudah sahaja kan.

Kandungan VIVIX adalah 10 kali ganda lebih kuat daripada resveratrol dalam memperlahankan pembentukan Protein AGE.

 

Bagaimana Vivix Bertindak Dalam Masalah Kesihatan?

Apakah Kandungan Vivix?

Vivix™ mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol.Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

 .

MUSCADINE GRAPE 

  • mengandungi 20 kromosom anggur berbanding anggur biasa (19 kromosom). 1 pasang kromoson yang lebih tersebut mempunyai sistem imun yang lebih tinggi dan antioksidan yang kuat
  • mengandungi asid elargik dalam kepekatan yang tinggi
  • 1 pytho – nutrient yang tiada dalam anggur lain
  • mempunya ciri untuk menghentikan kimia penyebab kanser, anti-virus dan anti-oksidan
  • saiznya sekitar sebesar bola golf kerana tumbuh di persekitaran yang unik dengan matahari yang kuat membuatkannya mempunyai lebih banyak polifenol dan resveratrol

.

PURPLE CARROT

  • sumber terbaik vitamin A dan mengandungi phytokimia termasuk caroteoids, phenolics
  • mempunyai kandungan asid klorogenik yang tinggi, yang dapat mengurangkan diabetes (berkaitan dengan kopi)
  • Anthocyanins yang memberikan warna biru dan ungu pada buah merupakan antioksidan, anti radang, anti bakteria, anti carcinogen dan boleh membantu pesakit jantung
  • memberi kesan kepada saluran darah, platet dan lipoprotein yang berkebolehan mengurangkan risiko penyakit koronari jantung

.

EUROPEAN ELDERBERRIES

  • mengubat penyakit flu (terutamanya infunzA B)
  • mempunyai falonoid iaitu ciri antioksidan yang kuat, dapat mengukuhkan sistem imun untuk melawan bakteria/virus
  • Juga mempunyai anthocyanain (sama seperti lobak ungu) yang bertindak sebagai anti oksida, mengurangkan simptom sakit oto dan demam selsema.
  • bukan hanya kaya dengan anti-oksidan, malah juga vitamin A, B, C dan nutrien seperti asid amino, caroneod, tanning dan rutin
  • merendahkan taha kolestrol, menghalang kolestrol jahat penyebab penyakit kardiovaskular
  • memberi perlindungan kepada penyakit kardiovaskular, jantung, strok, ,mengurangkan stress, membaiki penghadaman dan pencernaan

.

POLYGONUM CUSPIDATUM

  • dikenali sebagai knotweed jepun yang merupakan sumber resveratrol
  • digunakan untuk merumus supplement anti penuaan dan perubatan cina
  • resveratrol membantu melambatkan penuaan, mengawal tekanan darah, meningkatkan prestasi atlet serta mengurangkan berat badan
  • merupakan sumber komersial resveratrol- dapat membantu melambatkan proses penuaan, merendahkan kolesterol dan tekanan darah, serta mengurangkan berat badan.
READ :  Risiko Pembuangan Rahim Pada Wanita
 

Keistimewaan Shaklee

Campuran proprietari saintifik termaju kami adalah berasaskan anggur muscadine – salah satu buah-buahan semula jadi paling sukar diperolehi dan paling berkuasa. Anggur muscadine mengandungi rangkaian lengkap polifenol yang ditemui dalam anggur lain.

Tidak seperti anggur lain, muscadine mengandungi pekatan luar biasa asid elagik dan elagitanin yang apabila digabungkan dengan polifenol lain, menghasilkan kuasa antioksidan yang sangat hebat.

Di Shaklee, kami memanfaatkan keberkesanan anggur muscadine ini ke dalam setiap botol Vivix menggunakan proses pengekstrakan berpaten untuk mendapatkan kepekatan yang tinggi dan mengekalkan bioaktif polifenol.

.

Manfaat dan Khasiat Vivix™ :

  1. Mengaktifkan gen panjang umur.
  2. Meniru Sekatan Kalori. 
  3. Perlindungan untuk sel anda. Vivix membantu mempromosikan kuat, sel-sel yang sihat di dalam setiap organ atau badan anda .
  4. Baik untuk jantung anda. Penyelidik Klinik Mayo melaporkan bahawa resveratrol boleh membantu mencegah kerosakan saluran darah, mengurangkan kolestrol “jahat” dan mengelakkan pembekuan darah.
  5. Resveratrol juga menawarkan perlindungan untuk jantung dan otak anda daripada kerosakan yang disebabkan oleh serangan jantung atau angin ahmar .
  6. Anti-virus. Polyphenols dalam Vivix telah terbukti berkesan terhadap virus banyak yang termasuk virus herpes, virus influenza, dan virus HIV.
  7. Anti-estrogen.
  8. DNA perlindunganVivix membantu menghalang 1000000 serangan radikal bebas bahawa setiap sel dalam badan anda mendapat tiap-tiap hari. Percuma serangan radikal boleh merosakkan pangkalan data genetik sel, mewujudkan “typo” yang boleh menjejaskan fungsi sel dan panjang umur.
  9. DNA pembaikan. Vivix polyphenols telah terbukti berkesan membantu memperbaiki dan membina semula sel-sel DNA yang rosak.
  10. Peraturan gen. Polyphenols Vivix telah ditunjukkan untuk memberi kesan positif pengawal selia genetik. Ini adalah penting kerana pengawal selia genetik anda mengawal keseimbangan dinamik antara kerosakan dan pembaikan termasuk sama ada sel akan hidup atau tidak.
  11. Sekatan protein UMUR. Polyphenols dalam Vivix menghalang sepenuhnya Pembentukan produk Akhir Advanced Glycation (UMUR) Ini adalah penting untuk kesihatan dan umur panjang kerana protein UMUR membuat jenis enapcemar atau plak yang tersumbat sel-sel anda, satu mekanisme utama kematian sel, Alzheimer dan komplikasi kencing manis.
  12. Polyphenols Vivix 10x lebih berkuasa daripada resveratrol sahaja dalam melambatkan pembentukan protein UMUR.
  13. Tenaga & ketahanan.
  14. Fungsi sendi.
  15. Kesihatan otak. Dengan sokongan untuk otak anda, anda boleh merealisasikan fokus yang lebih besar, lebih cepat tindak balas yang perlahan dengan umur dan keupayaan untuk bekerja dengan lebih produktif.
  16. Melawan keradangan yang semula jadi datang dengan kurang daripada hidangan yang sempurna. Menenangkan keradangan penyembuhan kelajuan dan membantu dengan hampir setiap penyakit anda berhadapan dengan umur anda.
  17. Bahan-bahan dalam Vivix telah ditunjukkan untuk menghalang kesan excitoxins seperti ketoksikan MSG pada otak.
  18. Homosistein. Resveratrol juga merendahkan homocysteine, protein darah yang tidak diingini.
  19. Anti-tekanan
  20. Tekanan darah. Polyphenols Sains Biologi seperti resveratrol dalam Vivix boleh membantu dengan tekanan darah yang boleh membantu mencegah strok.
  21. Tekanan darah tinggi, juga dikenali sebagai tekanan darah tinggi, boleh membawa kepada serangan jantung, kegagalan jantung, strok dan kegagalan buah pinggang.
  22. Alzheimer & demensia. Amiloid beta plak otak telah dikaitkan dengan Alzheimer dan demensia. Resveratrol telah ditunjukkan untuk menghapuskan plak ini dan juga telah ditunjukkan dalam kajian untuk meningkatkan keupayaan mental tikus makmal.
  23. Pengurusan Berat Badan.
  24. Kehilangan  Jisim tulang. Resveratrol telah ditunjukkan untuk melindungi daripada kehilangan tulang. Kritikal kerana umur anda.
  25. Perlindungan hati Lebih daripada 30% rakyat Amerika mengalami keadaan yang dikenali sebagai hati berlemak. Hati berlemak adalah paling ketara dalam orang-orang yang minum arak yang berlebihan . Asid Ellagic dalam Vivix melindungi hati anda daripada hepatitis dan sirosis
  26. Antioksidan. Vivix adalah sejenis antioksidan yang kuat yang menghalang lebih daripada 1,000,000 hits radikal bebas kepada setiap sel dalam badan anda setiap hari. Tetapi itu hanya permulaan. Antosianin polifenol dalam Vivix telah ditunjukkan sebagai antioksidan yang kuat lebih 150 flavonoid tested.19 Dalam bertindak, mengikut makmal Brunswick, Vivix skor jauh melebihi 5000 pada skala ORAC .
  27. Kesihatan mata. Antosianin polifenol dalam Vivix membantu mencegah katarak, glaukoma dan degenerasi makular berkaitan dengan usia
  28. Kencing manis. Polyphenols dalam Vivix mencegah degenerasi sel pankreas mengurangkan risiko penyakit kencing manis
  29. Kanser paru-paru. Para penyelidik dari Jabatan Penyelidikan dan Penilaian Kaiser Permanente mendapati bahawa perokok yang minum segelas atau dua wain merah sehari, melaporkan 60 peratus risiko kanser paru-paru berkurangan.
  30. Kekebalan imun badan. Resveratrol meningkatkan tindak balas imun dalam tikus, dan telah ditunjukkan untuk melindungi mereka daripada jangkitan oleh virus herpes simplex 1 dan 2.
  31. Resveratrol telah ditunjukkan untuk mengurangkan dan menyekat pelbagai jenis keradangan, yang telah dikaitkan dengan artritis, psoriasis, dan penyakit Crohn. Keradangan adalah juga dipercayai menyumbang kepada penyakit kardiovaskular dan kanser.
  32. Merawat Kanser. Survivin dijumpai dalam sel-sel kanser membolehkan sel-sel kanser untuk mengelak daripada sistem imun pengawasan, hidup dan membiak. Resveratrol inhbits survivin. Resveratrol, bahan utama dalam Vivix menyimpan darah beku, bakteria, virus, sel-sel kanser dan plak kolesterol daripada melekat pada dinding arteri dan membantu mencegah penyebaran kanser dan jangkitan.
  33. Antibiotik. Resveratrol juga bertindak sebagai agen anti-kulat di dalam badan manusia dan aktif terhadap Candida albicans.
  34. Penghadaman. Vivix membantu tekanan penghadaman yang tenang

VIVIX Sembuhkan Penyakit Serius ?

Vivix telah terbukti menyelesaikan masalah penyakit serius, antaranya:

READ :  Perut Buncit Tapi Keras Mungkin Simptom Penyakit Cyst!

• Diabetes / Kencing manis
• Strok
• Katarak dan masalah mata
• Tekanan Darah Tinggi
• Masalah saraf
• Kayap
• Batuk berpanjangan
• Arthritis, Osteoporosis, Masalah sendi dan tulang (lutut dan pinggang)
• Resdung
• Bengkak jantung
• Letih (memberi tenaga)
• Masalah kulit dan bintik penuaan (kedut dan kusam)
• Rambut kembali hitam (uban)
• Rambut gugur
• Kolestrol tinggi
• Masalah selera makan
• Asma
• Sembelit di kalangan warga emas
• Angin dalam badan
• Penyakit Kardiovaskular (Jantung)
• Lemah imun tahan daya badan – lambat sembuh
• Perokok
• Masalah kelenjar tiroid
• Kanser dan tumor
• Cyst
• Penyakit SLE
• Kudis
• Gout
• Alzheimer atau nyanyuk
• Metabolisme badan rendah
• Masalah berat badan
• Awet muda
• Fibroid
• Alergik
• Tibi
• Wanita berpantang
• Breast lump
• Kerap ulser mulut
• Keputihan

Berbaloi Ke  Beli Vivix?

READ :  Dah Tak Perlu Pembedahan Buang Katarak Selepas Mengamalkan Megadose Vivix dan Carotomax

Kalau nak bandingkan Vivix dengan nasik ayam, memang Vivix ni lebih mahal. Tapi, kalau betul-betul dibandingkan dengan kos perubatan kalau tak makan, Vivix murah sangat sebenarnya.

lebih-lebih lagi sekarang banyak syarikat yang cover medical pun mula letakkan HAD berapa je yang kita boleh claim sepanjang perkhidmatan atau setiap tahun.

Kalau company cover medical sampai RM1,000,000 pun tapi hadkan claim medical kepada RM30,000 setahun, agak takde guna. sebab apa? sebab,

– kita tak tahu bila ditakdirkan sakit
– kita pun tak tahu penyakit kronik level berapa
– dan belum tentu tahun pertama sakit kos perubatan cuma RM30,000 je. sbb kalau pertama kali diagnose kanser level kritikal, RM100,000 ribu pun belum tentu cukup tau (*termasuk kos wad, etc)

Kalau difikirkan betul2, konsisten makan Vivix jauh lebih. betul kan?

 

>> Beli VIVIX dengan HARGA PENJIMATAN BERGANDA? 

Klik SINI ☺<<

 
 
 
————————————
Saya Nornadia Mansor , ID Shaklee : 866457 
adalah pengedar sah Shaklee anda
Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan,
sila hubungi :
✆ SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
✉ Email : nornadiamansor@yahoo.com
ATAUPUN
♥ Walk In ke mana2 Branch seluruh Malaysia, Sila gunakan ID 866457 untuk dapatkan supplement anda dgn Harga Sungguh Menjimatkan ♥
Setiap pembelian di laman ini, anda layak menerima :
☑ Jadual pengambilan vitamin
☑  Tips ekslusif
☑ Konsultasi percuma berterusan
————————————
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.