Memaparkan catatan dengan label INFO VITAMIN. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label INFO VITAMIN. Papar semua catatan

Pengambilan Vitamin C Berkesan Menghasilkan Kulit Cantik dan Berseri

Umum dah tahu kebaikan dan kelebihan Vitamin C yang sememangnya bagus untuk kulit cantik terutamanya bagi mereka yang mempunyai masalah kulit berjerawat, berjeragat, kulit kering dan sebagainya. 

Pendek kata, Vitamin C adalah keperluan asas untuk kulit kita kerana  Vitamin C membantu dalam menghasilkan dan mengikat kolagen dalam badan .Perasan tak, semakin kita meningkat dewasa..semakin banyak masalah berkaitan kulit contohnya timbul jerawat, kulit kering , kulit berkedut ,kulit kusam dan  macam macam lagi. Salah satu  sebabnya adalah ikatan kolagen dalam badan semakin menipis.



Pelbagai jenama yang terdapat di pusat kecantikan dalam pelbagai jenis rupa . Ada Vitamin C berbentuk pil , cecair hinggalah suntikan dengan harga yang murah sehinggalah mencecah ribuan ringgit . Pastinya membuatkan anda pening mencari apakah Vitamin C yang terbaik, Saya kongsikan dengan anda tips mencari Vitamin C terbaik di pasaran.


Benarkah Vitamin C berkesan untuk kecantikan kulit ?

Jawapannya YA , jika pengambilan Vitamin C dilakukan dengan konsisten  dan ianya mampu memberikan kesan positif kepada badan kita.

Menurut Presiden Persatuan Perubatan Estetik Malaysia, Dr. Chin Shih Choon, vitamin C atau asid Ascorbic sangat penting untuk tubuh badan.

"Ia larut air. Vitamin ini bukan sahaja berfungsi sebagai anti oksidan utama tetapi juga satu anti virus kuat selain berfungsi sebagai anti bakteria dan anti kulat." 

Korang yang pernah ada jerawat mesti rasa nak picit jer jerawat tu kan? Korang tau tak bila picit jerawat , bakteria akan berjangkit ke kulit lain dan menyebabkan jerawat tadi meninggalkan parut. Jadi, inilah fungsi Vitamin C pada wajah anda.

Satu kajian 2007 yang disiarkan dalam American Journal of Clinical Nutrition mendapati bahawa 
Wanita  mengambil lebih banyak vitamin C kelihatan mempunyai sedikit kedutan dan kurang kekeringan kulit. Pakar mencadangkan bahawa vitamin C mungkin melambatkan tanda-tanda penuaan disebabkan oleh kerosakan radikal bebas. 

Nah! Inilah kajian yang dijalankan oleh para saintis mengenai Vitamin C. 


Apakah Antara Kebaikan Vitamin C untuk Kulit Wajah?

Semestinya Vitamin C Shaklee khusus untuk mereka yang mementingkan KECANTIKAN dan yang menginginkan :

  •  Kulit yang cantik berseri
  •  Kulit lebih cerah semula jadi
  •  Kulit tanpa jerawat 
  •  Kulit licin halus gebuuuu
  •  Kulit tanpa pori muka besar
  •  Kulit bebas blackheads & whiteheads
  • Membentuk kolagen dalam kulit – vitamin C Shaklee ini akan merangsang pembentukan kolagen dan menyebabkan kulit menjadi tegang.
  • Melambatkan proses penuaan.
  • Menghalang pembentukan pigmentasi yang menyebabkan masalah jeragat.

Selain dari sudut kecantikan. vitamin C Shaklee juga bagus untuk:
  • Meningkatkan sistem imunisasi badan.
  • Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung.
  • Mengatasi masalah gusi berdarah

Nadia sendiri merasakan perbezaan selepas konsisten dengan pengambilan Vitamin C. Waktu tu memang hot sangat Vitamin C ni, sampai ada pihak yang sanggup repack vitamin C Shaklee dengan menggunakan nama Vitamin C ****** dengan harga yang lebih mahal. Nadia pon tergoda dan mencuba, agak terkejut dibuatnya. Hampir seminggu mengamalkan Vitamin C Shaklee kulit nampak lebih berseri, sembab di lingkaran mata makin kurang. Yang pentingnya ia selamat diamalkan oleh ibu mengandung dan menyusu. Inilah wajah saya setelah mengamalkan Vitamin C shaklee ! Hihihi



Bukan sekadar KULIT CANTIK, inshaaAllah kesihatan juga lebih baik sebabnya Vitamin C nih membantu dalam meningkatkan sistem imun badan jugak tau. Anda dialu alukan klik sini untuk mengetahui lebih lanjut lagi kebaikan Vitamin C untuk kesihatan tubuh, kecantikan dan rambut yang kuat 




Hampir setahun dah Nadia consistent dengan Vitamin C and memang inshaaAllah nak consistent jer sampai bila-bila. Dah dapat kesan terbaik of course lah tak cari lain dahhh, cheq setia pada yang satu. Semestinya SHAKLEE

Jika anda ingin hasil kulit yang lebih cantik dan hasil yang lebih optimum. Disarankan anda mengambil 2 lagi makanan tambahan iaitu Vitamin E dan B Complex atau dikenali sebagai PERFECT THREE (SET KECANTIKAN ASAS SHAKLEE).


Testimoni Vitamin C Shaklee Untuk Kecantikan Kulit Wajah

Untuk meningkatkan lagi kepercayaan anda, Nadia akan kongsikan testimoni yang mengamalkan Sustained Released Vitamin C Shaklee

Testimoni 1

Gambar before tu nampak tak ada biji-biji ruam naik kat muka? Eye bag pun menebal. Walhal dah pakai foundation dah still dalam gambar nampak jugak. Nih time awal pregnancy, normal bagi some of pregnant ladies yang kulit jadi sensititive, tiba-tiba naik jerawat, ruam bagai.. Ada siap kulit makin gelap, naik bintik hitam etc.


Alhamdulillah kulit dah ok balik lepas tu (refer gambar after), licin balik macam sebelum preggy. Selain tu, penggunaan skin care kena bersesuaian jugak. Kenal pasti masa preggy jenis  kulit awak . Then pilih skin care yang bersesuaian selain dari penjagaan dalaman 



Testimoni 2
Perbezaan mengamalkan supplement Shaklee. Kulit yang bermasalah sebelum ini beransur ansur baik dan kembali berseri selepas pengambilan Vitamin C yang konsisten

Testimoni 3
Baru je amalkan Vitamin C Shaklee selama 3 minggu, dah nampak kesan yang amat ketara pada bakal pengantin kita ni :)

Oh ,sebelum Nadia terlupa. 

Sebotol Vitamin C Shaklee mengandungi 120 biji dan perlu diambil sehari sebiji. Maknanya, sebotol mampu bertahan sehingga 6 bulan penggunaan ! hanya dengan harga dibawah rm100

Jangan lepaskan peluang ini.




------------------------------------

Saya Nornadia Mansor , ID Shaklee : 866457 
adalah pengedar sah Shaklee anda

Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan, 
sila hubungi :

 SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
 Email : nornadiamansor@yahoo.com


Setiap pembelian di laman ini, anda layak menerima :

☑ jadual pengambilan vitamin
☑ tips ekslusif
☑ konsultasi percuma berterusan 
 layak dijemput ke ekslusif group di FB.

------------------------------

Q&A : Kebaikan VitaLea Iron Formula Shaklee

salam untuk anda semua :)

Nak tau tak asal usul perkataan VITAMIN? Vitamin berasal dari perkataan VITALIZED MINERAL, kemudian disingkatkan menjadi VITA-MIN .dan perkataan vitamin yang disebut kini asalnya dari Shaklee iaitu pada tahun 1915




Peningkatan teknologi telah mengubah bentuknya dari cecair (90 tahun dahulu) kepada bentuk tablet yang dikenali sebagai Vita-Lea. Setiap tablet mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak daripada sayuran dan buah, 12 vitamin dan 7 mineral penting sebagaimana disarankan oleh RDA. Ia diformulasikan secara komprehensif dan sangat seimbang.
Vita-Lea diformulasikan khusus dengan 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa untuk memantapkan kesejahteraan kesihatan kolon, hati, mata dan sistem imun dalam jangka masa panjang.Tablet Vita-Lea ini disaluti dengan serbuk nutrisi - spirulina (sebab tu tablet dia warna hijau). Ia dihasilkan dengan kaedah yang terkini dan teknologi eksplosif yang kompleks, disebut sebagai "Explo-tab". 

Ia merupakan tablet multi-vitamin yang paling pantas di dunia terlarut dalam air dan juga tubuh manusia. Mineral yang terkandung di dalamnya mudah berintegrasi dengan protein untuk penyerapan yang pantas oleh usus kecil.


Kandungan dan Fakta Nutrisi yang Terdapat dalam VitaLea:


  • Vitamin A - Kesihatan mata, kulit, anti-oksida, melawan kanser, cegah rabun malam, bantu tumbesaran, kuatkan kerangka tulang, gusi, gigi, system respiratori, sistem imun dan rambut yang sihat.
  • Vitamin D – Meningkatkan kepadatan tulang, mencegah penyakit tulang lembut, osteoporosis dan psoriasis.
  • Vitamin E – Anti-oksida, kepejalan kulit, kulit berseri, melancar sirkulasi darah, mencegah darah beku, sakit jantung, katarak, atritis, baik untuk sistem produktif lelaki, mengurangkan kesan parut.
  • Vitamin C – Anti-oksida, melawan kanser, merangsang formasi kolagen, meningkatkan daya tahanan penyakit, percepat sembuh luka, mencegah selsema, gusi berdarah, darah beku, hidung berdarah.
  • Asid Folik – Kesihatan fetus, merangsang pengeluaran susu badan, kesihatan sel darah merah, kurangkan risiko sakit jantung dan kanser serviks, anemia, osteoporosis, tekanan, ulsert mulut, kesihatan kulit.
  • Vitamin B1 – Menukarkan makanan kepada tenaga, perkasa memori, kecerdasan mental, membina dan meransang peredaran darah, bantu tumbesaran, masalah keresahan, mabuk laut/darat, mengurangkan petanda herpes zoster.
  • Vitamin B2 – Tukarkan makanan kepada tenaga, anemia, keletihan mata, katarak, jangkitan lidah dan mulut, kekejangan.
  • Vitamin B3 – Tukar makanan kepada tenaga, menghasilkan hormone, meransang peredaran darah, lower blood ripid, merawat kepeningan, cirit-birit, migraine, ulser, nafas berbau, baik untuk perut dan usus.
  • Vitamin B6 – Metabolisma protin, baiki otot, senggugut, penenang, tenaga, elakkan muntah-muntah, bibir kering, glossitis, dermatitis, kekajangan, kebas, anemia.
  • Vitamin B12 – Membantu tumbesaran fetus dan kanak-kanak, bantu selera makan, tindak balas saraf, baik untuk kecerdasan otak, kekuatan fizikal, memori, focus, keupayaan seksual dan mengelakkan anemia, keletihan, keresahan, diabetis, rabun.
  • Biotin – Bantu B-kompleks berfungsi lebih efektif, cegah rabun, rambut beruban dan gugur, diabetis, sakit otot, eczema dan keradangan kulit.
  • Vitamin B5 – Meredakan tekanan, kesan penenang, melawan alahan, sembelit, keletihan, atritis, meredakan kesan sampingan akibat antibiotic, mencegah jangkitan, percepat sembuhan luka.
  • Kalsium – Baik untuk tulang dan gigi, darah beku, kebas, kejang, rasa sakit, insomnia, mengekalkan kadar degupan jantung normal, mencegah osteoporosis / penyakit tulang lembut.
  • Fosforus – Meningkatkan kepadatan tulang, diabetis, batu karang, mencegah pereputan tulang, membantu ligament / otot dan meredakan kesakitan akibat atritis, anoreksia.
  • Iodin – Baik untuk tirod, membantu tumbesaran fetus, tingkatkan kadar IQ kanak-kanak, membina ligament/otot dan kesinambungan tisu-tisu, kekuatan fizikal, mengawal berat badan.
  • Zat Besi – Membentuk hemaglobin, redakan kesakitan akibat PMS (senggugut), membantu tumbesaran, melawan penyakit, mengelakkan keletihan, anemia.
  • Magnesium – Kesihatan tulang, gigi, merehatkan otot dan sistem saraf, sifat penenang semulajadi, mencegah tekanan, diabetis, sakit jantung, batu karang, sakit buah pinggang, hati dan masalah penghadalamn.
  • Copper – Membantu menukarkan zat besi kepada haemoglobin, kesihatan rambut, edema, penyakit berkaitan tulang, masalah kebangkakan.
  • Zink – Meningkatkan sistem imun, percepat sembuhan luka, keupayaan seksual lelaki, mencegah masalah prostat, baik untuk deria rasa dan bau, ketajaman minda.


Pentingkah Pengambilan Multivitamin Pada Badan?

Multivitamin penting kerana ia menyokong keperluan zat dan nutrisi pemakanan harian kita untuk mengekalkan kesihatan yang baik. Pengambilan multivitamin terbaik membantu menguatkan sistem imun dan menggalakkan kesihatan jangka panjang. 


Kesan Pengambilan Multivitamin (Vita-Lea Shaklee)

Jika anda mengamalkan penggunaan harian Vita-Lea ,inilah kesannya
  • Meningkatkan kesihatan secara menyeluruh
  • Menyokong jangka hayat hati, usus dan mata
  • Meningkatkan kekuatan tulang dan sistem imunisasi
  • Memberikan perlindungan menentang kerosakan radikal bebas
Vitalea banyak membantu mencantikkan kulit wajah, kuku yang licin, rambut yang kuat dari segi akarnya, membantu mencegah penyakit tiroid @ beguk ( penyakit tiroid ini terjadi kebiasaanya kerana kekurangan iodin dan ini terdapat di dalam vitalea.Selain itu juga, ia adalah antara supplement terpenting untuk diet atau slim yang mana kalau kita kurang makan namun pengambilan vitalea ni banyak membantu memberi badan rasa bertenaga, tidak lesu dan menjadikan kulit sentiasa tegang.

Ibu-ibu yang mengandung dan menyusukan anak, sangat digalakkan mengamalkan pemgambilan vitalea kerana kepentingan zat dan vitamin serta keperluan zat besi oleh si bu dan ianya juga penting untuk tumbesaran anak.

Mengapa ada sesetengah ibu yang mengandung mahupun yang menyusukan anak mudah rasa pitam atau pening kepala?  


Hakikatnya ibu-ibu kekurangan zat besi @ iron dalam pengambilan diet harian mereka.


Siapa Yang Memerlukan Multivitamin
  • Individu dewasa yang mementingkan kesihatan dan kecergasan tubuh jangka panjang
  • Individu yang tidak lengkap diet hariannya
  • Individu yang ingin meningkatkan sistem imun
  • Remaja yang sedang membesar
  • Wanita yang mementingkan kesejahteraan kesihatan mereka
  • Lelaki - semua peringkat umur dewasa lelaki
  • Individu yang menopous
  • Wanita yang baru bersalin


Kenapa Vita-lea Shaklee Adalah Multivitamin Terbaik

Menurut Dr Shangraw (1986), multivitamin yang baik adalah yang larut dalam air kurang dari 60 minit. The best thing about multivitamin shaklee ini ialah, ia larut dalam air kurang dari 5 minit! Ujian klinikal telah membuktikan dengan pengambilan Vita-Lea Shaklee selama setahun boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65%. Vita-Lea telah dipilih oleh Center for Science di Amerika Syarikat sebagai THE BEST MULTI-VITAMIN di dalam Public Interest pada tahun 2000.



  • 2 kali lebih antioksidan untuk mencegah kerosakan fungsi imun berpunca daripada radikal bebas
  • 2 kali lebih kalsium untuk pembinaan tulang
  • 2 kali lebih magnesium untuk mengekalkan rentak jantung, otot, dan fungsi saraf
  • 2 kali lebih Beta karotena untuk membentuk vitamin A yang lebih biopotent
  • 3 kali lebih selenium untuk melindungi paru-paru, kolon dan prostat
  • 3 kali lebih vitamin K untuk menyokong proses pembinaan tulang
  • 6 kali lebih boron untuk menyokong kesihatan tulang
  • 10 kali lebih Biotin yang menyokong proses pengeluaran tenaga


Testimoni Pengguna Vitalea Shaklee

Tak lengkap kan kalau asyik bagitau tentang kelebihan tapi tak ada testimoni









------------------------------------

Saya Nornadia Mansor , ID Shaklee : 866457 
adalah pengedar sah Shaklee anda
Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan, 
sila hubungi :

✆ SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
✉ Email : nornadiamansor@yahoo.com


Setiap pembelian di laman ini, anda layak menerima jadual pengambilan vitamin, tips ekslusif , konsultasi percuma berterusan dan layak dijemput ke ekslusif group di FB.

------------------------------------



Pastikan Yang Original : Kenapa Anda Harus Pilih Vitamin C Shaklee ?

Entry kali ni, saya nak cerita tentang Vitamin C Shaklee yang super duper HOT .Nak tahu kenapa HOT & TERLARIS di pasaran? 

Sebabnya, stok vitamin C yang shaklee bekalkan untuk tempoh 1 tahun boleh habis atau sold out dalam masa seminggu je & disebabkan terbukti berkesan, ramai pihak yang ambil kesempatan untuk 'repack' & 'rebrand' vitamin c shaklee ni. Ada pulak yang claim dapatkan stok dari Doktor Pakar Kulit

testimoni vitamin c 500mg shaklee, testimoni vitamin c shaklee, testimoni vitamin c , vitamin c shaklee murah, vitamin c harga ahli, vitamin c terbaik,vitamin c terbaik, vitamin c 1000mg

1- Ketulenan Produk

Pernah glamor satu masa dulu dengan nama VITAMIN C DR HOLLAND , VITAMIN C 500MG & macam macam lagi nama. 

Tapi tak dipacking dengan cara yang betul. Hanya bekas kecil , label barang tanpa KKM No, MAL No, Tarikh Luput , Kandungan Bahan & banyak lagi.  Tidak hairanlah bila di tanya pada beberapa seller dari mana sumber? Brand apa?


Yang saya terima: 

"Tiada brand"
"Diambil dari doctor di klinik"
"Ada kelulusan KKM dan Sijil Halal"

Jawapan standard yang diberikan.

Sungguh meragukan. Kenapa perlu disembunyikan jika ia benar-benar baik dan bagus! Betul tak?



2- Harga  

HARGANYA? 2 3 kali ganda lebih mahal dari harga Vitamin C Shaklee !
Harga Vitamin Shaklee hanya Rm 92.50 (harga runcit) untuk 180 biji. Masih berpatutan. Sebotol tahan 6 bulan dikk!

Nak harga lagi murah? Meh Sms @ whatsapp saya :) 


3- Uniknya Vitamin C Shaklee

''PERMBEBASAN BERTERUSAN SECARA SEMULAJADI " telah direka oleh Shaklee 

  • Setiap tablet Vitamin C Shaklee mengandungi 7.5 biji buah termasuk kulit (500mg) & pembebasan 1.5 biji kedalam tubuh kita & setiap tablet mengandungi 120mg bioflavonoid (25% bioflavonoid diekstrak dari buah).   
  • Shaklee Sustained Release Vita-C™ Plus berupaya memberikan perlindungan berkekalan, jam demi jam dengan menggunakan sistem perlepasan berkekalannya. 
  • Vitamin C merupakan bahan antioksida yang berkeupayaan tinggi yang juga turut dikenali sebagai nutrisi yang berupaya melakukan semua perkara. 



4- Kebaikan & Kelebihan Vitamin C Shaklee 

  • Memberi efek kulit yg sekata, cerah, lembap
  • Sesuai untuk ibu mengandung
  • Sesuai untuk merawat jerawat di wajah & badan
  • Bagi yg menghadapi masalah resdung amat sesuai diamalkan
  • Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu,fungsi kelenjar adrenal, dan juga mendapatkan gusi & gigi yang sihat
  • Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran melindungi daripada jangkitan dan selesema, serta meningkatkan imuniti
  • Membantu untuk mengurangkan tahap kolesterol, tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis
  • Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka, dan pengeluaran hormon antistress
  • Penting untuk penyuburan sel darah putih dan juga bertindak sebagai antihistamin semulajadi yang amat berguna untuk mengurangkan hidung bengkak semasa selesema, dan mengurangkan gejala-gejala lain alergi
  • Memainkan peranan penting dalam pengeluaran kolagen, yang membantu mencegah penuaan pra-matang
  • Membunuh bakteria patogenik, yang bertindak sebagai antibiotik yang tidak berbahaya
  • Melindungi sel-sel otak dan saraf tunjang, yang sering dirosakkan oleh radikal bebas
  • Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih –> berguna dalam rawatan anemia
  • Ia memainkan peranan penting dalam penghasilan hemoglobin dan sel darah merah
  • Merawat jangkitan saluran kencing
  • Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain
  • Utk kanak2 memadai dgn mngambil sepruh, kerana jumlah vitamin c yg diperlukan oleh kanak  kanak hanya 250mg sehari
  • Vitamin C adalah jenis sustained released atau pelepasan perlahan-lahan, dalam masa 12 jam. Oleh itu,ia memastikan tubuh kita mendapat bekalan vitamin C yang berterusan.



testimoni vitamin c 500mg shaklee, testimoni vitamin c shaklee, testimoni vitamin c , vitamin c shaklee murah, vitamin c harga ahli, vitamin c terbaik,vitamin c terbaik, vitamin c 1000mg

Bab kata pepatah,

❝ Nak SIHAT ambik VITAMIN C, Nak CANTIK ambik VITAMIN C, Nak nampak MUDA ambik VITAMIN C, Perokok tegar ambik VITAMIN C, Masalah resdung ambik VITAMIN C, Ibu MENGANDUNG, MENYUSU, BERPANTANG ambik VITAMIN C ❞

TESTIMONI PELANGGAN



( untuk lebih jelas - klik pada gambar )



testimoni vitamin c 500mg shaklee, testimoni vitamin c shaklee, testimoni vitamin c , vitamin c shaklee murah, vitamin c harga ahli, vitamin c terbaik,vitamin c terbaik, vitamin c 1000mg


testimoni vitamin c 500mg shaklee, testimoni vitamin c shaklee, testimoni vitamin c , vitamin c shaklee murah, vitamin c harga ahli, vitamin c terbaik,vitamin c terbaik, vitamin c 1000mg


testimoni vitamin c 500mg shaklee, testimoni vitamin c shaklee, testimoni vitamin c , vitamin c shaklee murah, vitamin c harga ahli, vitamin c terbaik,vitamin c terbaik, vitamin c 1000mg


testimoni vitamin c 500mg shaklee, testimoni vitamin c shaklee, testimoni vitamin c , vitamin c shaklee murah, vitamin c harga ahli, vitamin c terbaik,vitamin c terbaik, vitamin c 1000mg


testimoni vitamin c 500mg shaklee, testimoni vitamin c shaklee, testimoni vitamin c , vitamin c shaklee murah, vitamin c harga ahli, vitamin c terbaik,vitamin c terbaik, vitamin c 1000mg


testimoni vitamin c 500mg shaklee, testimoni vitamin c shaklee, testimoni vitamin c , vitamin c shaklee murah, vitamin c harga ahli, vitamin c terbaik,vitamin c terbaik, vitamin c 1000mg


testimoni vitamin c 500mg shaklee, testimoni vitamin c shaklee, testimoni vitamin c , vitamin c shaklee murah, vitamin c harga ahli, vitamin c terbaik,vitamin c terbaik, vitamin c 1000mg


testimoni vitamin c 500mg shaklee, testimoni vitamin c shaklee, testimoni vitamin c , vitamin c shaklee murah, vitamin c harga ahli, vitamin c terbaik,vitamin c terbaik, vitamin c 1000mg

testimoni vitamin c 500mg shaklee, testimoni vitamin c shaklee, testimoni vitamin c , vitamin c shaklee murah, vitamin c harga ahli, vitamin c terbaik,vitamin c terbaik, vitamin c 1000mg


Selepas pembelian, saya akan menghubungi anda untuk memberikan konsultasi percuma , jadual pengambilan vitamin 





------------------------------------

Saya Nornadia Mansor , ID Shaklee : 866457 
adalah pengedar sah Shaklee anda
Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan, 
sila hubungi :

✆ SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
✉ Email : nornadiamansor@yahoo.com


Setiap pembelian di laman ini, anda layak menerima jadual pengambilan vitamin, tips ekslusif , konsultasi percuma berterusan dan layak dijemput ke ekslusif group di FB.
------------------------------------



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...