Super Green Vitamin


Showing posts with label INFO VITAMIN. Show all posts
Showing posts with label INFO VITAMIN. Show all posts

15 Kebaikan Gla Complex

Gla Complex adalah vitamin permintaan ramai .Pasti ada keistimewaannya kan? Harini saya kongsikan dengan anda kebaikan GLA Complex :



Setiap kapsul GLA Complex mengandungi lebih 300mg GLA yang merupakan sumber terbaik Omega-6. Ia digabung dengan minyak bunga matahari dan vitamin E untuk meningkatkan keberkesanan dan kestabilannya. Bioavailabilitinya telah dibuktikan secara klinikal dimana ia mampu menyerap kedalam sel dan tisu manusia dengan baik.


Kebaikan Shaklee GLA Complex;

◍ Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid 
Membantu meningkatkan kesuburan
Melegakan PMS (sindrom pra-haid)
Membantu dalam menangani menopus
Menguatkan kuku dan rambut
Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
Membantu menangai ekzema
Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
Menguatkan imuniti tubuh
Memperlahankan proses penuaan
Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung
Mengawal kencing manis dan darah tinggi
Mengawal kolesterol
Untuk fungsi saraf



GLA Complex boleh diambil oleh lelaki dan wanita. Ia sangat membantu terutama mereka yang mempunyai masalah jerawat, mereka yang punya masalah menstrual, monopause sindrom, darah tinggi dan kencing manis.Kelebihan vitamin GLA Shaklee ini ialah kerana ia mengandungi vitamin E yang asli. GLA juga mampu menangani masalah kulit kepala berkerak, berkuping, bersisik. Mari lihat testimoni dibawah


GLA Complex amat disarankan untuk mereka yang;

☑  Ingin mendapat zuriat. Set Kesuburan Shaklee membantu meningkatkan kesuburan suami dan isteri.


☑  Mengalami kitaran haid yang tidak tetap.


☑  Sering mengalami senggugut. GLA merupakan bahan binaan Prostaglandin yang penting untuk proses kimia dalam tubuh seperti mengawal tekanan darah, pengecutan otot (punca terjadinya senggugut).


☑  Mengalami masalah kulit seperti ekzema, kekeringan


☑  Diabetes (jenis 2). GLA membantu mengawal insulin dan paras kolesterol. Juga mengurangkan kesakitan dan kebas-kebas yang biasa dialami oleh penghidap diabetes


☑ Masalah berat badan berlebihan yang berkaitan dengan hormon. 


☑ Ingin mendapatkan kulit cantik bebas jeragat dan jerawat.


☑  Mereka yang menghidap penyakit arthritis reumatid.


☑ Pesakit hiperaktif dan autisma

☑  Bagi mereka yang menghampira menopaus atau sudah menapaus - untuk menstabilkan hormon dalam badan

☑  Menghadapi penyakit kanser,ketumbuhan fibroid,cyst



Testimoni Pengguna Gla Complex :






Perbezaan English Primrose Oil dengan Borage Oil?

Jadi, apakah perbezaan antara EPO dengan borage oil? Borage oil mengandungi GLA yang lebih tinggi dari EPO iaitu sebanyak 25% berbanding 10% GLA dalam EPO.

Kelikatan GLA yang lebih tinggi terbukti lebih baik untuk membantu dalam beberapa masalah kesihatan seperti PMS, arthritis, malah ekzema.

Bukan itu saja, GLA Complex Shaklee mengandungi Vitamin E dan minyak biji bunga matahari yang kaya dengan asid lemak Omega-6. Daun borage juga dikatakan galactogogue yang bagus (dalam GLA Complex Shaklee bukan daun, tapi biji bunga borage).

Borage oil juga digunakan pada akhir kehamilan untuk mematangkan serviks.


------------------------------------

Saya Nornadia Mansor , ID Shaklee : 866457 
adalah pengedar sah Shaklee anda

Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan, 
sila hubungi :

 SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
 Email : nornadiamansor@yahoo.com


Setiap pembelian di laman ini, anda layak menerima :

 jadual pengambilan vitamin
☑ tips ekslusif
☑ konsultasi percuma berterusan 
 layak dijemput ke ekslusif group di FB.

------------------------------

Terima Kasih

Adakah Pengambilan B- Complex Boleh Menggemukkan Badan?

Kita sering mendengar yang pengambilan B-complex akan menyebabkan kenaikan berat badan. Saya telah cuba mencari kaitan “peningkatan berat badan” dan B-complex tetapi sebaliknya yang saya jumpa iaitu B-complex adalah vitamin penting dalam penurunan berat badan. Mari belajar lebih jelas mengenai perkara ini.


A link exists between vitamin B and weight loss, but a number of myths about weight loss and the role which vitamin B plays also exist. Let's put all the facts together and explain how vitamin B interacts with losing weight.

Connection between Vitamin B and Weight Loss
The human body requires 13 vitamins, and eight of these essential vitamins are from the B-complex group. B-complex vitamins are absolutely essential for necessary metabolic processes such as red blood cell synthesis and the production of energy.

All B-complex vitamins are water soluble. They provide energy from using carbohydrates and converting them to glucose. B-complex vitamins are also essential for the metabolism of proteins and fat. B-complex vitamins work together, so it is important to take them all at the same time. Vitamin B and weight loss go hand in hand, but only when all forms of vitamin B are taken together.

Various Forms of Vitamin B

 

Vitamin B-1 (Thiamine)

Vitamin B-1 is required for the proper metabolism of starch and sugar in order to provide energy to the body. B-1 helps to effectively maintain a healthy nervous system. B-1 also helps the heart and other muscles function properly. High levels of stress greatly increase the necessity for B1. B1 can be taken in foods such as whole wheat, bran, soybeans, meats and molasses. Alcohol inhibits the effective absorption of B1. B1 is effective with B-complex, B2, niacin, vitamin C, folic acid, Manganese, and vitamin E.

 

Vitamin B2 (Riboflavin)

Vitamin B2 helps the thyroid function properly and takes care of your metabolism. Vitamin B2 is crucial for the metabolism of fats, proteins, and carbohydrates. B2 is necessary for the repair of skin, hair and nails. Vitamin deficiency and dry skin are related. B2 also provides energy to the body. People who exercise daily are actually losing B2 by using up their supply of the vitamin. If you're looking to boast your dietary B2 intake, milk, cheese, eggs, almonds, whole grains and vegetables are very effective sources.

 

Vitamin B3 (Niacin)

Vitamin B3 aids in the normal maintenance of thyroid hormone production. Reliable dietary sources of vitamin B3 include tuna, turkey, chicken, wheat bran, eggs, meat, cheese, oats, dried fruit, and brown rice.

 

Vitamin B5 (Pantothenic Acid)

Vitamin B5 is essential for generating energy in the body. Since energy is required for exercise, vitamin B5 plays an important role in weight loss. Reliable dietary sources of vitamin B5 include meat, chicken, eggs, beans, wheat bran, wholegrain bread, and green vegetables. A fruit and vegetable diet is a great way to increase vitamin B5 intake.

 

Vitamin B6 (Pyridoxine)

Vitamin B6 plays an integral role in the metabolism of fats, particularly fatty acids which are unsaturated. Vitamin B6 helps with the regulation and production of the thyroid. B6 ensures the proper functioning of the metabolism system.
Vitamin B6 helps with the production of hydrochloric acid, and is necessary for the metabolism of many amino acids. Whole grains, bananas, chicken, beef, eggs, avocados, dried fruit and molasses are a great source of vitamin B6.

 

Vitamin B12 (Cyanocobalamin)

Vitamin B12 is involved in the metabolism of virtually every cell in the body. Though specific Vitamin B12 information can be difficult to find, most significantly, B12 affects DNA regulation and synthesis. B12 also affects the synthesis of fatty acids and the production of energy. B12 is necessary for digestion, protein synthesis, absorption of foods, and the metabolism of fat and carbohydrates. There are manyfood supplements for vitamin B12 deficiency, Vitamin B12 can be obtained by eating meat, fish and eggs.

B Group Vitamins
Thiamin
v     Thiamin helps convert glucose into energy in the body.
v     Thiamin also plays an integral role in nerve function.

Riboflavin
v     Riboflavin is mainly involved in energy metabolism.

Niacin
v     Niacin is required for the body to metabolize fat, carbohydrates and alcohol to produce energy.
v     Niacin is usually not lost during the cooking process, unlike most other B group vitamins.

Biotin
v     Biotin is required for energy metabolism, amino acid metabolism, fat synthesis and glycogen synthesis.

Pyridoxine
v     Pyridoxine is required for protein and carbohydrate metabolism.

Folate
v     Folate is required to form red blood cells.

Cyanocobalamin
v     Cyanocobalamin is involved in breaking down fatty acids and amino acids for the purpose of producing energy.




Syarat untuk B-complex yang penting dalam penurunan berat badan adalah kesemua kumpulan vitamin B perlu diambil bersama-sama. Jika ada yang tertinggal, maka pincanglah fungsi B-complex kerana 8 jenis vitamin B ini memerlukan antara satu sama lain untuk kesan yang efektif. Cuba lihat botol B-complex anda..Cukupkah kesemuanya? Mungkin jika anda menjadi gemuk disebabkan B-complex kerana B-complex di tangan anda tidak cukup 8 jenis vitamin B. Awas yea..Perkara ini nampak kecil tapi besar impaknya.

Bagaimana dengan Shaklee B-complex?

☑ Mengandungi Sistem Penyerapan Bioaktif  - Asid folik tambahan dan vitamin B penting tidak mudah diserap.  Oleh itu, Shaklee berjaya menghasilkan kandungan asid folik yang unik serta boleh membuatkan zat makanan lebih mudah diserap dan teknologi berpaten ini eksklusif untuk Shaklee.
☑ Mudah di telan
☑ Mengandungi kesemua 8 Vitamin B yang penting termasuk 100% Nilai Harian biotin


Nota Kaki: 
B-complex perlu diambil SELEPAS MAKAN kerana pengambilan B-complex akan meningkatkan metabolisma badan membawa kepada rasa lapar. Jika diambil SEBELUM MAKAN, anda akan makan dengan jayanya.






------------------------------------

Saya Nornadia Mansor , ID Shaklee : 866457 
adalah pengedar sah Shaklee anda

Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan, 
sila hubungi :

 SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
 Email : nornadiamansor@yahoo.com


Setiap pembelian di laman ini, anda layak menerima :

☑ jadual pengambilan vitamin
☑ tips ekslusif
☑ konsultasi percuma berterusan 
 layak dijemput ke ekslusif group di FB.

------------------------------


Terima Kasih

Benarkan Vitamin Shaklee Boleh Menggemukkan




Saya menerima beberapa komen yang mengatakan vitamin menyebabkan selera makan bertambah dan menyebabkan berat badan bertambah. Rupanya ramai juga yang risau sekiranya berat badan bertambah dengan pengambilan vitamin. Oleh itu, saya pun mencari sedikit maklumat tentang isu ini. 
  

Terdapat 2 jenis vitamin iaitu yang larut lemak dan larut air. 

  1. Vitamin larut lemak akan tersimpan di dalam badan lemak tisu dan digunakan apabila diperlukan. Antara vitamin jenis ini adalah vitamin A, D, E dan K.  
  2. Vitamin larut air  pula tidak disimpan di dalam badan tetapi diangkut ke seluruh badan melalui darah. Apabila ia tidak diperlukan, ia akan dikeluarkan melalui air kencing. Vitamin jenis ini juga perlu diganti sentiasa. Antara vitamin jenis ini adalah vitamin C dan vitamin B (sebab tu dicadangkan ambil vitamin C dan B setiap hari. 


Badan kita adalah mesin terbaik yang telah Allah ciptakan. Walau bagaimanapun, badan kita tidak dapat mencipta vitamin untuk kegunaannya. Sebab itu, Allah suruh kita makan. Al-Quran adalah manual kita yang paling padat dan lengkap. Jadi, perkara yang tidak penting tiada di dalamnya. Salah satu benda yang terkandung dalam Al-Quran adalah tentang makan. Jadi, makanan sebenarnya penting untuk manusia kerana dalam makanan mengandungi pelbagai vitamin dan nutrien.


Cuma mungkin makanan yang diambil sekarang ni (terutama makanan segera dan frozen food) menyebabkan vitamin dalam makanan hilang. Sebab itulah saya sendiri merasakan perlunya makan makanan tambahan(supplement) ini.
Walau bagaimanapun, ada yang menjumpai bahawa multivitamin boleh menaikkan berat badan tetapi hanya untuk mereka yang kurang berat badan (underweight). Untuk mereka yang berlebihan berat badan(overweight) atau mempunyai berat badan ideal, multivitamin tidak membantu menambahkan lagi berat badan. 

Sekiranya berlaku bertambahan berat badan selepas anda mengambil vitamin, kemungkinan badan anda perlukan tambahan vitamin. Pastikan juga anda mengambil vitamin yang asli bukan tiruan. 

Alhamdulillah, vitamin Shaklee sangat cepat larut air. Anda boleh cuba sendiri dengan meletakkan sebiji vitamin shaklee dalam air. Selepas ambil vitamin B anda akan dapati air kencing anda berwarna kuning pekat yang agak cantik. Itu menunjukkan vitamin B shaklee mudah larut air.



Bagaimana pula dengan protein powder seperti ESP atau Cinch Shake?

Kajian menunjukkan protein membina muscle dan bukannya lemak. Walaupun protein mengandungi kolesterol tetapi ia tidak mudah disimpan di dalam badan berbanding lemak. Apabila protein diambil secara berlebihan, ia akan dikeluarkan melalui air kencing. 


Sekiranya anda ambil ESP dan menyusukan bayi, anda akan dapati tubuh bayi anda kental dan pejal. tembam tetapi bukan berlemak. Alhamdulillah, setakat ni semua orang geram tengok Muadz dan bila dukung pun boleh rasa badannya yang berat dan tough itu.Apa yang menyebabkan berat badan manusia bertambah adalah pengambilan kalori. Sekiranya kalori diambil secara berlebihan ianya akan tersimpan di dalam badan dan bertukar menjadi lemak.Jadi, selepas ini anda tidak perlu risau lagi untuk mengambil sebarang vitamin ya. Lebih-lebih lagi vitamin Shaklee yang terbukti dari sumber asli dan tiada pewarna mahupun perasa tambahan.





------------------------------------

Saya Nornadia Mansor , ID Shaklee : 866457 
adalah pengedar sah Shaklee anda

Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan, 
sila hubungi :

 SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
 Email : nornadiamansor@yahoo.com


Setiap pembelian di laman ini, anda layak menerima :

☑ jadual pengambilan vitamin
☑ tips ekslusif
☑ konsultasi percuma berterusan 
 layak dijemput ke ekslusif group di FB.

------------------------------

Terima Kasih

Kebaikan dan Tips Minum Air Masak 8 Gelas Sehari

Saya selalu ingatkan untuk semua pengamal - pengamal suplemen terutamanya Shaklee Lovers perlu untuk minum air sekurang - kurang 3 Liter sehari! Sebab apa? Sebab untuk memastikan penyerapan suplemen yang kita ambil tu dengan lebih sempurna dan lebih cepat memberi kesan kepada kita. Selain itu, ia juga mebantu untuk mencukupkan bendalir dalam badan yang rata - ratanya orang Malaysia ni sangat - sangat sukar nak minum air kosong!

Jadi untuk dapatkan kulit yang sihat dan cantik, badan yang sihat dan segar serta mudah untuk menimba ilmu, pengmabilan air yang mencukupi sangat - sangatlah digalakkan.Kebanyakan dari kita malas minum air kosong 8 gelas sehari dengan alasan 'malas nak ke tandas', sebenarnya air kosong banyak kelebihannya dan boleh ia mengeluarkan segala toksin dari badan!Dan jangan tak tau sebab ia juga boleh jadi salah satu senaman untuk kita keluar masuk toilet!Haaaa...Kan senang tu!
Air memang sangat - sangat penting untuk badan kita tau dan air yang palin bagus adalah air suam berbanding dengan air sejuk atau air dingin!Air berkaronat memang sepatutnya tak de dalam list langsung ok sebab kandungan gula yang sangat tinggi yang boleh menyebabkan KEGEMUKAN!!!

8 Kebaikan Air Kosong yang Mencukupi
1. Menguruskan badan
Khabar gembira buat para wanita yang tengah berdiet. Air putih tidak mengandungi kalori, gula ataupun lemak dan ini ternyata mampu mengurangkan berat badan kita.
2. Meningkatkan kesuburan
Air putih dapat menghasilkan hormon testosteron pada kaum Adam serta hormon estrogen pada kaum Hawa.
3. Melancarkan sistem pencernaan
Minum air putih dalam kuantiti lapan gelas setiap hari akan melancarkan sistem pencernaan. Ia dapat menghindarkan dari mendapat sembelit malah pembakaran kalori juga akan berjalan dengan efisien.
4. Melambatkan proses pertumbuhan zat yang menyebabkan kanser
Air putih bukan saja melambatkan pertumbuhan zat penyebab kanser malah ia juga dapat membantu mencegah penyakit hati dan ginjal.
5. Perawatan kecantikan
Kekurangan pengambilan air putih menyebabkan tubuh menghadapi kesulitan untuk menyerap air, sekaligus mengakibatkan kulit kering dan berkerut.
6. Tubuh lebih segar dan sihat
Khasiat air putih bukan sekadar untuk membersihkan tubuh saja tapi juga sebagai zat yang sangat diperlukan tubuh. Kita mungkin dapat bertahan bila tidak makan beberapa hari namun tidak mungkin dapat bertahan jika tidak minum air. Ini kerana air merupakan bahagian terbesar dalam komposisi tubuh manusia.
7. Menyihatkan jantung
Air putih juga diyakini dapat menyembuhkan penyakit jantung. Bahkan pada saat ini juga sudah banyak perubatan altenatif yang memanfaatkan penggunaan air putih.
8. Ubat kepada penyakit strok
Air putih tidak hanya digunakan untuk mengubati berbagai penyakit kulit, namun sangat efektif untuk mengubati penyakit lumpuh. Ini kerana air dapat membantu memperkuatkan kembali otot-otot dan ligamen serta melancarkan sistem peredaran darah dan sistem pernafasan.

Air Kosong PENAWAR pelbagai jenis PENYAKIT
Kajian para sainstis mendapati  amalan minum air sebaik bangun dari tidur setiap pagi mempunyai manfaat. Japanese Medical Society, misalnya berjaya membuktikan dalam kes-kes tertentu. Amalan ini mampu memulihkan penyakit termasuk yang serius.
Diantara penyakit yang termasuk dalam penyelidikan persatuan di Negara matahari terbit ini ialah sakit kepala, sakit-sakit badan, system jantung, arthristis, degupan jantung yang pantas, epilepsy, lemak berlebihan, bronchitis, tibi, meningitis, buah pinggang, dan jangkitan pada air kencing.

Tips Pengambilan Air Masak 8 Gelas Sehari




------------------------------------

Saya Nornadia Mansor , ID Shaklee : 866457 
adalah pengedar sah Shaklee anda

Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan, 
sila hubungi :

✆ SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
✉ Email : nornadiamansor@yahoo.com


Setiap pembelian di laman ini, anda layak menerima jadual pengambilan vitamin, tips ekslusif , konsultasi percuma berterusan dan layak dijemput ke ekslusif group di FB.


------------------------------------







Terima Kasih

Pastikan Yang Original : Kenapa Anda Harus Pilih Vitamin C Shaklee ?

Entry kali ni, saya nak cerita tentang Vitamin C Shaklee yang super duper HOT .Nak tahu kenapa HOT & TERLARIS di pasaran? 

Sebabnya, stok vitamin C yang shaklee bekalkan untuk tempoh 1 tahun boleh habis atau sold out dalam masa seminggu je & disebabkan terbukti berkesan, ramai pihak yang ambil kesempatan untuk 'repack' & 'rebrand' vitamin c shaklee ni. Ada pulak yang claim dapatkan stok dari Doktor Pakar Kulit



1- Ketulenan Produk

Pernah glamor satu masa dulu dengan nama VITAMIN C DR HOLLAND , VITAMIN C 500MG & macam macam lagi nama. Tapi tak dipacking dengan cara yang betul. Hanya bekas kecil , label barang tanpa KKM No, MAL No, Tarikh Luput , Kandungan Bahan & banyak lagi.  Tidak hairanlah bila di tanya pada beberapa seller dari mana sumber? Brand apa?

Yang saya terima:

"Tiada brand"
"Diambil dari doctor di klinik"
"Ada kelulusan KKM dan Sijil Halal"

Jawapan standard yang diberikan.

Sungguh meragukan. Kenapa perlu disembunyikan jika ia benar-benar baik dan bagus! Betul tak?



2- Harga  

HARGANYA? 2 3 kali ganda lebih mahal dari harga Vitamin C Shaklee !
Harga Vitamin Shaklee hanya Rm 92.50 (harga runcit) untuk 180 biji. Masih berpatutan.

Nak harga lagi murah? Meh Sms @ whatsapp saya :) 



3- Uniknya Vitamin C Shaklee

''PERMBEBASAN BERTERUSAN SECARA SEMULAJADI " telah direka oleh Shaklee

Setiap tablet Vitamin C Shaklee mengandungi 7.5 biji buah termasuk kulit (500mg) & pembebasan 1.5 biji kedalam tubuh kita & setiap tablet mengandungi 120mg bioflavonoid (25% bioflavonoid diekstrak dari buah).  
Shaklee Sustained Release Vita-C™ Plus berupaya memberikan perlindungan berkekalan, jam demi jam dengan menggunakan sistem perlepasan berkekalannya. Vitamin C merupakan bahan antioksida yang berkeupayaan tinggi yang juga turut dikenali sebagai nutrisi yang berupaya melakukan semua perkara. 



4-Kebaikan & Kelebihan Vitamin C Shaklee 

* Memberi efek kulit yg sekata, cerah, lembap
* Sesuai untuk ibu mengandung
* Sesuai untuk merawat jerawat di wajah & badan
* Bagi yg menghadapi masalah resdung amat sesuai diamalkan
* Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu,fungsi kelenjar adrenal, dan juga mendapatkan gusi
& gigi yang sihat
* Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran melindungi daripada jangkitan dan selesema, serta meningkatkan imuniti
* Membantu untuk mengurangkan tahap kolesterol, tekanan darah tinggi, 
dan mencegah aterosklerosis
* Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan 
penyembuhan luka, dan pengeluaran hormon antistress
* Penting untuk penyuburan sel darah putih dan juga
 bertindak sebagai antihistamin semulajadi yang amat
berguna untuk mengurangkan hidung bengkak semasa 
selesema, dan mengurangkan gejala-gejala lain alergi
* Memainkan peranan penting dalam pengeluaran kolagen, 
yang membantu mencegah penuaan pra-matang
* Membunuh bakteria patogenik, yang bertindak sebagai 
antibiotik yang tidak berbahaya
* Melindungi sel-sel otak dan saraf tunjang, yang 
sering dirosakkan oleh radikal bebas
* Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih –> 
berguna dalam rawatan anemia
*Ia memainkan peranan penting dalam penghasilan 
hemoglobin dan sel darah merah
* Merawat jangkitan saluran kencing
* Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain
* Utk kanak2 memadai dgn mngambil sepruh, kerana jumlah 
vitamin c yg diperlukan oleh kanak  kanak hanya 250mg sehari
* Vitamin C adalah jenis sustained released atau
 pelepasan perlahan-lahan, dalam masa 12 jam. Oleh itu,
 ia memastikan tubuh kita mendapat bekalan vitamin C yang berterusan.






Bab kata pepatah,

❝ Nak SIHAT ambik VITAMIN C,
Nak CANTIK ambik VITAMIN C,
Nak nampak MUDA ambik VITAMIN C,
Perokok tegar ambik VITAMIN C,
Masalah resdung ambik VITAMIN C,
Ibu MENGANDUNG, MENYUSU, BERPANTANG ambik VITAMIN C ❞
 





=================
TESTIMONI PELANGGAN
=================


( untuk lebih jelas - klik pada gambar )




✻ Pembelian Vitamin C Plus Shaklee  secara Online 

Jika anda berminat dengan Vitamin C Plus Shaklee , untuk 6 bulan penggunaan. Anda boleh membuat pembelian terus secara online :

>> Klik disini untuk pembelian <<


Selepas pembelian, saya akan menghubungi anda untuk memberikan konsultasi percuma , jadual pengambilan vitamin 





------------------------------------

Saya Nornadia Mansor , ID Shaklee : 866457 
adalah pengedar sah Shaklee anda
Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan, 
sila hubungi :

✆ SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
✉ Email : nornadiamansor@yahoo.com


Setiap pembelian di laman ini, anda layak menerima jadual pengambilan vitamin, tips ekslusif , konsultasi percuma berterusan dan layak dijemput ke ekslusif group di FB.
------------------------------------




Terima Kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Super Green Vitamin | Template Designed By Blog Bingkisan Hati