TESTIMONI VIVIX: SAKIT AYAH DAH KURANG, UBAN KEMBALI HITAM :)

Assalamualaikum semua,
Pagi ni saya nak kongsi testimoni terbaru dari FB teman baik saya,Puan Mai tentang perubahan positif ahli keluarganya selepas mencuba Shaklee Vivix atau nama glamournya “Sirap” Shaklee.
Jom baca khasiat Vivix di sini!
Kenapa Vivix dipanggil sirap? Ya, sebab warnanya merah menyala seakan-akan pati sirap. Rasanya masam2 manis seperti pati ribena. Hanya sesudu teh setiap hari sudah memadai untuk kesihatan keseluruhan.
Ini kata ibu Puan Mai tentang Shaklee Vivix :-
“bagus la sirap yang kakak bagi tu, abah dah tak batuk dan berkahak dah ma tak suruh makey pon dia makey sendiri wakte dia seghoo molek ko tekak dio ..dulu sebelum amalkan sirap tu , pagi-pagi abah kamu memang batuk sokmo,,pahtu gak tubik kahak hijauuu lagi ..hari2x mcm tu la ..org suruh berhenti merokok ..tak dengar ..”
“ma pon lo neh ngaji quran , napok jelas la ayat quran mata jadi ceroh ..kalu tgk cahaya lampu pon x pena mata..sebelum ni kalu tgk cahaya lampu ..napok supo pecah2x cahaya tu ..penaaa mato deh .. molek la sirap hok kakok buwi tu.. adik Mazwanie Waniey pon makey sirap tu ,muka dia hok byk jerawat dah makin kurang doh ..pas tu napok koho “cerohh”.”
Ini kata Puan Mai sendiri :-
“sirap itu juga saya amalkan sehinggakan tukang gunting rambut kata rambut saya makin lebat dan kurang gugur.”
Meh saya kongsi kisah resdung suami saya berkurangan selepas mencuba Vivix.
PENTING!
  • Vivix TIDAK BOLEH diambil oleh ibu mengandung dan menyusukan anak serta mereka 18 tahun ke bawah.
  • Vivix perlu disimpan dalam peti sejuk kerana penghasilannya dari bahan semulajadi memerlukan suhu rendah agar tahan lebih lama.
Sesuai untuk mereka yang tidak gemar makan banyak2 vitamin berbentuk pil/tablet. Vivix hanya sesudu teh sekali sehari sudah mencukupi!
Jom hadiahkan untuk ibubapa kita yang banyak berjasa membesarkan kita sejak dari kecil. Kesihatan yang baik lebih tinggi nilainya dari wang ringgit! Kan..kan..kan..(^_^)
Sila hubungi saya untuk dapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian dari saya sebagai Shaklee Independent Distributor anda.
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
TESTIMONI VIVIX: SAKIT AYAH DAH KURANG, UBAN KEMBALI HITAM 🙂 was last modified: by
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

Berpengalaman lebih 6 tahun sebagai Shaklee Business Leader . Saya menjalani perniagaan Shaklee secara sepenuh masa , secara ‘online’ dan ‘offline’ .

Saya disini ingin berkongsi dengan anda maklumat,tips dan info kesihatan yang berguna, dan ada yang saya tuliskan mengenai pengalaman saya sendiri.

Hubungi saya secara terus

Call/Whatsapp : +6013-4211610
Link Whatsapp : http://www.wasap.my/60134211610

READ :  Kandungan Utama Vivix Yang Menyebabkan Ia Menjadi Vitamin Terlajak Laris

You may also like

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.