Review : 7Skin Collagen Foundation ,Memang Puas Hati !

collagen foundation,foundation terbaik malaysia,foundation untuk kulir berminyak,7skin ,collagen 7 galaxy foundation, foundation tahan lama

Salam semua, harini saya nak review foundation atau bedak asas yang saya gunakan.Serious best!

dah pastinya sebelum membeli, korang mesti nak tau latar belakang ,info ,kandungan sesuatu produk kan? Untuk langkah keselamatan, yelakan takut nanti ada bahan terlarang yang boleh buatkan kulit muka kita rosak.

Review : 7Skin Collagen Foundation ,Memang Puas Hati !

Babe, tak kenal maka tak cinta…kita recommend sebab dah try dan memang puas hati !

1 botol ada 15ml. Dengan hanya 1 pam dan boleh ratakan keseluruh wajah

Walaupon ia datang dalam 1 Shade iaitu Natural, ianya sesuai untuk semua warna kulit.. tak nampak over pon bila kita makeup  😉 . Nampak so natuuuraaal!   Lebih kurang macam Nars Foundation kod : Punjab

 

READ :  Review Produk Anda Secara Percuma

Ini adalah antara info yang saya perolehi dari Founder Collagen 7 Galaxy Foundation.

Latar Belakang  Collagen 7 Galaxy Foundation.

Syarikat ini di tubuhkan oleh tiga beradik iaitu Mr. Iz (memiliki Bachelor of International Business, MSU), Miss Yan (memiliki Master Research in Chemistry, UKM) dan Miss Yin (memiliki Degree in Oleochemistry, UKM) .

Masing-masing mempunyai ilmu yang sangat luas dalam penghasilan produk collagen foundation ini di samping mendapat sokongan penuh daripada Professor terkemuka di Malaysia yang mempunyai pengalaman lebih daripada 15 tahun dalam membuat kajian dan membangunkan produk-produk berkualiti untuk Asian Market seperti Dior.

Kandungan Collagen 7 Galaxy Foundation

satu-satunya produk collagen foundation bumiputera yang menggunakan bahan-bahan organik yang di import terus dari France dan mendapat kerjasama daripada Dr. Amin (Pakar Kecantikan dan Pemilik kilang) dalam menghasilkan produk foundation pertamanya yang berasaskan Salmon Collagen serta bahan-bahan organik lain seperti

  • Vitamin C
  • Vitamin E
  • Beeswax,
  • SPF35+ secara semulajadi
  • telah diluluskan KKM (NOT1710045292K).
READ :  Magic Blue Natural Deodorant - Bau Badan Hilang Selama 3 hari !

Kesemua bahan yang terkandung di dalam foundation ini juga telah melalui proses R&D dan di formulasikan oleh Professor berkenaan serta dipantau oleh KKM untuk penghasilan produk 7SKIN Kiss Me Now 2IN1 (cosmetic + skincare) yang sangat unik ini.

Kenapa Saya Pilih  Collagen 7 Galaxy Foundation

  • Kecil dan mudah dibawa (Pocket Foundation)
  • Bahan-bahan semulajadi yang diimport dari France
  • Foundation yang berasaskan Salmon Collagen (Marine Collagen)
  • Kombinasi bahan yang dapat memberikan kesan yang lebih efektif (medium coverage)
  • Produk foundation 2in1 (cosmetic + skincare – cover as it clear)
  • Warna foundation natural magic dengan luxury fragrant
  • Di formulasi khas oleh Professor terkemuka untuk market Asia
  • Kesan yang sama baik dengan produk berjenama yang lebih mahal
  • Material botol yang berkualiti dan seksi
  • Tekstur yang lebih lembut dan mudah disekatakan pada wajah
  • Produk mesra wudhuk
  • Proses pengilangan bertaraf GMP
  • Setiap proses dipantau dan mendapat kelulusan KKM (NOT1710045292K)
  • Halal dan sememangnya selamat digunakan untuk semua jenis kulit
  • Free delivery untuk semua stokis area KL, Selangor dan N. Sembilan

Untuk Belian , Sila Hubungi

Ms. Yin : 013-6503086

READ :  Magic Blue Natural Deodorant - Bau Badan Hilang Selama 3 hari !

Ms. Yan : 013-6789428

Mr. Iz : 012-5920867

Facebook : 7SKIN HQ

Instagram : 7skinkissmenow

Web / Blog : 7skinofficial.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge