Vitamin Yang Membantu Meningkatkan Kesuburan Wanita

vitamin kesuburan wanita, vitamin kesuburan shaklee,shaklee untuk kesuburan wanita,
Vitamin Yang Membantu Meningkatkan Kesuburan Wanita sangat penting untuk mereka yang sedang ikhtiar untuk mendapatkan cahaya mata,antara salah satu ikhtiar utama untuk memenuhi nutrisi kesuburan yang diperlukan olh tubuh.
.
Untuk hamil anda mestilah benar-benar sihat

Kenapa Vitamin Penting Untuk Meningkatkan Kesuburan Wanita

(i) Berakhir dengan keguguran

Dari tahun ke tahun ,kes dan peratus untuk masalah kesuburan wanita semakin meningkat. Statistik merekodkan satu daripada 6 pasangan mempunyai masalah untuk hamil dan satu per empat daripadanya kehamilan yang berakhir dengan keguguran.
.

(ii) Kesuburan wanita semakin menurun dengan pertambahan usia

tahap kesuburan wanita mengikut umur usia
Tahap kesuburan wanita mengikut umur usia
Tahap kesuburan lelaki dan wanita adalah berbeza. Apabila seorang wanita berusia 30 tahun, tahap kesuburan semakin berkurangan dari setahun ke setahun. Manakala tahap kesuburan lelaki pula mulai menurun selepas mencecah usia 40 tahun.
.

(iii) Bantu tingkatkan Kesuburan

Jika anda tak mampu untuk memastikan nutrisi seharian mencukupi pengambilan supplement adalah satu ikhtiar yang boleh anda amalkan.
Pengambilan nutrisi yang baik seperti vitamin dan mineral menjadi kunci agar pasangan boleh meningkatkan kesuburan dan cepat hamil.
Untuk hamil ,ia memerlukan kesuburan dan pihak suami dan isteri, bukan dari isteri sahaja.Bayangkan kalau isteri kesuburan 100% ok, tapi suami ada masalah penghasilan sperma tak berkualiti.
.
Bagaimana kehamilan akan terjadi? Peratus kemungkinan untuk hamil adalah tipis. Rujuk sini untuk Vitamin Meningkatkan Kesuburan LELAKI
.

Vitamin Yang Membantu Meningkatkan Kesuburan Wanita

Fungsi Set Kesuburan Wanita Shaklee akan :

🌷 Menstabilkan hormon wanita, kerana kestabilan hormon wanita amat penting untuk membolehkan seseorang wanita itu ‘lekat’.
🌷 Meningkatkan keinginan seksual wanita.
🌷 Menambahkan hormon kewanitaan iaitu hormon estrogen.
🌷 memudahkan proses yang berkaitan persenyawaan, & pelekatan telur
🌷 mematangkan ovum untuk memudahkan proses persenyawaan
🌷 bantu sperma hidup lebih lama sehingga 5 hari di tiub Fallopio
🌷 hasilkan servikal mukus yang berkualiti & subur
🌷 menstabilkan hormon
🌷 kuatkan rahim
🌷 melancarkan aturan haid supaya lebih teratur
🌷 membekalkan nutrisi lengkap yang diperlukan dalam badan sebagai persediaan hamil
.
Ini secara umumnya 👆
.
set kesuburan wanita,vitamin untuk cepat hamil,vitamin untuk kesuburan wanita,vitamin shaklee untuk kesuburan,vitamin kesuburan wanita shaklee
.

(i) Peranan Energizing Soy Protein (ESP) untuk Kesuburan Wanita

Ia adalah protein lengkap yang mengandungi 9 asid amino yang sangat tinggi nilainya dalam pembentukan sel. Protein ialah makanan asas kepada sel. ESP Shaklee supplement yang terbaik untuk meningkatkan tahap kesuburan dan kesihatan.
.
Yang bestnya ESP Shaklee ni sesuai diamalkan oleh lelaki dan wanita tak kira tua atau muda. Antara peranan ESP untuk kesuburan adalah
 ➡ fungsi yang sama dengan CLOMID (bahan untuk meransang kesuburan). Walaupun ia berbeza, tetapi ESP adalah bahan semulajadi kerana soya juga dikatakan mempunyai isoflavones yang boleh bertindak seakan hormon wanita dan turut membantu dalam penghasilan telur yang matang
.
 ➡ Sel yang sihat akan memudahkan proses yang berkaitan persenyawaan, perlekatan telur dan lain-lain. ESP merupakan sumber protein biologi yang lengkap berasaskan tumbuhan yang secara semulajadi rendah lemak, bebas kolestrol dan kaya dengan asid amino penting
.
Menguatkan rahim ESP terdiri daripada protein dan fungsi utama protein adalah membina sel-sel baru dan membaiki sel-sel yang lama di dalam tubuh. Rahim yang lemah adalah berpunca daripada sel-sel di dalam tubuh yang rosak & ianya perlu dipulihkan dengan segera. Pendarahan yang kerap & banyak yang disebabkan oleh rahim yang lemah boleh membawa kepada risiko keguguran.
.
➡ Memberikan tenaga berpanjangan kepada tubuh badan
.
➡  Optimumkan tahap kesihatan
.

(ii) Peranan Gla Complex untuk Kesuburan Wanita

 ➡ atasi masalah haid tak teratur
.
 ➡ Menstabilkan hormon
.
 ➡  Meningkatkan penghasilan lendir serviks (cervical mucus) yang berkualiti
~ lendir rahim yang berperanan untuk kesuburan dan pembuahan kerana dapat membekalkan nutrisi sperma dan memudahkan pergerakan sperma di dalam rahim
.
 ➡  Tingkatkan kepekaan seksual wanita
.
 ➡ Bantu sperma hidup lebih lama dalam tiub fallopio
.
 ➡ memperkuat lapisan rahim untuk implantasi sel telur ke dinding rahim yang berjaya
.
 ➡ Hasilkan cecair serviks yang subur & berkualiti,
~ cecair serviks atau servikal mukus ,  jenis ini sangat subur, nipis, berair, cerah & likat, dan sangat-sangat membantu sperma berenang terus ke uterus ke tiub fallopio, dan ke telur (ovum)
~ cecair serviks yang sangat subur ini juga akan bantu sperma hidup lebih lama iaitu sehingga 5 hari di dalam tiub fallopio, yang mana akan membantu proses persenyawaan walaupun anda tidak melakukan hubungan seksual semasa si isteri sedang subur (waktu ovulasi)
.

(iii) Peranan B Complex  untuk Kesuburan Wanita

B Complex penting untuk
 ➡ menjana tenaga.
.
 ➡ bersifat anti stress. Jadi suami atau isteri lebih menikmati masa ‘bersama’. Stress juga mempengaruhi kesuburan seseorang
.
 ➡ Persediaan sebelum hamil dalam meningkatkan kesuburan ,sebaiknya diambil 3 bulan sebelum hamil
.
 ➡ Mengandungi  asid folik di dalamnya diperlukan untuk elak risiko spina bifida pada bayi (kecacatan otak dan pembentukan tulang belakang yang tak sempurna).
.
 ➡ Membantu peredaran darah dan hormon,serta meningkatkan kesuburan
.

(iv) Peranan Vivix untuk Kesuburan Wanita

Apa yang penting untuk anda tahu, ialah kenali apa itu Vivix. Vivix Shaklee mempunyai kandungan Resveratrol yang sangat tinggi. Resveratrol ini bertindak sebagai anti-oksidan yang kuat berbanding anti-oksidan yang lain. Ini bermaksud, tinggi anti-oksidan maka semakin berkuranglah “Oxidative Damage”. Dengan kata yang mudah, lebih banyak oxidative damage lebih banyak sel menjadi rosak, begitulah sebaliknya.
.
Antara fungsi Resveratrol itu tadi juga adalah :
⏩ Melindungi telur yang belum atau hampir atau sudah matang daripada oxidate damage.
~Apabila telur yang ‘dilindungi’ ini selamat daripada menjadi rosak, ianya mempunyai peluang yang lebih tinggi untuk SURVIVE, MEMBESAR dan DISENYAWAKAN. Vivix Shaklee mempunyai salah satu mekanisma untuk memperbaiki sel-sel yang rosak atau abnormal.
.
⏩ Membantu meningkatkan kesihatan dan kesuburan lelaki dan wanita
~dengan meningkatkan lagi kualiti benih telur, memanjangkan jangka hayat telur dan sekaligus meningkatkan peluang untuk disenyawakan.
.
⏩ Vivix juga mampu merangsang pengeluaran sel telur wanita yang sihat dan berkualiti.ia akan menjadikan proses persenyawaan lebih mudah.
.
⏩ mempunyai kemampuan luar biasa untuk membantu merawat penyakit penyakit kronik termasuk TIUB FALLOPIO TERSUMBAT..
mengurangkan parut tisu yang biasanye kenjadi punca tiub boleh tersumbat tisu inilah yang menyebabkan sperna tidak boleh lalu untuk bersenyawa. Jika parut tisu semakin lama semakin berkurang ia akan memudahkan laluan sperna ke sel telur dan bersenyawa di tempat yang sepatutnya.

Confirm ke Set Kesuburan Shaklee boleh membantu kami untuk mendapat zuriat?

 Setakat ini Alhamdulillah. customer kami berpuas hati dengan Set Kesuburan Shaklee kami. Ini adalah merupakan CADANGAN utk mereka yang tiada masalah kesihatan dan juga tiada masalah pada sistem peranakan.
.
Dengan pemakanan berterusan selama 3 bulan oleh suami dan isteri, dengan izin tuhan ada rezekinya. kita hanya merancang dan berusaha hanya tuhan sahaja yang menentukannya.
.
Ia adalah salah satu ikhtiar anda untuk mendapatkan cahaya mata dengan memberi nutrisi dan vitamin yang diperlukan badan kerana untuk kehamilan yang sihat anda perlu
  1. Ovum yang matang dan sihat
  2. Sperma yang berkualiti
  3. Rahim yang kuat

Testimoni Pengguna Yang Menggunakan Set Kesuburan Wanita Shaklee

Testimoni #1  :

testimoni kesuburan shaklee,set kesuburan shaklee,berjaya hamil dengan shaklee,kesuburan wanita shaklee,,

.

Testimoni #2  :

testimoni kesuburan shaklee,set kesuburan shaklee,berjaya hamil dengan shaklee,kesuburan wanita shaklee,,

.

Testimoni #3  :

Untuk makluman, saya berkahwin pada 13 September 2013. Memang sebelum saya berkahwin lagi saya mempunyai masalah haid yang tidak teratur atau lebih dikenali sebagai masalah hormon yang tidak stabil.
.
Orang cakap jika kita mengalami masalah di atas, agak sukar untuk hamil. Memang benar pada saya,setelah tunggu hampir 3 bulan, saya masih tidak hamil dan period saya pun masih tidak teratur.
.
Sampailah satu hari tu, kawan saya consult saya untuk ambil Set Kesuburan Shaklee. Dalam set kesuburan tu ada 3 produk yang perlu saya ambil iatu GLA Complex, Alfalfa Complex dan ESP. Apa salahnya saya mencuba kan. Ni pun atas sokongan suami saya jugak.
.
Sangat bersyukur setelah 3 bulan konsisten mangambil set kesuburan ini, memang period saya kembali teratur setiap bulan dan saya telah dikejutkan dengan berita gembira yang saya telah hamil anak pertama pada masa itu.
.
Dahulunya lama kami berdua sahaja then selepas itu Alhamdulillah kami telah bertiga.

Bagaimana ingin Mendapatkan Vitamin Shaklee?

Bayaran boleh dibuat mengunakan Kad Debit & Kad Kredit

(i) Hubungi Saya :

Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan, sila hubungi :
 .
✆ SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
.
📱 Link Terus untuk Whatsapp :
http://www.wasap.my/60134211610
http://www.wasap.my/60134211610
.
📩 Email : nornadiamansor@yahoo.com
.

(i) Buat belian di cawangan Shaklee terdekat

Walk In ke mana mana cawangan Shaklee berdekatan,  gunakan ID 866457 untuk dapatkan supplement anda dgn Harga Sungguh Menjimatkan
.
Vitamin Yang Membantu Meningkatkan Kesuburan Wanita was last modified: by
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

Berpengalaman lebih 6 tahun sebagai Shaklee Business Leader . Saya menjalani perniagaan Shaklee secara sepenuh masa , secara ‘online’ dan ‘offline’ .

Saya disini ingin berkongsi dengan anda maklumat,tips dan info kesihatan yang berguna, dan ada yang saya tuliskan mengenai pengalaman saya sendiri.

Hubungi saya secara terus

Call/Whatsapp : +6013-4211610
Link Whatsapp : http://www.wasap.my/60134211610

READ :  Atasi Masalah Anak Kerap Demam , Batuk dan Selesema

You may also like

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.