Review Produk Anda Secara Percuma

iklan percuma,gift review,review percuma

Agak-agaknya, ada yang berminat tak kalau saya offer nak buat review produk anda secara percuma ? Apa sahaja produk,asalkan bukan produk Shaklee (eh,takkan nak sama dengan saya pulak 😅)

PERCUMA tau!

Review Produk Anda Secara Percuma

Cuma korang kena hantar sampel produk anda kepada saya. Kalau nak hantar produk sebenar (bukan sampel) pun ok jugak. Hehe

Korang tau tak, kebanyakan orang akan google info sesuatu produk dahulu sebelum buat keputusan untuk  beli dan kemudian barulah cari trusted seller .

Insyaallah,jika rezeki anda..potential customer boleh dapat info dari review produk disini dan hubungi anda

Review bergambar akan saya postkan entry  di blog , kemudian saya akan sharekan entry fan pages facebook saya (ada 50k liker je) . Semua review adalah PERCUMA.

READ :  SEMBELIT PUNCA TERHASILNYA JERAWAT !

Mehla grab peluang ni. FREE aje. Cuma perlu hantar SAMPEL produk korang ajerr.

Kalau ada yang berminat, boleh hubungi saya secara terus  di messenger atau terus ke wasap mami. InshaAllah mami cuba yang terbaik untuk bantu bisnes korang. :-*

READ :  Rahsia Penawar Hentikan Kanser dari Merebak Secara Semulajadi

*Tak cuba tak tauuuu!

Kelebihan Buat Produk  Review di Blog?

  1. Memperkenalkan jenama anda
  2. membesarkan jaringan pembeli
  3. meningkat potensi pelanggan untuk membeli
  4. sediakan info yang lengkap di blog
  5. Blog menawarkan jangkamasa promosi tanpa had masa selagi posting serta blog tersebut masih wujud.

Adakah Produk Review ini Membantu?

Insyaallah, ia sangat membantu anda untuk mengembangkan bisnes.. lagipon tak semua yang meniaga ada blog . Blog antara media paling kukuh untuk sesebuah perniagaan. tulah sebab ,kebanyakan syarikat akan ada website sendiri.

READ :  7 Cara Mengatasi Keputihan Semasa Hamil

kiranya, ia antara salah satu usaha mengembangkan jenama mereka.

Blog saya mempunyai jumlah trafik yang baik ,biasanya antara 15 ribu – 17 ribu pembaca setiap hari . rujuk graf statistik dibawah .

bagi anda yang berminat, terus whatsapp kepada saya ye.

http://www.wasap.my/60134211610

http://www.wasap.my/60134211610

http://www.wasap.my/60134211610

atau

email : nornadiamansor @yahoo.com

Review Produk Anda Secara Percuma was last modified: by
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

You may also like

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.