Review Testimoni : Set Penjagaan Shaklee Baby

produk penjagaan kulit bayi shaklee,mandian bayi paling selamat,set mandian bayi,shaklee baby, testimoni shaklee baby

Sebelum ni , saya ada ulas info berkaitan Shaklee Baby iaitu Set Penjagaan Bayi (Shaklee Baby), rujuk link  Set Penjagaan ShakleeBaby Terbukti Organik dan Selamat Untuk Bayi Anda

Tapi kalini,saya nak kongsikan dengan mak mak semua yang tercari cari apakah produk penjagaan kulit yang terbaik, selamat untuk bayi anda.

set shaklee baby, produk mandian bayi,produk penjagaan kulit bayi,mandian bayi,testimoni shaklee baby

Dan semestinya produk penjagaan bayi dari Shaklee sangat berbaloi dan selamat untuk bayi anda ,kerana :

  • 9% semulajadi, 79% kandungan organik
  • tak merengsakan kulit dan tak memedihkan mata
  • Diuji tahap sensitivity dan pediatrik
  • Hipoalerhik
  • Bebas paraben dan SLS
  • Tiada 1,4 dioxane dan formaldehyde
  • Bebas pewarna tiruan dan pewangi tambahan

Review Testimoni Pengguna Set Penjagaan Kulit Shaklee Baby

#Testimoni

shaklee baby,set penjagaan bayi shaklee,pengguna shaklee baby,testimoni shaklee baby

# Testimoni 1 

Bukan baby je boleh guna. Mak baby pun boleh.

Shaklee Baby ni sangat sesuai juga untuk sesiapa saja yang ada masalah kulit sensitif tau. Kesian kan yang selalu ada gatal-gatal/ kulit mengelupas tiap kali guna sabun/ mandian biasa di pasaran tu.

# Testimoni 2 : 

“BANTU TURUNKAN SUHU DEMAM BAYI”

Digunakan secara tradisional sejak dahulu lagi, Kandungan pati chamomile, lavender dan rosemary dalam minyak urut shaklee baby bantu turunkan suhu dan ketidakselesaan akibat demam

READ :  Set Penjagaan ShakleeBaby Terbukti Organik dan Selamat Untuk Bayi Anda

# Testimoni 3 

Ada antara kawan² tahu masalah alergik afrina…dan ebby beli shaklee baby ni memang untuk ebby dan afrina (pada mulanya)

Beli awal lagi…masa memula masuk malaysia…tapi sayang pulak nak guna sebab packaging dia comel sangat…😋

Bila dah abis sabun yang kami biasa guna (sabun organik jugak) tu..duk pikir² nak bukak tak..sampailah…akhirnya b bukak…afrina baru start sekolah..b fikir why not try kan…sebab nak bagi dia segar²…

Start pada tu..dah tak mau guna lain..anak² pon suka…badan lagi segar dari biasa…fresh gitu..so, pergi sekolah takde lemau² siput sedut…

Siyes sabun, massage oil dan losyen shaklee baby ni lain dari lain…tak sama ngan produk² ‘organik’ luar!! -Ebby Mohfat

# Testimoni 4

Anak kedua umie start pakai set Shakleebaby since awal-awal pelancaran shakleebaby kat HQ. So far baby sangat suka…

Mama yang dok guna pun tumpang best sebab baunya menyegarkan, tidak melekit dan pekat. Bikin jiwa tenang bila bau wangian semulajadi set shakleebaby 😊. – Puan Umi Kalsom

# Testimoni 5

Puan Rose berkongsi pengalaman beliau menggunakan set Shaklee Baby ini untuk kedua-dua anaknya.

Mandian Shaklee Baby berbuih yang ringan serta baunya lembut saja.

Losyen Shaklee Baby dengan wangian asli adalah cepat diserap secara lembut pada kulit.

Minyak urut Shaklee Baby pula sangat menenangkan 

testimoni shaklee baby,untuk bayi ekzema, produk untuk kulit bayi, shaklee baby wash, mandian bayi yang baik, mandian bayi yang selamat 9

# Testimoni  6:

MASALAH KULIT SEMAKIN BAIK SELEPAS 4 HARI!!

READ :  5 Tips Penjagaan Kulit Untuk Bayi Yang Perlu Anda Tahu

Adik Aishah ni baru berusia 60 hari.

Seluruh badan kena eczema. Lepas 4 hari pakai, si ibu bawa Aishah jumpa doctor.

Doctor : pakai apa dah nampak ok kulit baby??

Ibu : pakai shaklee

Doctor : bagus! teruskan pakai ya!

Aishah baru mula pakai set #shakleebaby.

Sama-sama kita doakan semoga baby Aishah cepat sembuh ya 😋

Testimoni 7

Saya sangat berpuas hati!

Lotion Shaklee Baby, kulit rasa tak berminyak dan melekit macam losyen lain. Bau wangi sangat

Massage Oil Shaklee Baby bagus untuk anak yang demam,kerana ada ekstrak chamomile yang menurunkan panas badan .

testimoni shaklee baby,untuk bayi ekzema, produk untuk kulit bayi, shaklee baby wash, mandian bayi yang baik, mandian bayi yang selamat 1

Ramai ibu ibu yang dah cuba Set Penjagaan Bayi Shaklee Baby, rata rata memberikan respon yang sangat positif selepas beberapa hari penggunaan. Semestinya ia selamat dan sesuai untuk bayi yang mempunyai masalah kulit yang sensitif.

READ :  Set Penjagaan ShakleeBaby Terbukti Organik dan Selamat Untuk Bayi Anda

Promosi ShakleeBaby April 2018

Beli 2 PERCUMA 1 bersama TUALA PLUSH MICROFIBER  & BEG TANGAN MANDIAN BAYI

———————————–
Saya Nornadia Mansor ,  ID Shaklee : 866457 
adalah pengedar sah Shaklee anda
 .
Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan,
sila hubungi :
 .
✆ SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
.
📱 Link Terus untuk Whatsapp :
http://www.wasap.my/60134211610
http://www.wasap.my/60134211610
.
📩 Email : nornadiamansor@yahoo.com
 .
ATAU
 .
♥ Walk In ke mana mana cawangan Shaklee berdekatan,  gunakan ID 866457 untuk dapatkan supplement anda dgn Harga Sungguh Menjimatkan ♥
 .
Setiap pembelian di laman ini, anda layak menerima :
☑ Jadual pengambilan vitamin
☑  Tips ekslusif
☑ Konsultasi percuma berterusan
Review Testimoni : Set Penjagaan Shaklee Baby was last modified: by
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

Berpengalaman lebih 6 tahun sebagai Shaklee Business Leader . Saya menjalani perniagaan Shaklee secara sepenuh masa , secara ‘online’ dan ‘offline’ .

Saya disini ingin berkongsi dengan anda maklumat,tips dan info kesihatan yang berguna, dan ada yang saya tuliskan mengenai pengalaman saya sendiri.

Hubungi saya secara terus

Call/Whatsapp : +6013-4211610
Link Whatsapp : http://www.wasap.my/60134211610

You may also like

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.