Testimoni dari Brunei : Pengalaman Pn Tini yg sedang hamil anak ketiga,makan suplemen Shaklee..dari ragu2 akhirnya jatuh cinta.

Tergeliat mata saya baca testimoni Pn Syatini dari Brunei ni…. sebab nak fahamkan apa yg dia tulis ni…. tapi tu lah.. kene baca slow2 insyaAllah faham.. .. hehehe….. sy petik dari blog Cda, salah seorang pengedar Shaklee di Brunei.. mari baca
____________________________________________
Syasya Syarin < klik link ini utk lebih info pendapat beliau
okey ani produk SHAKLEE yang kugunakan masani.. set asas,set A,ostematrix-calcium magnesium,n energizinf soy protein-esp utk aku yg mudah ngalih n nada amah njga anak2 sendiri ani.

masa mula2 beli atu aku mcm ragu.. mcm sayang ni f nda bkesan jua.. belian lagi utk 1set n terus ku add on ost n esp.. tapi alhamdulillah jua..


Keberkesanan set ani-dengan izin ALLAH.. kita usaha okey,yang lain tawakal saja.

>>Kurang seminggu sudah ku dpt rasa.. nda mudah ngalih,before ani aku nda berani makan banya pasal aku mudah lalah. f makan banyak,nda banyak pun just kenyang2 catu,aku pyhkan bnafas. p lepas kurang seminggu aku lebih besemangat.

>>pingang nda lagi sakit tp masih ada sengal2 sikit. f ku ada tcramp cepat baiknya.. f sebelum ani 2-3hari jua ada masih bekasnya,macam selahau tulang ah rasanya.beratku makin okey. n yang penting semua okey dah nda pyh jumpa pakar gynae lg.. masani aku kna suruh d klinik biasa sudah.

>>baru2 ani aku perasan.. seleraku makin okey.. aku DAPAT SUDAH MAKAN IKAN. b4 ani muntah or pening2 ku tu.

>>n yes.. kulitku makin okey.. walaupun aku nada mnggunakan skin care lengkap.. sebab aku selalu lupa atau nda sempat pakai pelembab malam n pelembab siang pun kdg2 ja.. alhamdulilah makin okey

>>kalau dulu duduk dlm kerita sekejap pun sudah ngalih n sangal brabis.. ani travel jauh pun aku okey sudah..
 
>>masa tido n masas utk bangun tido atu hampir tiap hari teatur n senang
_________________________

Haa itu dia testimoni version Bruneian….. :-)…jika nak baca dalam bahasa yg lebih malaysian faham.. hehe..

_______________________________

SMS | WhatsApp : 013 4211 610
Blog Shaklee : http://greenvitamin.net

Setiap pembelian di laman BUTIK IMPIANNA, anda layak menerima hadiah istimewa , jadual pengambilan vitamin, tips ekslusif , konsultasi percuma berterusan dan layak dijemput ke ekslusif group di FB.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge