PENGLIHATAN MAK BERTAMBAH BAIK DENGAN SHAKLEE VIVIX

Alhamdulillah…seronok sangat hari ini sebab dapat banyak feedback positif dari pelanggan-pelanggan setia yang sentiasa menyokong saya. Syukur sangat2 kerana dengan izin Allah, mereka dapat nikmati kebaikan produk Shaklee dalam meningkatkan tahap kesihatan diri & keluarga masing-masing. ^-^
Ini mesej terkini dari Puan Z, berkongsi cerita ibunya yang hampir sebulan mengamalkan Shaklee Vivix!!

Yati sblm lupa sy nk bgtau awk…smlm mak saya ckp2 dgn ayah sy pasal mata. mak saya kata sekarang boleh nampak dgn jelas tau..macam jam kat kereta tu kan kecik je number die kan pastu mak saya nampak pecah pecah je sebelum ni tapi skrg nampak jelas dah siket tau..x dek pecah2 dah number tu..berbelit tak ayat saya??harap awak faham la ayat sy nih…haaaa…memang mcm tu ke kesan vivix tu??sebab sblm ni mak sy nk pegi operate mata tau sebab tak tahan silau la,rimas la kat mata.pastu badan pon mcm segar siket kalau lps buat aktiviti luar tu.tak de lenguh2 macam selalu.Alhamdulilah sangat kesan positif tu nampak sgt..syukur sangat .sy la anak yg paling best sebab dah bg mak saya rasa best!


Alhamdulillah…saya tumpang seronok di atas kegembiraan Puan Z berkongsi kebaikan Shaklee dengan ibu tersayang. Semoga ibu Puan Z sentiasa sihat bertenaga dan boleh bercucuk tanam lagi.

Namun semua ini takkan berlaku tanpa izinNya. Shaklee hanyalah sebagai salah satu usaha sahaja. Selebihnya hanya Allah yang menentukan.

Sesuai untuk mereka yang tidak gemar makan banyak2 vitamin berbentuk pil/tablet. Vivix hanya sesudu teh sekali sehari sudah mencukupi!
Jom hadiahkan untuk ibubapa kita yang banyak berjasa membesarkan kita sejak dari kecil. Kesihatan yang baik lebih tinggi nilainya dari wang ringgit! Jadi apalah salahnya kita berbelanja lebih sedikit untuk kesihatan kedua ibubapa kita sementara mereka masih ada. Kan..kan..kan..(^_^)

————————————
Saya adalah pengedar Shaklee ,
Nornadia Mansor 
ID Shaklee : 866457 

Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan, 
sila hubungi :
SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
Email : nornadiamansor@yahoo.com


Setiap pembelian di laman ini, anda layak menerima :
jadual pengambilan vitamin
tips ekslusif
konsultasi percuma berterusan
layak dijemput ke ekslusif group di FB.
——————————————-
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge